Doktor bey oyunu :) (alttakine sorduk..)::::

walla o senin sorunun şirinecim al şçle 1kilo et otur sewgilinle sofraya sen ona yedir oda sana yedirsin bak nasıl yiyosun osaman oynaya oynaya seninki tamamen psikolojik ;)

doktor:( aşk acısına çare warmı __???acımasız sefgililere_?

gamshe_Lee' Alıntı:
walla o senin sorunun şirinecim al şçle 1kilo et otur sewgilinle sofraya sen ona yedir oda sana yedirsin bak nasıl yiyosun osaman oynaya oynaya seninki tamamen psikolojik ;)

doktor:( aşk acısına çare warmı __???acımasız sefgililere_?
Aşk acısına çare varmı hımm güse soru..
Aşk acısına çare va tabikide..Biz niye yaşıyoruz sanıosun..İlaç bulmak için..

Doktor bey:İki gözüm birbirinden farklı..Sizce hangisi değişik olabilir gözlerimin..:eek:
:hhman:​

Doktor bey:İki gözüm birbirinden farklı..Sizce hangisi değişik olabilir gözlerimin..

Van kedisi gibi gözlere bak renk renk
Ben sana lens yazdım onları kullan ikiside aynı olur.... :)

Doktor bey ben rüya görmüyorum neden?

uyku saatlerın duzenlı degılse goremessın.

doktor bey:düzenle ne alaksı var¿

cok alakası var duzensız oldugunda beynına kan az gıdıyo goremıyon:D:D:D:D

doktor ben maxımusu cok ozluyom napayım

iisini gel yanıma sana özlememe ilacı yazayım sorun morun kalmaz :D:D:D:D:D
bendende ne doktor çıkar ama ter

doktor bey niye bole şakacıyım ?:D

Huyun kurusun işte...:cool: Bu yüzden huyunun kuruması icin sana bol bol günes ısıgı oneriyorum...:cool:

Doktor bey ben neden bugunlerde cok sinirliyim.Boyle gozum kararıyor sinirlenince hic birsey gormuyor gibiyim.

Senin Psikolojin Bozulmuş Git Bi Tatile Eğlen Gez Toz Kendine Gelirsin

Doktor Bey Ben Iyleşebilecekmiyim

iyleşirsin ben sana sımdı bı kutu aprotax verıyom sabah aksam 1 er tane al yarına hıc bı seyın kalmaz .

doktor bey ben kendıme ılac yazamıyom neden ?

Ellerinde sorun olabilir,bi cerraha görün,olmadı estetik yaptır,zamanla yazabilirsin belki sanırım :D

Aman doktor,canım doktor,derdime bi çareeee,kalbim acıyo,ellerim titriyo,sebepsiz gülümsüyorum,nedirkine bu?

senin durumun vahim.gidicisin.ya da kafayı yiyorsun bence.doktorum ama sende ki bu belirtiler alanıma girmiyo.sen bence biran önce BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNİ ZİYARET ET.derdinin dermanları orda...:goz:

doktorcum bende bir türlü aşık olamıyorum niye ki acaba...?

Hehalde hiç kimseyi kendine uygun göemiyosundur...:D
alttaki benim kaç gündür futbol oynuyasım gelmiyo neden..

demekkı futbol oynamayı bılmıyorsun sımdı gıt bır mahlede kı cocukları ızleyerek futbola kanın ısınsın

bende bır turlu gec kalkamıorum neden acaba

herhalde vücudun artık kendini ayarlamıştır..
ayrıca ben orta okulda okulun en iyi oyuncularındandım....

sen her hafta galatasaray maçına git milli takımda bilenem oynarsın
doktor bey oruç tutunca karnım acıkıyo neden?

Nie acıkıo anlamadım bi kontrole gel bakalım belki hastalıktır.Yokyaw söle diyelim biz sen gece uyanamıyon.
Doktor ben dün köpekle oynadım kuduz mudur nedir aşık oldum birden :D

bu neden ?

derdını anlatrmayan derman bulmas ama o moralını bozana benım ısmımı sole yeter bıdaha yaparsa sende oun moralını bozz:D

alttakı angel_ina nın sorunu ben cozemıcem gıbı bıde sen baksan ben bakdımda ıkı doktar gorse daha ii olur :D

Geri