Doktor bey oyunu :) (alttakine sorduk..)::::

ohaaaaaaaa pe.... değiliz doktoruz demi

dohtor bey bu amerikalılar çok sapık oluyo bunun şap tan daha keskin bi yöntemi yok mudur?

doktor benım canım cok sıkılıyo nedendır acaba ?

git süt al sen en iyisi :D

doktur bey, grip deilim ama sürekli sümüğüm akıor ndn? :p

sümüklüsünde ondan sen kücükkende böleydin :p

Alttaki yaf benım ayakalarım cok agrıyor napıyım.

sıcak suya sok ama hemen yürümen gerekiosa amuda kal:)
doktor bey sivrisinek heryerimi yedi sineke küfür etmemin bı faydası war mı

yok küfür etmen nafile,onun makinası var insan kulağının duyamayacağı bi frekansta küfür ediyo ondan al bas düğmesine o senin yerine küfür etsin.

dokto yaa annemin tansiyonu yükseldi dr alban a göstersek anlarmı acaba o bu işlerden

anlar anlar bi koşu git göster

doktor olm civcivmi yumurtadan cıkar kumurtamı civcivden lem bizim bahcedekiler paso birbirinden cıkıooo :D:D

Bende hep bunu merak etmişimdir. (Allah Allah bende mi deliriyorum ne?)

Doktor bey ben küçük emraa filmlerinden çok etkileniyorum sence bu normal mi ?? He bide size kanım çok ısındı size Doktor abi diyebilir miyim ?

normal değil anormal gibi.:(...bence sen küçük emrah yerine hülya ablanın,banu ablanın vs. filimlerini izle bakem .bide bana doktor abla diyebilirsin.....:)

bende alttaki doktora sorayım ;doktor( bey,hn, )ben artık çalışmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım????

boris ikinci bir kişilik geliştr. o çalışsın işlerle uğraşsın. sende git tatil yap . kızlarla takıl. denze gr. ne biliim. jumping yap. eger bunları yapamam diosan git lunaparka. 3 kere üst üste gondol a bin. alabora ya bin. bnları yaparsan hayttan zewk alabilirsn belki.
dktr bey ben pc başında her gn en az 5-6 saat takılıorum . bunu azaltmak için ne yapcam ben yaw :)

bişe diemicem ben daha fasla takılıorum :D belki alttaki dr. cvp verir..:D

sana astarın dıye bır hap verıyorum pc basına gecmeden once nu haptan 2 tane al. gecmezse haplar bı ıse yaramıyodur demektır :D:D:D
doktor benım bılgısayarla aram ıı deıl hep kavga edıyoz nedendır ?

şirine pc fazla kasma . eğer sana karşı çıkıyosa aç kasayı ... ana kartı bi yerinden salla . rem ine 2 dua oku . düzelier heralde :D
alttaki ben hh dan başka bi siteye takılamaz oldum . neden acaba ? :)

efendim şincik şöle oluor... :p
dostum sitenin üstüne gelip sol tarafa bakarsan kocaman bağımlılık yapar kurtulamazsın yazıo :goz:

basta ikaz yapılmış ama sen uymamışsın (çok iyi yapmışsın aslında):p

sorununun henüz bi tedavisi yok, bulunacağada benzemio..

HacKHeLL forever.....!!! :cool:

alttaki doktor bey, geceleri bi türlü uyuyamıorum ne yapmalıyım :eek: :D

seVgilin varSa ayrıL :D dr. bu gece uyumadım ölücekmiyim :D

korkma ölmezsin...kötüye bişey olmazmış:):)
dr.ben sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum sizce ne yapmalıyım?

bı buna tıpta hokolıptus dıyoruz. kendıne bır sevgılı bul ve senden sıgarayı bırakmasını ıste o sana sıgarayı bırak cok kotu desın kesın bırakırsın denendı

doktor ben et yemıyom nedendır?

Geri