Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

1.5 server kurulumunuda anlatırmısın :D

emeğine saglık ......

herkeze kolay gelsın dedıgınız gıbı yaaptım server sorunsuz calıstı ama admin olayı olmadı web sıtesı calısmıyo ne yapmm lazım yardımcı olurmusunuz

Ya ben yaptım hepsini sonra masaüstündeki HLDS kısayoluna tıklayınca
"Couldn't allocate dedicated server IP port 27015." die bi yazı çıkıooo.
Üstelik oyunda falan deilken.Yani oyunun port uyla falan çakışıodur dedim ama diil.Bi yardım edin lütfen.Neden olabilir bu.

beyler artık eminim herşeyi yaptım.Ip ye 192.168.1.3 yazınca bu benim ağ IP m.
şu şukıo HLDS de:
http://www.resimupload.com/ds175906608_consolee.html
Ordaki Işaretlediklerimtam olarak ne nedir IP ler flan var onlar ne. :saskin:saskin

kardeş o hatanın sebebini buldum:victory

portu değiştir birde aşagıdaki kutuyu değiştir (bence portu 2000 yap):D

yha msnemi bilgili biri eklesin KaFaYı YiYeCeM:S

YiNeDe TşK

beyler ya bnm de bı sorunum var bir el atarsanız super olur ayrıca cok guzel bır paylasım kardesım sımdı ben bunları yapmaya calıstım adım adım ama 1. ve 2. adımda cok zaman kaybettım birini açmak 1.5 saat surdu nedeni bilmioyurm bilgisayar hızı int. hızı herşeyim iyi nedenı ne olabilir ... şimdiden thnks...

bi de ben sonradan hallettım bu yavaş kopyalama olayını ama daha sonra hedefe kopyalıoyurum. bana soyle bisi dio: ""Hedef kutusunda belirtilen "C:\hlds\hlds.exe-concole-game" adı geçerli deil. yol ve dosya adının doğru olmasını saglayın"" dio. Acaba nasıl halletçem bu arada buraya kadar herşey tmm sorunsuz halloldu. Help pls...:(

"C:/hlds/hlds.exe" -console -game ... oradaki boşluklara ve tırnak işaretlerine dikkat et aynen benim yazdıım gibi olsun.(Tırnaı kapadıktan sonra boşluk bırak, tire koy, console yaz, boşluk bıraz, tire koy, game yaz) gibisinden.Oke??? ;)

Yha asıl sorun onlar deil istediin Ip yi yazınca (+ip 62.68......... gibi) bi PORT hatası verio
(Couldn't allocate dedicated server IP port 27015) <<<< hatası.
Asıl sorun bu ama onun yerine kendi AĞ IP ni yazınca mesela benim ki 192.168.1.3 ki herkesin genelde bunu gibidir işte o zmn kuruo ve sadece kendin girebiliosun.Ama onun yerine başka bi IP yazınca işte o zmn herkesin karşılaştıı şu MEŞHUR port hatası gelio.
EĞER BUNA Bİ ÇÖZÜM BULABİLEN OLDUYSA LÜTFEN PAYLAŞSIN..LÜTFEN...

---------------------------------------------------------------
SXE KURULUMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

tamam BEN YAPTIM HER SEY OLDU bende ki valve yazısının nedenı de buymus sv_lan 0 olucakmış bende sv_lan 1 miş 0 yaptım oldu her sey tıkırında arkadaslar sizde bu sorun warsa boyle yapın ama halen sızde port sorunu warsa sabit ip le iş halloluo bende wardı ben hallettim bi arkadas wermiş onu okuyun ve yapın.. AMA BENDE SERVERİMA SXE KOYUCAM NASIL OLUCAK BU İŞ? DARK DAN SES SEDA CIKMIYOR NE BICIM IS BU
sXe Kurabilmen için öncelikle www.sxe-injected.com a gidip solda Descargas a Tıkla (eer varsa tabi) sonra çıkan sayfada yine solda aşaıda Windows Server dan dosyayı indir.Sonra "cstrike/addons" klasörüne "sxei" adında bi klasör oluştur ("i" side var)
bu oluşturduun klasörün içinede "dlls" adında bi klasör daha oluştur.Bu indirdiin dosya nın içindeki "sxei_mm.dll" yi bu klasöre at.Bi tane geri gel (cstrike/addons/sxei) ve buraya da "sxei.ini" yi at.Sonra "strike/addons/metamod" a gel ordaki plugins.ini dosyasını aç ve
en alttaki satıra win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll yı yapıştır kaydet kapat ve SXE n hazır olcak. :clap:clap

Türkçeleştirmek için "cstrike/addons/sxei" içindeki "sxei.ini" yi açıp düzenlemeleri yapabilirsinnn.

sxei_protected=Bu ServeR sXe Injected 4.3 Ile Korunmaktadır
sxei_downfrom=
sxei_statopt=(Gerekli surum: 4.3)
sxei_statreq=(Gerekli durum: 4.3)
sxei_downsite=www.oyunsunucum.com
sxei_kickmsg=Once sXe Injected yukle ve ole gir.Indirme adresi www.oyunsunucum.com
sxei_kickerr1=Once sXe Injected yukle ve ole gir.Indirme adresi www.oyunsunucum.com

şeklinde düzelt......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEEEVEEETTTTT BEN BULDUMMM AÇTIM BEN SERVER İ
Öncelikle Counter 1.6 v7, v19 ve v23 patch lerini bulup kurun(Hepsini).Sonra aynn şu admin mod kurma server.cfg yi editleme gibi işlemleri ilk sayfada anlatıldıı gibi yazpın.Sonra Valve nin içinde hlds.exe yi masaüstüne kısayol oluşturun.Ve çalıştırın.O kadar.Ama PORT UN KESİNLİKLE AÇIK OLMASI LAZIM 27015 UDP PORTU. Yoksa çalışmıo

lütfen yardımcı olun
- NoSteamPatcher
AdminMod
statsme
bu üç dosyayı indiriyom iniyor fakat açtığımda winrar içeriği bozuk diyor lütfen biri bana msn den bu 3 dosyanın içeriğini göndersin msn****

edit : msn paylaşımı yasaktır..

[img=http://img247.imageshack.us/img247/1299/adszem3.th.png]

sonunda açtım serveri ama hlds server-consolu kapatırsam serverde kapanıyo :S

amx mod kullanıcam admın modu yükledim amx için başka bişi lazımmı

bide consolda amx komutlarından yazıyorum hepsi unknow diyo :(

oyuna girerken ilk. hlds server-console açıyorum ve oyuna giriyorum yanlış birseymi yapıyorum???

dark kardeşim bu kadar güzel konu açmışın bide şu yardımlara el atsan diyorum :D

amx la veb mod larınıda kurdum

[img=http://img247.imageshack.us/img247/2465/adszef6.th.png]

ama yinede amx komutları işlemiyor consolda yardım lütfennn

tabiiki gerekio AMX fln kurmak için.
"addons/metamod" içindeki "plugins.ini" yi açıp en alt satıra eer AMX kurduysan şunları yaz:

win32 addons\amx\dlls\amx_mm.dll
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ama eer AMX Modx (amxx) kullanıosan o zmn en alt satıra şunları ekle:

win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll

Sonra kaydedip kapat.O zmn çalışır amx yada amxx. OKE?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O RAR dosyalarını inderemiyen arkadaş şunları yapsın.
O dosyaların sonundaki .zip yazısını Örnein Statsme.zip
onu ordan silip RAR yaz.Eer sonundaki uzantı gözükmüosa "Denetim Masası"nda "Klasör Seçenekleri" var.Ona tıklayıp "Görünüm" sekmesinden "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneinin işaretini kaldır.O zman sonundaki ZIP yazısı gözükcek onu RAR olarak deiştir ve öle aç.

tabiiki gerekio AMX fln kurmak için.
"addons/metamod" içindeki "plugins.ini" yi açıp en alt satıra eer AMX kurduysan şunları yaz:

win32 addons\amx\dlls\amx_mm.dll
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ama eer AMX Modx (amxx) kullanıosan o zmn en alt satıra şunları ekle:

win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll

Sonra kaydedip kapat.O zmn çalışır amx yada amxx. OKE?

O RAR dosyalarını inderemiyen arkadaş şunları yapsın.
O dosyaların sonundaki .zip yazısını Örnein Statsme.zip
onu ordan silip RAR yaz.Eer sonundaki uzantı gözükmüosa "Denetim Masası"nda "Klasör Seçenekleri" var.Ona tıklayıp "Görünüm" sekmesinden "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneinin işaretini kaldır.O zman sonundaki ZIP yazısı gözükcek onu RAR olarak deiştir ve öle aç.

amx kodunu yazdımda bu sefer consola açılıyo biraz duruyo geri kapanıyo sen msn versende ordan anlaşsak kardeşim...

ya ben hicbir sekilde zoom adsl 5554a x6 4 portlu modemımde 27015 portu acamadım,hersey tmm hlds acınca 27015 port hatası verıyor. en az 1 aydır konu uzerınde ugrasıyorum yardım edermısınız

Dark Senden Bişi İstiycem İlk Mesajını Okudum Bi kerede Yaptım Ama Şu Adminlik Yazma Olayında Takıldım DEMİSSİN User'e Yaz Yazdım Ama Şimdi BU kişilerin passını nerden koyucam bunu bana dataylı bi şekilde anlatırmısın he birde crete user die bişi war ona tıklıyorum bişiler dio admin seviyesini pass ı we kullanıcı adını tam olarak nerden yapıcağımı anlatırsan minnettar kalırım msn **** tşk

bişi daha sorcam ben şimdi admin modunu yükledim ama amx yüklemek istiyorum nasıl değiştiricem?

YAW O ADMİN MOD LA FLN UĞRAŞMA.DANDİK O AMX KUR SEN.
amxde admin eklemek için O "users.ini" nin içne en alt satıra şunları yazcan:

"İSİM" "ŞİFRE" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" <<<<< aynn bu şekilde olcak.

Örnek şöle:
"_DisasteR" "disaster123" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" <<<< aynn böle yaz en alt satıra----

İsim ve şifre bölümünü deiştirip yaz tırnak işaretleriyle birlikte unutma!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
"AMX" kurmak için bu program install lı bişi "AMX ModX" kur(amxx), "AMX" dill "AMXModX" kur.
AMX Mod X yükleme bittikten sonra tekrar bi yükleme daha yapıo.2 Yükleme sırasınde bi şe çıkıo server türü seçmek için ordan "Select Mod Directory" benzeri bişi vardı onu işaretle, next de "Valve\cstrike" klasörünü seç artık nereye kurduysan ordaki "cstrike" klasörü işte neyse onu seç kendi kuruo amx i. OKE?

AMX İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Yanlız sonra o "addons" klasörü içindeki "adminmod" dosyasını sil.

BEYLER EĞER OLMAZSA Özel mesaj atın MSN veriim.(Anlaşılan burda MSN vermek yasak)

benım soruma cevap verecek var mı ?
bende port hatası verıyor(27015) ınternette arastırdım bırkac sey buldum benım modemımde denedım fakat mesela orda nat dıo bende nat yok zoom adsl modemım var butun modellerındekı port acmayı denedım olmadı portacma.net dıye bır sıte var (reklam algılanmaz umarım) ordan bıraz bıseyler denedım o da olmadı lutfen yardım edın

Ben Kurmak İsterdim Ama Beceremem Gerçekten Baya bi Emek Harcamışsın Dark Çok Sağol Her Şey İçin Eminim Çoğu Kişi Alıntı Yapıcak Burdan :D

Geri