En iyi Keylogger ve Trojanler!! ( Specials ~ Keylogger & Trojan ] !![ Açıklamalı ]!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ben cok acemiyim stmp ve prot ne demek acıklarsanız cok makbule gecer :eek: :( :(

kardeş du ben sana gösterem
turkhard mı ne biri hazırlamıs
hotpop diye bi yer var
ordan e-mail alacaksın kendine
ve bunu yönlendireceksin g-mail ya da yahoo ya da hotmailine
smtp yazan kısma
smtp.hotpop.com
port yazan kısma
25 yazacaksın
kullanıcı adı user kısmına aldıgı[email protected]
şifre yerine hotpop taki şifreni yazacaksın tamamdır
resimli anlatımını yapmıs biri linki atarlar az sonra önüne korklma sen
basit iş bunlar
muhahaha

goksu_seda' Alıntı:
beyler birde su ilk baştaki keyloger indirilmiyor link kırık herhalde

url 'yi elle yazdığım için 1 harf atlamışım düzellttim indirebilirsiniz.

İkinizinde elleri dert görmesin
çok uğraşmışsınız..

edit:TpT Spy videosunu tekrar gözden geçirebilir misniz..
rar dan çıkarırken hata veriyor !!!

junior_l3oss' Alıntı:
kardeş du ben sana gösterem
turkhard mı ne biri hazırlamıs
hotpop diye bi yer var
ordan e-mail alacaksın kendine
ve bunu yönlendireceksin g-mail ya da yahoo ya da hotmailine
smtp yazan kısma
smtp.hotpop.com
port yazan kısma
25 yazacaksın
kullanıcı adı user kısmına aldıgı[email protected]
şifre yerine hotpop taki şifreni yazacaksın tamamdır
resimli anlatımını yapmıs biri linki atarlar az sonra önüne korklma sen
basit iş bunlar
muhahaha

link verebilirmisinz ? :ter:

güzel konu güzel anlatımlar detaylı yapamıyacak kimse yoktur sanırım resim desteğide var

R E I S' Alıntı:
İkinizinde elleri dert görmesin
çok uğraşmışsınız..

edit:TpT Spy videosunu tekrar gözden geçirebilir misniz..
rar dan çıkarırken hata veriyor !!!

url de bir hata mevcut sitemin şifreleri yanımda olmadığından ordaki direk linki editleyemiyorum altarnatif olarak burdan inndirebilirsiniz..

: http://rapidshare.com/files/4433251/TpTSpyvideo.zip

zip pass: hackhell.com

cok saoL :) aLLah razı oLsun :)

Trojan olusturdum msn den atarken guvenlık hatası verdı bende rar ladyıp da attım bi sorun oLmaz demi yani rar Lasamda gidermi benım tRojan :)

H@ckhell' Alıntı:
cok saoL :) aLLah razı oLsun :)

Trojan olusturdum msn den atarken guvenlık hatası verdı bende rar ladyıp da attım bi sorun oLmaz demi yani rar Lasamda gidermi benım tRojan :)

rar'lasan da bi sorun olmaz kardeş, kurbanın rar'ı açıp server'ı çalıştırması

gerekir sadece o kadar... msn'den yollayacaksanız msn üzerinden exe dosyası

gönderilmesi mümkün olmadığı için bu şekilde göndermeniz daha uygun olur..

kolay gelsin..

bu tpt spyda server olusturduk ya olusunca server die yazıo o karsı taraftada aynı isimle mi geçer acaba ?

eğer oleyse server ismini deiştirip başka bişi yapsak mesela ben winamp olarak yollicam yolladıgım sarkının ismini yazsam olusturdugum server da bozukluk olurmu ?

uzantısını değiştirmediğin sürece ismini istediğin gibi değiştirebiLirsin..

saolasın..

bişi daha sorcam ben :D

ben arka resim yolladım server ismini deiştirip winrarla msn den yolladım aç ulan dedim resmi :) sonra bağa dioki bidaa yolla bunun cıkmasına daha 1 saat war falan dedi :S

yani dosyayı alan kişinin onu açması bu kadar surermi ya altı ustu ufak bi resimdi :D

semihgayda' Alıntı:
saolasın..

bişi daha sorcam ben :D

ben arka resim yolladım server ismini deiştirip winrarla msn den yolladım aç ulan dedim resmi :) sonra bağa dioki bidaa yolla bunun cıkmasına daha 1 saat war falan dedi :S

yani dosyayı alan kişinin onu açması bu kadar surermi ya altı ustu ufak bi resimdi :D

server ile resmi birleştirip yolladınız sanırım anladığım kadarıyla ? bunun çıkmasına derken ne demek istediniz anlıyamadım resmin boyutu önemli değil çıft tıkladığında açılır. biraz daha düzgün bir anlatım tarzıyla sorununuzu özetleyin.

ya resmi yolladım o winrardan cıkarırken uzun sürüo falan demişti de başkasına denedim hemencecik çıkıo hallettim ben sorunu sagolasın da başka bişi söliim ben o ilk baştaki backport programını indirdim de edit server programcıgını bulamadım ya o bende yok koymayımı unuttun aceb ?

semihgayda' Alıntı:
ya resmi yolladım o winrardan cıkarırken uzun sürüo falan demişti de başkasına denedim hemencecik çıkıo hallettim ben sorunu sagolasın da başka bişi söliim ben o ilk baştaki backport programını indirdim de edit server programcıgını bulamadım ya o bende yok koymayımı unuttun aceb ?

edit server adında bir dosya zipin içinde bulunmamakdır..

bağlantıda bulunan dosyayı bilgisayarınıza download ettikten sonra.zipi açın resimdeki gibi bir ekran ile karşılaşıcaksınız.

Resim:
back1.JPG

daha sonra bu 2 dosyayı masa üstüne çıkarın

BackPort ve icon dosyaları masa üstüne gelicek . BackPort'u açın ve çalıştırın..

beyler yukler ken sıfre ıstıyo bılen varmı bu programların????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri