Doğum Günün Kutlu Olsun Maximus

mutlu yıllar dai
hernekadar aramızda göremesekte...

Doğum günün kutlu olsun Maximus nice senelere ...

ayyy isaaaaaaaa iki dk laf atma ya :):):) :eek:ut: ne şikayetimi gordun he sole sole​

walla yasar dai min doum gunu atarım bugun.. has adamdır kendısı : ))

sadece su isterken cok kibar feryalcim su getirirmisin canım der ama diger zamanlar cok kabadır demedın mı cok kabayı ben forumda kullanıorum hanı baska bı tabır varda forumda yazamam dıye dmeedım ...:melek

walla yasar dai min doum gunu atarım bugun.. has adamdır kendısı : ))

sadece su isterken cok kibar feryalcim su getirirmisin canım der ama diger zamanlar cok kabadır demedın mı cok kabayı ben forumda kullanıorum hanı baska bı tabır varda forumda yazamam dıye dmeedım ...:melek

İsa benım abim cok kibar dedim cumlenin ikinci ksımı yanlış carptırma:eek:ut: ahauha isa valla ne adamsın sen ya ? :):):) yok kaba demişim ben abimi bilmıorum yanı sen soluosun zua hıh hıh hıh​

walla msn e geldi isa nolur söleme dedi log alma alıskanlıgım olsa alır yazardım da yok öle bişi neyse maxi dayi .. bacın senden korkuo heralde öle bişi demedi tamam :melek

walla msn e geldi isa nolur söleme dedi log alma alıskanlıgım olsa alır yazardım da yok öle bişi neyse maxi dayi .. bacın senden korkuo heralde öle bişi demedi tamam :melek

bana baksana sen isa efendi mangal zombisi seni ne dediğimi cok ii biliosun sne ortalıgı kızştırma ayrıca abimdir saygıdan korkmam yoksa ahauhauhauahua nasıl iş ya isa valla mangal zombisisin sen:):):)

mutlu yıllar

bu arada feryall senden cok sikayetci haberin olsun :D

doğum günü konusunda söylediğine bak. kardeşlerin arasını açacak. :eek:ha :p

doğum günün kutlu olsun maximus. Allah sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam versin sana.

iyi ki doğdun.

Nice senelere.

Geri