Değişim Başladı =)

İlk görünce küçük çaplı bi şok yaşadım:) ama güzel olmuş emeğinize sağlık..

Sol taraf çok geniş bırakılmış bencede alan daralması yaşıyorum şu an :) Ama vardır bi bildiğiniz diyerek gelişimi izliyorum.. Lütfen sadelikten taviz vermeyin.. iyi çalışmalar..

bence şu anda herşey çok güzel ve renkler birbirine çok yakışmış

guzel hayırlı ugurlu olsun
ama onceki yuze alısmıstık yaw :)

çok güzel olmuş yaw... ben acaip beğendim :D

Elİnİze SaĞlik MÜkemmel OlmuŞ Daha Kolay Ve KullaniŞli Ama Sİze Zahmet Bİrde Arama Butonu Koyarsaniz AradiĞimiz Programlara Daha Kolay UlaŞila Bİlİr Bence EmeĞİnİze SaĞlik SÜpersİnİz SÜpppeeeeerrrrrr.

Dark_Angel' Alıntı:
Güldüm gerçeten kim gönderdi seni =)

hiçbir farkı olmayan diğer forumların adreslerini yazarmısın zahmet olmazsa inceleyelim bi

haklısın pok yedim....

harika süper falan demem lazımdı.....

"hayırlı olsun süper olmuş...."

çok güzel olmuş ya sıradışı herzaman olduğu gibi;) eline sağlık dark

Bide bişi daha dicemm ne zmandır akLımda şimdi söLiim barii...konu başLıkLarına tıkLadıımız zaman ayrı bir sayfada açsa çok iyi oLur bence..Ana sayfadan kopmamış oLuruz..[/QUOTE]

Sağol dostum aynı öneriyi ben de getirmek istiyordum ama önce davranmışsın. Umarım yöneticiler bu isteği dikkate alırlar.

valla çok güzel olmuş birazda hız arttırılırsa mükemmel olacak yoksa ben yaşlandımda yavaşmı geliyor bana

kLasik VBuLLetin temaLarından sıkıLmı$tık.. ßiraz AykırıLıqımız ortaya çıksın dimi ;) eLLerinize sağLık gerçekten.. Takdiri hakeden bir Tema oLmu$.. ZamanLa herkes aLışacaktır.

eski tasarım mukemmeldi bence bu hos durmamıs

açıkçası farklılık konusunda çok başarılı olmuş yani renkler,sadelik ve düzen güsel olmuş ama ne yalan söliyim geniş bi arayüz görmeye alışmıştık bunada alışırız elbet :)
ellerine sağlık dark..

renk uyuma harika ,yazılar da öyle,fakat yer dar adamın ruhu sıkılıyo gibi..Bir de yan taraftaki yanıp sönen lambalar ve yazılar çok çok rahatsız ediyor bence..ama bu tabiki bence...thanks

Bence yeni tema ve bu hızz coq qüzeL ..
renk uyumunu coq begendim ..
ama gözumuz diger forum da genislige alısmıstı bunda tema sıkısmıs ..
kücük gibi duruyor .. bende ana sayfa dan kopmasak forum ayrı acılsa
daha güzeL olurdu ..

Tekrardan Elinize SaqLIk ..
Biri Bizi Durdursun yaww : )

eline salık çok süper olmuş ama arkadaşlarında dedın gıbı onceden daha ferahdık

Geri