Doğum Günün Kutlu Olsun Maximus

Dığum günün kutLu oLsun abi geç kaLdım kusura bakmayasın =) :p
Nice yıLLara

Evlendiğiniz zaman açılacak olan tebrik başlığını da görmek nasip olur inşallah :D
Mutlu yıllar dostum...

HatırLatsaydın KutLardık ßunu Ya$ar Efendi Dicemde

30 Ya$ında Adama Doğum Günüde YapıLmazki :hhmanD

Maximus seni tanımıyorum sende benı tanımıyosundur ama doom gunun kutlu olsn :D

adama 7 sayfa yazılmıs adam ohh kafasına gore geziyo : )))

ahuahauha bugun ona sürpriz yaptık ahauhauahua dediğin gibi hala cocuk
hediyelere laf etti sınnır işin şakası tabi :) mutlu oldu bi de bütün pastayı yemege kalkamsaydı daha ii olacaktı :melek:melek:melek

şaşırmadım yer valla :durdurun

adama 7 sayfa yazılmıs adam ohh kafasına gore geziyo : )))

gezmioki garibim harıl harıl çalışıo. evlenecek ya..inşallah tabi :D

kesin bi dalgalardadır o = ))) ee adamda haklı nete girmek icin ewe gitmesi lazım ewe gidince feryal var pfff.... ben olsam bende calısırdım :D :D

kesin bi dalgalardadır o = ))) ee adamda haklı nete girmek icin ewe gitmesi lazım ewe gidince feryal var pfff.... ben olsam bende calısırdım :D :D

Allahtan başka ne ister evde bi ben olim bi de fatma olsun gerisi hikaye kıskanc isa efndi hayırdır bu aralar biraz asabisin etrafa dalaşıosun mangal zombisi snei kalmadı mı etrafına toplanacagın mangal?:durdurun:durdurun​
Ne Gezmesi CaLı$ıyodur O Hayvan :hhmanD

:saskin:saskin:saskin Alper biz eve iki civciv alşmıştık ikisi birbirinin arkadasıydı sen de abimin arkadasısın nasıl oli :saskin:durdurun:durdurun:melek

senın abın anca gecenın bı yarısı telefonda konusmayı bılır terterenleyken : )) öle bi numarası yok sözünüde tutmadı daha :p

Geri