Değişim Başladı =)

cok mukemmel olmus emegı gecenlere cok tesekkurler saolun

1 haftadır kullanıyorum.
Tek şikayetim var.
Yazı yazdığımız bu kısım çok dar.
Biraz daha genişletilebilirse çok güzel olacak.
Tekrar emeğinize sağlık.

NİHAYET 738 Online Kullanıcımız

ARTIK HİÇ GİRİLMİYO YAAW....:vur

ŞİMDİ DÜZELDİ VALLA:saskin

işlerim nedeniyle şehir dışındaydım giremedim bugün ilk girdiğimde site kapalı heralde başka siteye yönelmiş dedim ve şaşırdım bence çok güzel olmuş elinize sağlık arkadaşların dediği eksiklik değil de ona yakın bişi :D:D onları da tamamlayacağınızdan eminim elinize sağlık

her sayfada sol tarafta bulunan menülerin kaldırılması çok kötü olmuş. sol menü forum içinde sayfalara erişimi hızlandırıyordu, şahsen ben o haline çok alıştımıştım.

mulocan59' Alıntı:
her sayfada sol tarafta bulunan menülerin kaldırılması çok kötü olmuş. sol menü forum içinde sayfalara erişimi hızlandırıyordu, şahsen ben o haline çok alıştımıştım.
Bende sol menüden memnun değildim herkesi
aynı anda memnun etmek mümküm olmuyor ki...

mulocan59' Alıntı:

Katlıyorum her alandan hızlı erişim sağlıyabiliyordu

bim_28' Alıntı:
Bende sol menüden memnun değildim herkesi
aynı anda memnun etmek mümküm olmuyor ki...

Aynen katılıyorum. Sol taraftaki menü kocamandı.
Yazı yazacak yer kalmıyordu. Şimdi forumu hem yazması hem okuması kolaylaştı.
Tabi sadece "emeğine sağlık" yazanlar için pek bişe farketmemiştir.
Ayrıca menü arayanlar "end" tuşuna basıp sayfanın en altına inerseniz oradaki sekmede bütün menü var.
Böyle çok iyi olmuş. 60 m² yerden 150m² yere taşınmış gibi hissettim. :)

hadi bakalım hayırlısı yeniden alışmak gene zaman alcak.....

lazaslana katılıyorum...sanki 60 m² yerden 150m² taşınış gibi oldu insan .....bence çok iyi olmuş..süper

mulocan59' Alıntı:

sana katılıyorum.bu şekilde erişim çok daha zor olmuş

eskisinden güzel bi temayla karşılacamıza eminim.
ellerinize sağlık.

dark sitenin eski ve yeni halinin farkını ben fark edemedm üzgünüm ama bir sorunum var bu dediklerinle ilgili akşamları(22 00 ) civarında foruma girerken çok kasıyo çoğu zaman açmıyo nedennir sence siteylemei ilgili

Seprit zaten değişim 20.Subat tarıhınde olmustu eski temamızı hatırlıyormusun bılmıyorum, gece 22 de kasması olayına gelınce zaten bununla ılgılı extra bır sunucu hazırlıgımız var sunucuyu aktıf ettıgımızde bu yavaslık kalkıcak ortalıktan.

extra sunucu ii olabilir ben siteye kayıt olduktan sonra değişmiş galiba ama fark etmedm nese önemli değil artık böle eskisini bilmeme gerek yok:D

sayfanın geniş tutulması daha iyi olmuş.

eline sağlık.

ilk değiştiğinde o küçük mesaj alanını görünce kendimi kapana kısılmış gibi hissetmiştim. :saskin

Geri