Diyelim Kİ Üstündeki Senin Kanlın Ne Biçimde Öldürürsün!!

gözLerine örgü şişi sokar,ardından tırnakLarını kerpetenLe çekerim...

ardından damLayan soğuk suyun altına oturtup kafasına isaßet etmesini sağLarım..

en sonunda kendisi öLecektir zaten ;)............

Caniye Baq Ya Bunları Yapcagına Kafama Sıksaydın En Azından=) Sana 1 Kutu Uyku Hapı İcirir Aslanların Onune Atarım O Sırada Uyudugun İcin Hissetmezsin=)

walla kafa kesme hep icimde kalmıştır nasıl bir duygu diye...büyük ihtimalle kafasını keser sonra ismimi vücuduna kazırdım :D

walla bi cimbomluyu öldürmem ama oyun bu acı çekmesin cimbomluymuş camdan aşağı atardım

fenerli oldugu icin ali samiyen tribünlerine fener formasıyla bırakırım sonrası siz düşünün.)

bende benzerını emo seklı verılmıs yada bı sekıl verılememıs bı halde herhangı bı metal konserının ortasına bırakırdım :p samıyenden daha acı verır sanırım yha :melek

1 cins kurbagaya dokundururdum.. (derisindeki zehir, dklar icinde olduruomus :eek:ha)

Arabanın arkasına bağlar saatte 200km hızla 30dk sürüklerim sonra uçaktan atarım üstüne benzin döküp yakarım küllerini kıyma makinesine atarım ondan sonra kanalizasyona dökerim.
Biraz manyakça oldu ama olsun.

artık ben de düşüncelerimi söyleyebilirim sanırım =) döktürmüş herkes :) sırtını açıp, omurlarını teker teker çıkarıp, omuriliğini burnundan vererek :D nasıl ama ;)

acılıs olarak ayagının serce parmagını kopartır afıyetle yemesını ısterım..
sonra ıkı dudagınının arasından yenı cıkmıs bır A4 kagıdını vızt dıye gecırırım sora ordan damlayan kanların bı kısmını afıyetle ıcmesını ısterım..ama kanı okadar cok ıcecek kı tuvalet ıhtıyacı hıssedebılecek..
sonra bı adet gozunu cıkartır dıger gozuyle cıkmıs gozunu ınceleyıp tek gozunden gozyasının dokulmesını ısterım..

sonra ayak parmaklarının arasından A4 kagıdı gecırırım..sıra geldı tıp bılımınden faydalanmaya..damarlarına 200ml su verırım..bırazcıkta havayı arkasından pompaladıktan sonra bıraz ben dınlenırım..kendısını ızlerım...

bu ıslemler bıttıkten sonra sabaha kadar ajdar dınletırım zaten kendılıgınden ölür yukardaki =)

alttaki beni öldürmen cok zor bosuna senaryo yazma :hhcool

biraz öyle olcak amma isterdim bir iki bisiler :D

walla dünyasini basına yıkardım :p heh :D

Al bu uzaktan kumandalı bombayı ben geliyorum. :D:D:D

helikoptrle 100 metrelik sivri bir direğin ucuna oturturdum...tabi önce cinsel organını kesip afiyetle yedirirdim kendisine:D
ama tabi işimiz muhabbet savaşa hayır:D

burnu havada birine aşık ederdim. o onun ölmesi için yeter de artar.

Geri