en piskopat intihar yolunu yazalım

2-2,5 metrelik aç bir ayının önüne atlarsın.(ayı avını öldürmeden yemeğe başlar...koparta koparta ıyyyy...)

ilk öne küveti doldurucaksın sonra ellerini ve kollarını bağlıcaksın 1 şişe tekila alıcasın yanına sonra malum kişiye küvete koyucaksın ve o boğulup geberirken sen tekilanı içceksin

Beyler Psikopatça Diyo Milletin Sizin Arkanizdan Dayi Harbi Psikopatmiş Demesi Lazim öle çok Cafcafli Bi Intahara Gerek Yok:) Ben Olsam önce Jiletle Vücuduma Son Sözlerimi Yazardim Sonra Duvara Monte Edili Olan Ucu Sivri Bi Demire Sağlam Bi Kafa Atardim Demir Kafanin Diğer Tarafindan çikacak şekilde...

Intihara Gel Sicak Sicak

:Sopa KARDEŞLER 10 METRE YÜKSEKLİKTEN SATIR DÜŞÜNÜN ONUNDAHA BÜYÜĞÜ BİR MALZEMENİN ÜZERİNE (TABİKİ KESKİN TARAFI YUKARI GELECEK ŞEKİLDE) AYAKLARI YANLARA AÇARAK ATLAMAK DEĞİŞİK OLUR HERALDE. DÜŞÜNSENİZE POPODAN BAŞLIYO YARILMAYA KAFAYLA BİRLİKTE SON BULUYO. AMA TUTTURMAK ÖNEMLİ ONUN İÇİN TAM AYARLAMAK GEREKİYO.İŞİ GARANTİYE ALMAK İSTEYEN OLURSA İKİ CEBİNEDE TABANCA KOYSUN
EĞER ÖLMEZSENİZ KENDİNİZİ VURUP BU İŞİ BİTİREBİLİRSİNİZ :Sopa

Şİmdi Testere EMMi burda Olsa Ona Sorardım :D
Allah Rahmet Eylesin Güzel Ölümleri Vardı

en iiyiy sistem bu konu yu açan üstündee denemektir intihar şekillerini:D

: (

Boyle bir dunyada helede birde fakir ve parasiz bir insansaniz ve hayatinizdaki
tum umutlari yitirmisseniz ve yapacak birseyde kalmadiysa ve sevgiliniz size
cok sirin boynuzcuklar hediye ettiyse ....

Bence en psikopat intihar bicimi bunca seye ragmen yasayip hergun ayni kat
izdirabin icinde hergun herdefa bir omur boyu yasadigini bilemeden olmektir ...

bundan daha psikopatcasi varmi sizce ?

ben kestim bileklerimi kestim bi boka yaramıyo hemen müdahele yapıyolar kurtarıyolar a.q. en piskopat intihar bence kendini kurtların oldugu bir dagda agaca kelepçelemek ve üstüne et sürüp kurtların gelmesini beklemek olur

bu hayatı yaşayıp,ne zaman ölüceğini bilmeden her gün sokağa çıkmak,her geçen saniyenin ömründen gittiğinin farkında olmak bence en büyük işkence:(

ilk önce ayklarımı birbirine bağlar ellerimi kilitler ayağıma uzunbir ip bağlar oipi de yere bağlarım daha sonra kendimi bi şelaleden aşağı atarım:):(

hayır ilk başta elektirikli sandalye sonra yine can çekişirken bileklerini kesmek sonra son saniyelerinde kafasına pompalı sıkmak alın size psikopatça bi şey :)

bir inşaata gideceksin ve üstüne beton döktüreceksin:D

boğazdan nefes borusuna yavaş yavaş damla damla sıvı nitro glıserin vermek 2,5 cc yeterli yatar konumda olmak çok önemli yoksa ilk damlada ölürsn sonra sadece başı onderece kaldırıp 25sn beklemek nefes almadan sıvı nefes borusun biraz dolaşınca derin nefes alıp nitro içinde çalkanma yapmak ve patlamasını sağlamak ama bu adamı öldürmez sadece nefes borusu parçalandığı için nefes almanı engeller ve kalan ömür en fazla 25sn

bence en güzeli kendini yakacaksın

arkaddaşlar bence en zevkli olanı tüpleri açıcaksın gazla uyuyo gibi olup hayata son verceksin

milyonlarca zehirli yılanın olduğu bi kafese girmek en iyi intihar yöntemi intihar edeceklere tavsiye ederim... zuhahahaha:)))

intihar etmek korkakların işi asıl iş işkencenin tadına varmak ölünce acıyı hissetmeyeceksin artı acı cekmenin asıl tadına varınca intihar yöntemlerini değil işkence yöntemlerini araştıracaksınız.
illaha intihar etmek isterseniz de atar damarlaınıza toplu iğne batırın hem yavaş yavaş tadını ala ala acı çekersiniz hemde intihar etmiş olursunuz zevkli acı çrkmeler

bence ilk once ellerinden we ayaklarından çiviliceksın sorra da dilini keseceksın sonrada tırnaklarını kerpetenle cekeceksın en sonda onune cıplak kadın koyup kalkan cinsel organını da keseceksın ben daha once denedim benden solemesi süper oluo :p :D:D:D

Geri