Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
normal değil anormal gibi....bence sen küçük emrah yerine hülya ablanın,banu ablanın vs. filimlerini izle bakem .bide bana doktor abla diyebilirsin.....
bende alttaki doktora sorayım ;doktor( bey,hn, )ben artık çalışmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım????
boris ikinci bir kişilik geliştr. o çalışsın işlerle uğraşsın. sende git tatil yap . kızlarla takıl. denze gr. ne biliim. jumping yap. eger bunları yapamam diosan git lunaparka. 3 kere üst üste gondol a bin. alabora ya bin. bnları yaparsan hayttan zewk alabilirsn belki.
dktr bey ben pc başında her gn en az 5-6 saat takılıorum . bunu azaltmak için ne yapcam ben yaw
sana astarın dıye bır hap verıyorum pc basına gecmeden once nu haptan 2 tane al. gecmezse haplar bı ıse yaramıyodur demektır
doktor benım bılgısayarla aram ıı deıl hep kavga edıyoz nedendır ?
şirine pc fazla kasma . eğer sana karşı çıkıyosa aç kasayı ... ana kartı bi yerinden salla . rem ine 2 dua oku . düzelier heralde
alttaki ben hh dan başka bi siteye takılamaz oldum . neden acaba ?
bı buna tıpta hokolıptus dıyoruz. kendıne bır sevgılı bul ve senden sıgarayı bırakmasını ıste o sana sıgarayı bırak cok kotu desın kesın bırakırsın denendı