Doktor bey oyunu :) (alttakine sorduk..)::::

aslan sütü iç geçer bişiyciğin kalmaz.
doktor bey maximusun babasını yani kayınpederimi görünce tansyonum yükseliyo niye acaba???

(bu arada iş teklifin için teşekkürler modelistsen memnuniyetle kabul ederim doğrusu)

o zaman sana kayınpederini görmeyi yasaklıyorum
okul bittiği için okuldaki bağlarımı koparmak istiyorum doktor bey veya hanım :D

ewet bu birmilyonda 1 görülen bi olasılık ama biçaresi war
ilk önce kurbağa bacağını alıp denize at ve karıştır ondan sonra kendin atla denize ama dikkat etmen gereken tek şey :::: ıslanma !!! hehehe :D:D:D:D
psikopatlar gibi konuştum walla :p

mr.dr sıkıntım doğduğumdan beri nefes alamıyorum nasıl yaşadım bende bilmiom

sen yaşıo olduğuna eminmisin :D

doktor bey yasakları çiğneme gibi hastalığım var napabilirim

O Zaman doktora git bana niye soruyosun :D

dr. ucak korkum var napabilirin ?

karayolunu kullan her derde deva geliooo :D:D:D puhahaha
doktor yetiş şikayetim param yok para wersene :D:D:D:D

bireysel ihtiyac kredisine basvur amahatanı yakalarlarsa vermezler. kredi kartın varsa işin biter borc alabilirsin borç yigidin kamcısıdır

sorum; sizce babamdan miras kalırmı cok zengin?

bece boş yere heveslenme senin baban sana miras bırakmayacakmış hayırsız bir evlat diyordu geçenlerde. ne kadar doğru bilmem...

doktor tüm akıllılar(!) beni buluyoru ne yapmalıyım sizce?

valla bendede aynı hastalık var alltakine soralım :saskin

uzman bir psikiyatrist e basvurun bence :D ..
tohtor amca bazen tabancayla beynime sıkıp boş kovanı yere düşmeden yakalamak istiyorum....yapabilirmiyim acıba..??

ben bıkere yaptım ama becerı ısı cok calısman lazm :p

vızeler bıtsın dıye dua ederken vızeler bıtınce boslukta gıbııym napcam:S

iki bira al.. biraz fıstık..gec ps nin basına dolaş dur hackhell ı..gunde uc ogun tok karnına yapıcan bunları :) ..

..hocam bu telsiz telefon diyorlar ya...ya aslında bunlarda tel var..ne diye telsiz diyorlar anlamıyorum??..telli ye de telsiz diyorlar yani..sebep nedir ki??

oha oha oha super bı soru ya

bu bulasıcı bıısy yaa uff banada bulastrddn sımdı bende boyle dusnup durcam sımdı:D

benim çok iyi bildigim bi terzi var istdigin yerini dikiyo ıstıyosan gıdebılırsın

Kod:
Alında hocam  telsizi bulan adam miyopmuş telleri görmeden yalnışlıkla bulmuş telsizi :P Sen bunları düşünme de telsizini bulmaya çalış

Neden penguenler ucamıyor onlarında kanadı var ve kuş türündenler birde bi kuş yüzemez ki penguen kusmu balıkmı balıksa neen kus dıyorlar kussa nasıl yüzüyor :)

gözün mü ağırıyor banane :):):)
eczaneye git söyle sana cevap verirler yardımcı olurlar.:)
Alttaki Bilgisayar manyağıyım ne yapmalıyım.......

Geri