Değişim Başladı =)

Bora abicim ellerine sağlık çok güsel olmuş bu tema
bi de şu pmlere baksan tam süper olacak
içim içimi yiyor burda :(:(

Uğraşılmış, emek harcanmış herşeyden önce teşekkür ederim fakat forum tabanlı bir site için bence pek kullanışlı olmamış.. Geniş geniş vbulletin çok iyiydi bence.. Bu çok ufak kalmış ve sağ tarafa kaymış şekilde olduğu için çok ters geliyor bana ve birçok kullanıcı içinde bence böyledir.. Simetri hastalığı yaptı valla :) Klavyeyide sağa çektim sitede dolaşırken.. Bu arayüz kalıcaksada soldaki menüyü tıklayınca açılan fln yapsakda, reklamları sağa sola atsak, forumu hem ortalasak, hemde biraz yer kazansak çok güzel olur diye düşündüm fakat siz ne dersiniz ve sistem buna izin verirmi bilemiyorum? Böyle baya zorlaşmış kullanım, bir çözüm bulunursa sevinirim..

Renk Olarak oldukça güzel bir çalışma olmuş. Dizayn olarakta zaman içerisinde alışacağımızı düşünüyorum.
yazı karakteri ve netlik olarak göze daha çok hitab ediyor bence oldukça hoş.
Forum kısmı çok geniş olmasada olur önemli olan paylaşımı düzgün bir görünümde yapabilmek bence bunun içinde oldukça yeterli.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim ve şu cümle ile yorumumu noktalıyorum.
"Güzele güzel demem, güzel benim olmadıktan sonra"ancak bu forum benim ve hepimizin :)

ben cok beyendim ya guzel olmus sol tarafıda merakla bekliyorum

ilginç olmuş biraz sıkışık bir dizayn ama güzel

Cok guzel olmus! Ellerinize saglık!Bilgi tecrübe ve dayanışma birleşince gercekten kaliteli şeyler ortaya cıkabılıyor!
Tekrardan emegınıze saglık! arasıra yenılık her sıte ıcın ıyıdır bence

mükemmel olmuş ama şu sol taraftaki menü kalksada daha ferahlasa site :)

yan tarafa reklam gelince feci para gelicek nihahahah :)
aklıma ilk Flash mp3 player geldi konulması gereken :)
birde aklıma birşey geldi..
gerek forumların içinde gerek yeni mesajlarda
Konu ismi yazıyorya örn:

böyle pc kasası gördünüzmü ?? =))
infatuate
Bugün 12:08 AM
Komik - İlginç Resimler

diye.. her küçük bir buton olsa yanında, "Bu konu bağlığını Google'da arat" diye..
çok hoş olurdu :)

walla bence süper yeni arayüz..
üye olduğum forumlar arasında kendini bu kadar geliştirip güzelleştirebilen tek ortam hh..
ellerinize sağlık..
Başarılarınızı kutlarım..
devamını dilerim dememe gerek yok zaten eminim devamı da gelecektir :)

eskiden forumun altında yöneticilerimizi görebiliyoduk şimdi bu seçenek yok
Derin devletten sonra DERİN HACKHELL'i de görmüş olduk:) takım elbise giymesinden belliydi zaten.
ama bence hoş olmuş temanın renkleri.
Bide ders ödev tez bölümünde böyle bir ara var.neden kaynaklanıyo acaba
load125874.JPG

load125875.JPG

bişiyi farkettim awatarların altındaki bulunduu yer we mesajlar kısmı birleşik karışıyo dierlerinin aralarında çisgi war onların arasında nie yok :) belki küçük bi ayrıntı ama gösüme çarptı işte :)

eet haklısın o bende de oluyo smileylerin yarısı sağa kaydırınca çıkıo :)

Bi Tanede Benden oLsun Konu KiLitLenince '' Locked '' Yazıo :)

Bide Tema Deişince '' DeeRPaRtY NickLi üye Banned oLmus '' Bi Hata war qaLiba :W

ŤêΧâŠ' Alıntı:
eskiden forumun altında yöneticilerimizi görebiliyoduk şimdi bu seçenek yok
Derin devletten sonra DERİN HACKHELL'i de görmüş olduk:) takım elbise giymesinden belliydi zaten.
ama bence hoş olmuş temanın renkleri

ana sayfa da...

11172056762.JPG

Gusel olmus aslında ama sponsor olayı bıras kotu durmus yan tarafta dıklemesıne olarak yıne de ellerınıze saglık dıorum ve bıtırıorum :D

her zaman hackhell..............
cillop gibi olmuş forum yaw :)

Geri