KıRmızıKız
Kayıp üLkenin Prensesi
- Reaction score
- 0
aaa eniştem tşk etmiş.yaşıyor yaşıyor :biggrin
:durdurun:durdurun
tesekkurler baldızım ama gelecek sene dogum gunum buyuk bı ıhtımal evımızde olacak. sen gelme hedıyelerı gonder yeter.ama ama bende tam konuyu hazırlıodum olmadıkiii
nese
eniştem canım benim doğumgünün kutlu olsun Allah seni başımızdan bizide senin başından eksik etmesin :melek :durdurun
seni seviyoruz hediye falan yok kusura bakma
tesekkur ederım canımın ıcı sen ıı kı benım kardesımsın senı cok sevıyorumcanımın dogum gunu kutlu olsun bitanemmmmmm cok sevıorum senı iiyi ki benım abimsin:melek:melek:melek
sana hediye falan yok ahauahua yarın senden harçlık alıcam ama hediye almıcam :biggrin:biggrin:durdurun
kardeşim nice yıllara sevdiklerinle seni sevenlerle... yıllar once werılmıs sozumuz war unutmadım karsılastııgımızda yapıcaz dırek = ))
bu arada feryall senden cok sikayetci haberin olsun
ayyy isaaaaaaaa iki dk laf atma ya ut: ne şikayetimi gordun he sole sole
walla yasar dai min doum gunu atarım bugun.. has adamdır kendısı : ))
sadece su isterken cok kibar feryalcim su getirirmisin canım der ama diger zamanlar cok kabadır demedın mı cok kabayı ben forumda kullanıorum hanı baska bı tabır varda forumda yazamam dıye dmeedım ...:melek
doğum günü konusunda söylediğine bak. kardeşlerin arasını açacak. ha
doğum günün kutlu olsun maximus. Allah sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam versin sana.
iyi ki doğdun.
Bu totoş lale benimkini kutlamadi ama ben kutliyim
Dogum gunun kutlu olsun lan putperest
abıler en guzelı cok tesekkur edıyorum. yengeme selam sole en kısa zamanda yemgemı al yanıma gel. bagdata gıgıdıcez.Nice mutlu yıllara canım kardeşim.
Öpüyoruz seni. Yengenin de çok selamı var.
Allah herşeyi yeni yaşında, o güzel gönlüne göre versin.
Sevgiler...
enişteee 30 oldun otuuuzzzz :durdurun
sen halâ çocuksun tabi o ayrı =))
bugün aradım eniştemi bol bol konuştuk ( bi susmadı )
herneyse sadete geliorum.. nice mutlu mutlu yaşlara enişte. sevdiklerinle..şirinenin yanında + bizlerle
Evlendiğiniz zaman açılacak olan tebrik başlığını da görmek nasip olur inşallah
Mutlu yıllar dostum...
HatırLatsaydın KutLardık ßunu Ya$ar Efendi Dicemde
30 Ya$ında Adama Doğum Günüde YapıLmazki :hhmanD
adama 7 sayfa yazılmıs adam ohh kafasına gore geziyo : )))
calıscam tabı olum evlencez para lazım.Ne Gezmesi CaLı$ıyodur O Hayvan :hhmanD
kesin bi dalgalardadır o = ))) ee adamda haklı nete girmek icin ewe gitmesi lazım ewe gidince feryal var pfff.... ben olsam bende calısırdım
terteren Ekürisi Zaten Aynı ßinada At Ko$tururLar :W
Doğum günün kutLu oLsun dai ısLatamadık borcumuzu öderik aLper'in mekanda =)
Mekan ALper'den ÖdemeLer iddaa'dan Arama ÜcretLeri RapidShare'den..
Ne GüzeL MemLeket :hhmanD
Ya$ar Efendi Sesin SoLuğun KesiLdi ßi$eymi GeLdi Yoksa ßa$ına
enişte bu kadarda tepkisiz olunmazki yaa.. bu kadar insan doğum gününü kutladı insan gelir bi tşk. eder =))
yazık garibim evlenecek harıl harıl çalışıo =)) enişte unutma Kopukla benim düğün elbisemizi sen alcaksın bence dahada çalış.benim elbise 800 YTL :durdurun
her yone bı kontor olsa arardım ama deıl be. sen ara avea da ındırım varmıs.ALıntıLarda ßiraz Daha DikkatLi Davran FeryaLL ;-)
Arıycak OLsak Ararızda TurkceLL'den Yada Avea'dan TeLsime Yemiyo
O Arasın Her Yöne 1 Kontör :hhmanD
KemaL Amca Arasın ßeni Siz Kesmiyosunuz ARtık :hhmanD
aslan baldızım nasılda tanıyo enıstesını. eferım sanaadam para çıkcağını duymuş gelirmi hiç :durdurun
onun hiçbi zaman kontörü olmazki
anam anam eniştem tşk etmiş geldi buradaaaaa :durdurun
aaa eniştem tşk etmiş.yaşıyor yaşıyor :biggrin
biz tşk ederiz enişte iiki varsın :melekŞİRİNE, FERYAL , LAZASLAN, KOPUKDADI, TERTEREN ve AYŞE cıgıme bana yptıkları suprız ıcın cok tesekkur edıyorum. hernekadar hedıyelerınız hosuma gıtmesede bıdahakı sene daha ıı seyler getırecegınızı goz onunde bulunduraraktan sızlerle olan arkadaslıgıma devam edıyorum seneyede bole dandık seyler alırsanız yanıma yaklasmayın :durdurun:durdurun:durdurun.
burdan dogum gunumu kutlayan utlayamayan herkese aytrı ayrı tesekkur ederım. ınsallah bırlıkte nıce yıllar daha gecırecegız. hepınızı cok ozledım ama ınanın ıslerımın yogunlugundan dolayı sıteye ugrayamıyorum.
gece 3-4 lere kadar calısıyorum . bu msj ı bıle zar zor yazıyorum. kusuruma bakmayın
HEPINIZE SECGI VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.
tesekkurler baldızım ama gelecek sene dogum gunum buyuk bı ıhtımal evımızde olacak. sen gelme hedıyelerı gonder yeter.