Doktor bey oyunu :) (alttakine sorduk..)::::

ilk pencereyi aç sonra pc nin başına git gözünü kapa 10 a kadar say pc yi yola fırlat!!!(biraz masraflı oldu ama:) )

3 günden beri uyuyamıom.uyku hapı içiyom etki etmio napmam gerek:)

sen hıc bırsey yapma:D kanka
gozunu cıkarırsın waLLa:D
aldakı gozum sıs arpacık cıkmıs ben napım :(

Bişi yapma 2 seneye kadar düzelir......Ama yinede hemen olsun diosan gözünü oy :D
Doktor aşkın ömrü 3 yılmış benim ki 5 yıl sürdü muftemelen hastalıkmış KURTAR beni naapmalıyım??......

sıkı can iidir kolay cıkmaz
sayın doktor ders çalısamıyorum naapim

ağrıyan dişi bi iple kapının koluna bağla ve dişçiyi telefonla eve çağır.dişçi geldiğinde senin dişte zaten kopmuş olur.Bi aksilik çıkarsa dişçi de zaten evde :)

Doktorum iki gözüm birisini seviyorum ama yaklaşamıyorum.İçimdek de bu sıkıntı oluyor ne yapayım ???

hemen ara söyle;
doktor bey güneşe bakınca gözlerim kamaşıo napmalıyım?

kendine bi tane normal gözlük edin ve fotoğraf negatiflerini gözlük camına göre kesip yapıştırın güneşe öyle bakın
doktor bey kutsi çok karizmatik napim

Sen En iyisi Birde Maxiyi Gör Öle Düsün Bir Daha Karar VEr :hhmanD

Doktor Emmi Lenn Benim Sivemde Sorunmu Var Nenn Bi Caren Buluvee Bakam

her şive güzeldir .. ama sen rahat deilsen başka şivelerde öğrenebilirisin ..ne demişler '' bir şive bir insan '' :) :)

alttaki:

her zaman kafam çok karışık , ama nie karışık onu bile anlamıyorum..yani neyi düşünüyorum ben :saskin

senin kılcal damarların bırbırıne dolasmıs...antropoza gıren her poryad da olur bunlar ..dert etme:)

doktor bey ben yanlıslıkla benım şükeşottiriminik imi yuttum bunu nası cıkartırım sızde şöle saglam bı musıl ılacı warmı.. ?

var ama Banlanmamak için seni başka bir doktora havale ediyorum.
Doktor bey bilgisayardan virüs kaptım bildiğiniz iyi bir antibiyovirüs proğramı var mı?

aferin kullan gecer virüsler

doktor bey: bazen farkında olmadan kendi kendime konusuyorum ama ne dediğimi ben bile anlamıyorum

sen yine bunu heryerde söleme narkoz iç geçer :D

çok şansızım :(

ameliyatla sana sans nakil edilecek

bilgisayar basından kalkamıyorum

küçük bir operasyonla seni bilgisayarın başından ayırabilirim ama bu sana pahalıya patlayabilir
doktor bey iş arıyorum bulamadım piskolojim bozuldu napcam ben

bnde yanıma asistan arıyodum walla...
gel yarın başla bnm yanımda !

doktor bey dün ayak bileğimi burktum ,, bugünde dişim ağrıyo
acaba bileğimin ağrısı dişime mi vurdu?

Geri