En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu backportta server sayfası göremiyorum dosya birleştirme falan hiçbirşey yok..

kardes teşekür ederizde link yok prorat ın kendi sitesine girdim oradanda indirilmiyor yardım pls

TuRK_HaRD' Alıntı:
antilere yakalanmayan, açıldığında uyarı vermeyen bir keylogger veya trojan

bulabilirsen bize de haber ver kardeş.. bundan daha normal bişey yokki.. bu

programların hepsi tarafımızca denenim sizinle öyle paylaşılmaktadır, içiniz rahat olsun..

yok onu demıyorum normlde pc ye kurulan program spy ısını yapan programlar vırus alarmı vermıyo buda vermıyodu sımdı vermesını sebebı antivir kullanıyorum bunu cozmesımı onu sordum cunku o zman kotu olur cunku hic bir pc ye kuramam :(:vur :(

REman' Alıntı:
yok onu demıyorum normlde pc ye kurulan program spy ısını yapan programlar vırus alarmı vermıyo buda vermıyodu sımdı vermesını sebebı antivir kullanıyorum bunu cozmesımı onu sordum cunku o zman kotu olur cunku hic bir pc ye kuramam :(:vur :(

kulumu elle gerçekleştirilen bu tür programların da yakalanma durumu oluyor,

hepsi için yakalanmayacak diye bir kural yok.. artık anti'lerin olmadığı makinalarda

kullanırsın, ya da antiyi devredışı bırakıp kurarsın..

saol ne yapalım :( artık ıdare etcez

Abıler Su Vatos Her Antı-Vıruse Yakalanıormu ? Onu Sorcaktım Yardımcı olursanız Sevınırım....

guzel kardesım madem buraya trojen yazıyosun lınkı nıe vermıon akıllı kardesım

slm ben daha yeniyim tpt spyı denedim smpt server portu yazan yere ne yazıcaz

gmail uzantılı mail adresini yazarsan smtp adres ve port kısmını doldurmana gerek kalmıyor..

Tpt SPy dan bana gelen maillerde Örneğin Hotmail şifresi yarım yamalak geliyo! Hiç daha düzgün klavye tuşlarını gönderdiğini görmedim!

Üstadlar STMP nasıl bulunur? cevaplarsanız çok sevinirim

:)
back port çalışmadı içinde server editörü yokmuş

yaw kardes bende backport editoru açılmıyo bi yardımcı olsan

TpT Spy cok guzelmis ama calistirdiktan hemen sonra pc yi kasiyor viruslu dosyayi ve ctrl ald delete le acilan end task da progress bolumunde yani islemler bolumunde kendini services.exe diye belli ediyo ama 1000 lerce kazma var guzel full versionu alinacak 1 siy. tsk ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri