Değişim Başladı =)

:saskin hocam ben sevmedim bu halini eski hali gibi büyükce olsa da iyi olacak... bu haliyle amatör forumların haline benziyor...:mad:

değişik bir yaklaşım olmuş değişim herzaman için iyidir.

hepimise hayırlı olsun =)

görünüm açısından daha güzel olmuş sanki yazıları okuyabilmel için sağa sola kaydırmak lazım oluyor bu sorun gideririlirse çok daha hoş olur diye düşünüyorum
ama yinede emek veren herkezin eline sağlık

sanırım benim ekran ayarlarından olmuş şimdi durum düzeldi

Patron Ellerİnİze SaĞlik...gÜzel OlmuŞ Sİte...bİlgİsayaraim Bozuktu Bİr Haftadir Sİteye UĞrayamamiŞtim.bugÜn Anİden Yenİ Halİyle GÖrÜnce Çok ŞaŞirdim Ama GerÇekten De HoŞ OlmuŞ.......

sato' Alıntı:
:saskin hocam ben sevmedim bu halini eski hali gibi büyükce olsa da iyi olacak... bu haliyle amatör forumların haline benziyor...:mad:

DoğRu ßen Sato ARkada$ıma KatıLıyorum...AmaTör ForumLaRa ßenzemi$.
aMa eNDi$LenmeyeLimßence Dark Admin Yeni SürpRizLeR WaR DiYoR.:durdurun

Çok Kötü OLmuş.. Bazen Nerde Eski hh Diyesim GeLiyor : (

Bence gezip gördüğüm en kaliteli formlardan birisi olmuş emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık

ilq basta çok iğrenç geldi intihar edeceqtinm de,madem test aşamasında ve eklenecek şeyler war,beqleyelim görelim..=)

yavas yavas alısıorm ama sol taraftaki kocaman bos yere alısamam kimse de alısamaz sanırım=)

allah yönetimi basımızdan eksik etmesin=)

hepimize hayırlı olsun yapanların ellerine sağlık.
nacizane bir fikrim var yorum alanlarını biraz daha daraltsanız yazılan yorumlardan sonra çok fazla boş alan kalıyor sayfada çok yer kaplıyor diye düşünüyorum .yinede kimsenin işine karışmam bir bildiğiniz vardır herhalde.

hımmm güsel güsel önceki halini bilmiyorum ama
gayet iyi görünüyor siteniz burada yeni olmama rağmen
bende bağımlılık yaptı sizi tebik ederim başarılarınızın devamını dilerim :)

foruma yazma alanı çok kısıtlanmış yandaki menü küçültelebilinir.. giren
çıkan menüler olabilir.

bu değişimle birlikte bişeyler oldu.....

üyeler çıldırdı......

biri bizi durdursun:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

İlk günlerde biraz yadırgamıştım bu temayı ancak şimdi anlayabiliyorum ki bu tema tamamen biz kullanıcıların kullanım kolaylığı için konulmuş. Şahsen her sayfada sol barda bulunan menü ilk günlerde asabımı bozmuştu. Son 2 gündür onsuz bir hackhell olmaz diye düşünüyorum sayfa erişimi kolaylaşmış ve sayfaların yüklenme süreleri acayip derecede hızlanmış. Tam zamanını hatırlayamıyorum ama bir ara google kadar hızlı olacağız diye bir mesaj geçmişti Dark ana sayfada gerçekten tebrik ediyorum google'ye yakın bir hızda açılıyor tüm sayfalar.
Tekrardan emeği geçen herkese teşekkürler.

ya nezamandir girmıorum sıteye ne kadar degişiklık yapmıssıniz bole elınıze saglık valla sasirdim iyi olmus ama yannadaki bosluk gözüme carptı onunda neiçin oldugunu yorumlardan okudum:)

ne zamandır foruma giremiyordum
ama cok guzel olmus boyle eskisinden iyi oldugu kesin

Geri