Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kuzu ciftliine git her citten atlayan kuzuyu kes(kurbanda gecti ama neyse) etlerini ye uyuman garanti.
alttaki ben ajdarı cok seviyorum hep onu dinlemek istiyorum,biliyorum durumum vahim ama kutar benii
Bişi yapma 2 seneye kadar düzelir......Ama yinede hemen olsun diosan gözünü oy
Doktor aşkın ömrü 3 yılmış benim ki 5 yıl sürdü muftemelen hastalıkmış KURTAR beni naapmalıyım??......
ağrıyan dişi bi iple kapının koluna bağla ve dişçiyi telefonla eve çağır.dişçi geldiğinde senin dişte zaten kopmuş olur.Bi aksilik çıkarsa dişçi de zaten evde
Doktorum iki gözüm birisini seviyorum ama yaklaşamıyorum.İçimdek de bu sıkıntı oluyor ne yapayım ???
kendine bi tane normal gözlük edin ve fotoğraf negatiflerini gözlük camına göre kesip yapıştırın güneşe öyle bakın
doktor bey kutsi çok karizmatik napim
var ama Banlanmamak için seni başka bir doktora havale ediyorum.
Doktor bey bilgisayardan virüs kaptım bildiğiniz iyi bir antibiyovirüs proğramı var mı?
küçük bir operasyonla seni bilgisayarın başından ayırabilirim ama bu sana pahalıya patlayabilir
doktor bey iş arıyorum bulamadım piskolojim bozuldu napcam ben