Doğum Günün Kutlu Olsun Maximus

enişte bu kadarda tepkisiz olunmazki yaa.. bu kadar insan doğum gününü kutladı insan gelir bi tşk. eder =))

yazık garibim evlenecek harıl harıl çalışıo =)) enişte unutma Kopukla benim düğün elbisemizi sen alcaksın :p bence dahada çalış.benim elbise 800 YTL :durdurun

Ya$ar Efendi Sesin SoLuğun KesiLdi ßi$eymi GeLdi Yoksa ßa$ına :)

enişte bu kadarda tepkisiz olunmazki yaa.. bu kadar insan doğum gününü kutladı insan gelir bi tşk. eder =))

yazık garibim evlenecek harıl harıl çalışıo =)) enişte unutma Kopukla benim düğün elbisemizi sen alcaksın :p bence dahada çalış.benim elbise 800 YTL :durdurun

arayın tepki bekleyenler telfon numrası 054*************
zuahahhaha adam calışıo ya bi durun:p:melek:durdurun

adam calışşsın kardeşi yatsın... böle hayat mı olur be

arayın tepki bekleyenler telfon numrası 054*************
zuahahhaha adam calışıo ya bi durun:p:melek:durdurun

feryall ben doğum gününde aradım susmadı mübarek :p

bence aramayın msj en ii si . ama cvp gelmes size o ayrı :durdurun

cebine taş doldur malum aplikisyonlardan öle bi özellik cıkmadı daha ucmaya engel ; ) bişi olursada kominikasyon yapalım teknigindeyiz işin ; )

cebine taş doldur malum aplikisyonlardan öle bi özellik cıkmadı daha ucmaya engel ; ) bişi olursada kominikasyon yapalım teknigindeyiz işin ; )

ya ucamya engel bişi ckmasın zayıf olmak güzeldir her giydigin yakışır ama sen şimdi kendine kıyafet alırken göbeğini de düşünüosun ona olur mu uya r mı die zuahahahhahah isa kılo ver bi aplikasyaonla kılo verme die bişi de cıkmadı daha habire götür kolaları ye cipsleri otur pc basında ohh facebookta kebap kalk gez artık mangalı da bırak :p

ben mangal kola yapmadım hayatım boyunca yapmamda yanı ; ))

bak ınsanlar soguktan gıyınır kat kat sen ucmamak ıcın gıyıyosun daha ne diyim sana = ))

neyse dai iyi yıllar sana maximus dai = )

ALıntıLarda ßiraz Daha DikkatLi Davran FeryaLL ;-)

Arıycak OLsak Ararızda TurkceLL'den Yada Avea'dan TeLsime Yemiyo

O Arasın Her Yöne 1 Kontör :hhmanD

dai nice yıllara bıda çam sakızı çoban armağanı :D

2rognzk.jpg

kapının önünde seni bekliyor :D

ben mangal kola yapmadım hayatım boyunca yapmamda yanı ; ))

bak ınsanlar soguktan gıyınır kat kat sen ucmamak ıcın gıyıyosun daha ne diyim sana = ))

neyse dai iyi yıllar sana maximus dai = )
ya somalili diosun da bana sen kendine bak japonyadan sumo güreşçisi gibi oldun hala da mngal kola yapmam dio feryall kola var mı die soruodn ne cvabuk unuttun ? ben vejateryanım die benım etleri kim yedi peki :durdurun

arasn tabi aramazsa alper caldır benı ben ararım yada ararttırım zuanahahhaha

Iyiki Doğdun Maxsimus Iyiki Doğdun Iyiki Doğdun Mutlu Yıllar Sanaaaaa

ya somalili diosun da bana sen kendine bak japonyadan sumo güreşçisi gibi oldun hala da mngal kola yapmam dio feryall kola var mı die soruodn ne cvabuk unuttun ? ben vejateryanım die benım etleri kim yedi peki

feryal uğraşma isam la :p

vejateryanmısın :saskin sende işine geldiğinde vejateryan oluosun ama bebeğim olmaski böyle :p

birazdan emineeee die bi ses duycam gibime gelio :D

feryal uğraşma isam la :p

vejateryanmısın :saskin sende işine geldiğinde vejateryan oluosun ama bebeğim olmaski böyle :p

birazdan emineeee die bi ses duycam gibime gelio :D

emine zorla döner yedım die vejateryanlıktan aforoz ettiniz beni :( zuahhahahaha:vur vurcam kendimi artıkın:)

feryal kısa surede bu kadar kolpa haberı nası uydurabılıosun merak edıorum

yo icin dışın bir insansın dıye bılıorum ben senı şeffaf saydam filan :p neyse ben gittim ; )

feryal kısa surede bu kadar kolpa haberı nası uydurabılıosun merak edıorum

yo icin dışın bir insansın dıye bılıorum ben senı şeffaf saydam filan :p neyse ben gittim ; )

isa dogru yoldasın devam et şeffaf saydam aynen öleyüm hadi bakim sana ii günler :biggrin:durdurun
ha GÖBEĞİNİ unutmuşum ona da ii gunler=) zuahhahahhah

adam para çıkcağını duymuş gelirmi hiç :durdurun

onun hiçbi zaman kontörü olmazki :D

anam anam eniştem tşk etmiş geldi buradaaaaa :durdurun

Geri