Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

Yha beyler çok kolayya v7full, v19patch, v23 patch bulup indirin hepsini sırasıyla kurun sonra Valve klasöründe hlds.exe yi çift tıklayıp açın yha bu kadar basit burda anlatılan biraz karışık bu kadar uğraşmaya gerek yok.EĞER PORT AÇIKSA MUTLAKA ÇALIŞCAKTIR...Ben öle yaptım ve açtım Server a hem ben girebiliom hem başkaları.
Beyler yardım etmek isterim özel mesaj atın MSN veriim anlatıyım.Çok kısa bi iş zaten.
---------
Bende bunları denedim olmadı sonra server açmış bi kişiden yardım istedim yardım etti yaptım.Bende açmış biri olarak yardım etmek isterim

arkadaşım anlatım için sağol,ben 25 msjım olmadığı için öm atamıyorum.bazı kişiler cs yi sil patch 23 ve 26 yükle csyi kur diyor hangisi doğru :) öm de ayrıntılı anlatırsan cok sevınırım sımdıden çok sağol!

Gerekli olanlar v7full, v19patch, v23patch.Ondan sonra bide 27015 UDP PORT aç sonda hlds.exe yi aç www.whatismyip.com daki IP yi ark. larına ver.Yada TTNET e başvur ve bi Statik IP al.O zmn www.whatismyip.com da görcein IP hep aynı olcaktır yani Server inin IP si hiç deişmicektir.Nese işte Hlds.exe yi açıp Start Server e tıkladınmı herşey olu ztn.Yok öle Kısayol oluştur, Hedef bölümüne bilmeneler yaz, Yok öle bişi hiç gerek yok.Sen dediim Patch leri kur Port aç okadar.

anlatılana göre servera kurdum girebiliyorum servera ama admin olarak nasıl giriş yapıcam admin olarak kendimi nasıl tanıcam

oyuna girdigimde nasıl renkli mesaj falan yazıcam ve son soru c:\hlds klasöründeki hlds.exe tıladıgımda karşıma bir pencere çıkıyor ordan servera giren kişileri bannlıya biliyorum peki bunun başka yolu yokmu mesela oyundayken konsola yazsam olmazmı tabi admin girişi yaptıktan sonra

admin şifremi var ama ismimin nereye yazılacagı yok konuda :(

Eer kendini admin olarak eklediysen oyuna girmeden önce konsola şunu yaz mesela senin şinfen "fatal" dielim ona göre yazalım "setinfo _pw fatal" bunun gibi yaz( tırnak işareti yok ) sadece sonundaki fatal yazısını kendi şifren olarak deiştir.Boşluklarada dikkat et ona göre..

oyuna girmeden önce dedigin serveramı yoksa oyuna girmeden açtıgım hlds.exe deki consola mı yazıcam

Tam olarak tüm adımlar izlendiğinde sorunsız olarak çalışıyor. 1024/256 kbps bağlantı ile ben dahil 5 kişi çok rahat oynanıyor. başta bende aynı hatayı: "couldn't allocate dedicated server IP port 27015" aldım. ben de IP mi sabitledim. Ağ bağlantılarım->sağ klik özellikler=>Yerel Ağ Bağlantısı->sağ klik özellikler=>İnternet erişim kuralları (TCP/IP)-> üzerine tıkla özellikler==>Aşağıdaki IP adresini kullanı tıklayın

IP adresi : 10.0.0.* (* yerine istediğiniz bir IP. Interneti birden fazla kişi kullanıyorsa o kişilerin IP lerini yazmayın.)
Alt ağ maskesi : 25.0.0.0
Varsayılan ağ geçidi : 10.0.0.2

sonra:
Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan : 10.0.0.2
Diğer DNS sunucusu : . . . (boş kalacak)

Bunları yaptıktan sonra artık IP nizi sabitlediniz. Normalde değişecek tabii ki IP niz. Ama yerel ağda sabitlendi. şimdi

-console -game cstrike +ip 10.0.0.* +sv_lan 1 +maxplayers BURAYA KAC KISILIK SERVER ISTEDIGINIZI YAZIYORSUNUZ +map de_dust2 -nomaster.

komutunu kısayolunuza yapıştırın. siz 10.0.0.* dan sunucunuza gireceksiniz (yukarıda aldığınız sabit IP). Diğer arkadaşlarınızda IP nizden girecekler sunucuya. 78.**.**.** gibi. Bende böyle oldu arkadaşlar. Hatta saatlerce oynadık. Sorun yok. İsterseniz de bu kısa yolu hiç kullanmadan direk hlds.exe yi açın oradan istediğiniz ayarları yapın. Oradan bağlanın. Bağlandıktan sonra ayarları değiştirin.

Dark Agnel'ada çok teşekkür ederim. tüm sunucular hilecilerle dolduğundan artık kendi sunucumuzu kurmaya mecbur kaldık. Maksat eğlenceli vakit geçirmek. Herkese iyi eğlenceler.

ben burda yazılanı yapıyom siyah dos ekranı çıkıyor. 27015 hatası vermiyor ama bu sefer de internete girmiyor. bi de o siyah dos ekranın da bekliyor. siyah dos ekranı açılınca ne yapacağız? burdaki ağ bağlantısı ayarlarını normal yapınca da bu sefer de internete giriyor. 27015 hatası veriyor . biyardım eden olursa çok sevinecem :)

ben sadece admin modu anlatmanı istiyorum ikinci mesajın nerdeeeee.....

connect 88.243.126.***
WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
NET Ports: server 27015, client 27005
Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabled
Reason: WSAENOTSOCK
Server IPX address 00000000:001060d0fb63:

bende tcp/ip hatası veriyo yardım pls

Teşekkürler
denedim sorunsuz çalısıyor no-iplede ipi sabitledim arkadaslarla oynuyoruz :d

Ben dediğiniz herşeyi yaptım port açtım dediğiniz her şeyi yaptım ama yinede Couldn't allocate dedicated server IP port 27015 hatası alıorum.What is my ip den öğrendiğim ip yi yazdım aynen

Ayrıca Windows Vista Home Premium Kullanıcısıyım.

:D arkadaşlar hataları server kurulumunu iyi okuyamadıgınız icin alıyorsunuz.. ben kurdum calıştırdım 6 kişi giriyo pingler güzel ama 7 8 kişşi girince laglar 200 üzerine cıkıyor. bence ugraşmaya deymez

burdan sonrası saten tamamdır oyuna gir ordaki iple

ya abi orda addıng master ıp lerın 2 sınıde denedım ama olmadı port acma ısınımı yanlıs yaptım o ıple gırıyorum gırmıyor

abi yardım et yaw yapamıyom indirdiğim son iki dosyada dosya bulunamadı diyo bişe çıkmıyo rarlardan çalıştıra cmd yazıyorum birinci indirme dosyasını indirmiyo 58,83de takıldı kaldı deli olacam yawwwwwww gözünü sevem bi yardım et arkdşlar beni bekliyolar :(

Geri