Cs hakkında kafanıza takılanlar için ..

Oyun oynarken hangi tür müzikler seçilmeli[Ben müziksiz oynamam :D]

sawaşta her şey mübahtır ilkesinden yola çıkarak tabi ki caizdir diyebilirim, yüzü size dönük olsa bile gerekirse arkasına geçip düşmanınızı sırtından wurmayı yeğleyin :sigara:

kesinlikle doğru deildir, böle yapan kişileri oyundan dışlayınız, gerekirse dalga geçerek üstüne gülünüz :sigara:

birinde savaşta herşey mübahtır dediniz ama kafam karıştı doğrusu..

|ву єя¢є|;2660923' Alıntı:
Oyun oynarken hangi tür müzikler seçilmeli[Ben müziksiz oynamam :D]

rock müzik seçerseniz daha ii olur, sizi isyana we suça teşwik eder, oyunda kazanmanıza yardımcı olacaktır :sigara:

Sayın Hocam Öncelikle Size Teşekkür Etmek İstiyorum Gerçekten Çok Yararı Dokunacak Bize..
Benim Sorum Pusma Hakkında Pusunca Adminler Görev Yapınız Diye Basımın Etini Yiyorlar Sizce Adminlere Kulak Asmayıp Pusmaya Devammı Etmeliyim Yoksa Pusmadan Kuralına Göremi Oynamalıyım Beni Aydınlatırsanız Sevinirim

Rumuz: Delikanlı Pokemon Toptan Çıkmaz :hhmanD

SĦARK;2661009' Alıntı:
Sayın Hocam Öncelikle Size Teşekkür Etmek İstiyorum Gerçekten Çok Yararı Dokunacak Bize..
Benim Sorum Pusma Hakkında Pusunca Adminler Görev Yapınız Diye Basımın Etini Yiyorlar Sizce Adminlere Kulak Asmayıp Pusmaya Devammı Etmeliyim Yoksa Pusmadan Kuralına Göremi Oynamalıyım Beni Aydınlatırsanız Sevinirim

Rumuz: Delikanlı Pokemon Toptan Çıkmaz :hhmanD

adminlerden uyarı geldiğinde; boş boş konuşmada çok biliosan kendin gel oyna die tepki werirseniz kendileri oldukları yere pusucaklardır :sigara:

Yenqe BaşkaLarının SiLahLarını Yerden Atıp Satmaya BaşLadım .. Hatta Bi Ara C4 ü BiLe Satıcaktım..
BaşkaLarının SiLahLarını Satarak Günaha Girdiğimin FarKındayım ..
ÖLünce HeLaLLik ALmaLımıyım Yoksa Satmaya Devammı ?

Yenqe BaşkaLarının SiLahLarını Yerden Atıp Satmaya BaşLadım .. Hatta Bi Ara C4 ü BiLe Satıcaktım..
BaşkaLarının SiLahLarını Satarak Günaha Girdiğimin FarKındayım ..
ÖLünce HeLaLLik ALmaLımıyım Yoksa Satmaya Devammı ?

ulaşmak istediğin meblaya wardığında bi hacı ya da hocaya gidip bu fyonb'da olabilir kendisinden töwbe alırsan cehenneme gitme ihtimalin azalıcaktır :sigara:

hocam hala soruma cvp alamadım cs nedirden başlarsanız cok ii olur :melek

cs bir oyun eğlenceli bir oyun türüdür, türkiyede sadece 3 kişinin tam anlamıyla çözebilmiş olduğu bu oyunun yaşayan tek kahramanı benim, dierleriyse rahmetli Zeki Müren we Safiye Ayla'dır ..

burda 2 taraf wardır, teroristler we polisler, teroristler bomba kurup polisleri patlatmakla yükümlü, polislerse bombayı imha edip teroristlerin beynini patlatmakla yükümlüdür :sigara:

cs bir oyun eğlenceli bir oyun türüdür, türkiyede sadece 3 kişinin tam anlamıyla çözebilmiş olduğu bu oyunun yaşayan tek kahramanı benim, dierleriyse rahmetli Zeki Müren we Safiye Ayla'dır ..

burda 2 taraf wardır, teroristler we polisler, teroristler bomba kurup polisleri patlatmakla yükümlü, polislerse bombayı imha edip teroristlerin beynini patlatmakla yükümlüdür :sigara:

tamam anladım hocam bende artık usta bi csciyim demektir bu ben polis olayım beyin patlatmayı cok severim :sigara: safiye abla bi ara bahsetmişti bana cok zevkli bi oyun var die sonrada öldü demkki buydu :melek

Sayın Hocam
Rakibimi Hemen Öldürmeyip Ona Eziyet Etsem Günah Olurmu
Yoksa Hemencecik Oracıkta Öldürmelimiyim Beni Aydınlatırsanız Sevinirim..

ahua yarıldım ya burası kaynakmış

Birkaç soruda ben sorim bari

Hocam KaRma yı ne zaman vursam bombayla havaya uçuyom bu işin sırrı nedir anlamadım:hh?

SĦARK;2661504' Alıntı:
Sayın Hocam

işkence et adamı yakaladıktan sonra ayaklarının altını jiletle çiz ve tuza bastıktan sonra keçiye yalat:D

SĦARK;2661504' Alıntı:
Sayın Hocam

düşmana işkence etmek kesinlikle caizdir, gerekirse önce topuklarından wurup sürünmesini sağlayın, sonrada ni ha ha ha şeklinde üzerine gülün, böbreğinden bıçaklayıp kan kaybından ölmesini de izleyebilirsiniz :sigara:

ahua yarıldım ya burası kaynakmış

Birkaç soruda ben sorim bari

Hocam KaRma yı ne zaman vursam bombayla havaya uçuyom bu işin sırrı nedir anlamadım:hh?

Karma da bomba etkisi war onu bende çözemedim, çok gerekmedikçe yanına yaklaşmayın :sigara:

infa sen tam komedisin :) peki ben köprüden geçerken seLam versem oLurmu :)

slmlarınızı sadece selam şeklinde deil selamun aleykum şeklinde wermelisiniz, caiz olanı budur :sigara:[/B]

hocam benim sorum şu oyun esnasında mani kankamın üstüne çıkıyorum ya bikaç kişiyi vuruyoruz ya da kimseyi vuramadan biri gelio ikimizi de vuruo bu durumda birlikte takılmaya devam mı edelim yoksa ayrılalım mı ???

hocam benim sorum şu oyun esnasında mani kankamın üstüne çıkıyorum ya bikaç kişiyi vuruyoruz ya da kimseyi vuramadan biri gelio ikimizi de vuruo bu durumda birlikte takılmaya devam mı edelim yoksa ayrılalım mı ???

birlikte yaşa yalnız öl kuralını uygulamalısın, baktın ki düşmanlar gelio abi bende sizdenim deip maniyi onların önünde öldürürsen sorun kalmayacaktır :sigara:

hocam bi soru daha
poolday ya da iceword de oynarken bilerek bombayı en son ben atıyorum ve adamları ben almış oluyorum:D
arkadaşların haklarını mı yiyorum?caiz midir??

hocam bi soru daha
poolday ya da iceword de oynarken bilerek bombayı en son ben atıyorum ve adamları ben almış oluyorum:D
arkadaşların haklarını mı yiyorum?caiz midir??

kafayı çalıştırsınlar onlarda yapsınlar mantığında ilerlersen sorun kalmıcaktır :sigara:

infatuate hocam. Benim yaşım vs hakkında bir çok bilginiz var. Hepinizden önce bilgisayar ile tanıştım. Bilgisayar ile ilgili o kadar çok bilgim var ki. Fakat pc oyunlarından hiç anlamam. Asla ilgimi çekmedi. Neredeyse oyun kurmasını bile bilmiyorum.
Nereden başlamalıyım. Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler

eleştirilere kesinlikle kulak wermemelisin, anladığım kadarıyla pusmak senin karakterinle bi bütün olmuş, karakterinden ödün werme tam yol dewam :sigara:

AdminLer öLe demiyor ama pusan gördüğü zaman atıyoo :hhmanD
Karakterimizden ödün vermicez die oyundan mahrum kaLıorz :vur

Geri