en piskopat intihar yolunu yazalım

bu dünyadaki en pisikopat ölüm ne jilet ne kazık nede kurşun.
su ve ateştir.benim tercihim içinde jaws olan ıssız bi deniz.atla bak ozaman jawsta ne pisikopatlık varmış gör :D
çokmu film izliyorum ne :O

hmmm...

bence en psikopat intihar şekli kendi derine neşter aracılığıyla vücudunn her tarafına en ufak yer kalmıcak şekilde çizik atıcaksın sonra tuz dolu bi küvete yatıcaksın yaraların çabuk iileşir ama acıdan ölürsün...***Yaşasın MAZOŞİZM..!!***:clap :clap :clap :victory :vur

ßeN TıRNaKLaRımı ÇeKTiRiP SoNRaDa üSTüNe aCı ßißeR weya TuZ ßaSaRDıM..:D
SoNRaDa LaNGıR LöP:D

:hhter valla size bişi diimmi dişçiye gitmek zaten kendi ölümümüm hazırlamışım gibime gelio o aletlerin çıkardığı sesler bile benim için cinnet geçirme potansiyeli taşıo o anda zaten tansiyonum fırlar ve geberirirm die düşünüorum:vur !!!HA bide o lanet dişçi koltuğuna oturmaktansa kollarımı anestezi yapmadan kesip diksinler dahah ii

bi mazoşist olarak size daha yaratıcı fikirler vermek isterdim ama bu aralar bunalımdayım :):p

en iyisi adamı bi varilin içine kitliyceksin ve sürekli yemek yedirceksin dışarı çıkıp sıçamayan adam varilin içine sıçacak ve kendi pisliginin içinde yavaş yavaş çürüyerek ölecek

sadece akıl fikir versin diyorum arkadaşlar buraya yaşı küçüklerde giriyo tabi sizlerin yaşınıda bilmiyorum ama gerçekten yanlış bi konu ve halada açık tutuluyo bi düşünün bunalımda olan birinin bu bölüme uğradığını sizce nasıl etkilenir hiç düşündünüzmü.....başkada yorumum olamaz

arkadaşlar fazla abartmıyalım

bu birazcık saçmalık ama yinede bir fikrim var o da penizini elektrik pirizine sokmak tabii o elektrik pirizinin deliğini biraz büyültmek gerek :durdurun :durdurun

Geri