Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

Extract işlemi bittikten sonra C:\hlds klasoru ıcerısıne HldsUpdateTool.exe, hldsupdatetool_readme.txt,INSTALL.txt ve unwise dosyası çıkarılmış olmalı, şimdi Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek

buraya nası gelecez:?

arkadaşlar çok teşekkür ederim ben serveri kurdum hiç bir sorunum yok yazıyı yazanın ellerine sağlık.ama ufak bir sorum olucak mesela serverin içersinde oyun esnasında geçen yazıları nerden editliyoruz örnek : üstte yazı geçiyor bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. örnek : adminlik 15 ytl tarzı yazıları hangi dosyadan editliyoruz teeşekürler.

arkadaşlar çok teşekkür ederim ben serveri kurdum hiç bir sorunum yok yazıyı yazanın ellerine sağlık.ama ufak bir sorum olucak mesela serverin içersinde oyun esnasında geçen yazıları nerden editliyoruz örnek : üstte yazı geçiyor bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. örnek : adminlik 15 ytl tarzı yazıları hangi dosyadan editliyoruz teeşekürler.

amx_modx e amx_imessage "adminlik 15 ytl" "000100255"

şekLinde yazabiLirsin...

couldn't allocate dedicated server ıp port 27015 bu hatayı verıyor napa bılırm

servera benden baskası gıremıoo

ıp mısal

192.168.2.4

ama sade ben girebiliom

beler ıp mı buldm denıom port hatası werıo onun ıcındemı port accam

"C:\Program Files\Valve\hlds.exe" -console -game cstrike +ip 85.108.211.176 +sv_lan 1 +maxplayers 16 +map de_dust2 -nomaster. bunu yaptm benım ıp buymus port hatası verıor hala

Ben dosyaları indirirken valve klasörinde daha %58 de takılıyo gfx.wad dosyasında sonradanda kapanıyo kendiliğinden yeni format attım pc ne yapmam gerek sorun nerde.

arkadaslar genel sorununuzu yukarda 10lu sayfalarda bi arkadas cevaplamıs ancak ne yazıkki gunumuz gencligi herzamanki gibi hazıra konmaya alisik oldugu icin topici inceleme zahmetine bile girmeden direk kendi sorununa cozum aramis. sadece size biraz olsun yardım edebilmek ve dark angela tesekkur etmek icin uyelik aldım. ancak ogrendimki 50 mesaj atmadan pm atilamazmis. bende burdan tesekkur etmek istedim. eger kendi isterse bana pmle ulassin lutfen her hafta kontrol edicem pmlerimi.

sizlerin sorununa gelicek olursak yukardaki arkadasinda dedigi gibi "-game cstrike" ile "-sizin ipniz arasına" "-27015" gelicek tokezlediginiz geldigin nokta budur

iyide herkes yapıyo bunu...Önemli olan o port olayını nasıl yabyoz?

Benim serverde ben giriyorum servere localden bir arkadaşım daha ekliyor ondan sonra başkası eklemye çalıştıgında eklenmiyor server kapalı görünüyor. Bİr türlü yapamadım nerdeki ayarı değiştirmem gerek ilgilenirseniz çok sevinirim.

Modemindeki 27015 portlarını açman gerekiyor..

bilader burdan ugrasmayın hıc ya google cs 1.6 resımlı anlatım yazın orda daha kolay hem burda sadece ıp verdıgfın arkadasların gırebılıyor orda ıse butun herkez gırıyo tanıdık tanımadık herkez bununla ugrasmayın derım

eline saglık güzel anlatım olmuş
bir sorum olacaktı benim hosting im var oraya kurmam mümkünmü?
mümkünse nasıl yaparım?

Ben Herseyi Yaptım Actım Dedicated Serveride Ama Arkadaşlarım Girerken Failed to contact game server Bu Hatayı Weriyor

:clap arkadaşlar bunları kullanarak server oluşturabılen varsa solesın sonradan sabıt ıp sorunu falan cıkmıyo dımı?

Geri