"C:/hlds/hlds.exe" -console -game ... oradaki boşluklara ve tırnak işaretlerine dikkat et aynen benim yazdıım gibi olsun.(Tırnaı kapadıktan sonra boşluk bırak, tire koy, console yaz, boşluk bıraz, tire koy, game yaz) gibisinden.Oke???
Yha asıl sorun onlar deil istediin Ip yi yazınca (+ip 62.68......... gibi) bi PORT hatası verio
(Couldn't allocate dedicated server IP port 27015) <<<< hatası.
Asıl sorun bu ama onun yerine kendi AĞ IP ni yazınca mesela benim ki 192.168.1.3 ki herkesin genelde bunu gibidir işte o zmn kuruo ve sadece kendin girebiliosun.Ama onun yerine başka bi IP yazınca işte o zmn herkesin karşılaştıı şu MEŞHUR port hatası gelio.
EĞER BUNA Bİ ÇÖZÜM BULABİLEN OLDUYSA LÜTFEN PAYLAŞSIN..LÜTFEN...
---------------------------------------------------------------
SXE KURULUMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tamam BEN YAPTIM HER SEY OLDU bende ki valve yazısının nedenı de buymus sv_lan 0 olucakmış bende sv_lan 1 miş 0 yaptım oldu her sey tıkırında arkadaslar sizde bu sorun warsa boyle yapın ama halen sızde port sorunu warsa sabit ip le iş halloluo bende wardı ben hallettim bi arkadas wermiş onu okuyun ve yapın.. AMA BENDE SERVERİMA SXE KOYUCAM NASIL OLUCAK BU İŞ? DARK DAN SES SEDA CIKMIYOR NE BICIM IS BU
sXe Kurabilmen için öncelikle
www.sxe-injected.com a gidip solda Descargas a Tıkla (eer varsa tabi) sonra çıkan sayfada yine solda aşaıda Windows Server dan dosyayı indir.Sonra "cstrike/addons" klasörüne "sxei" adında bi klasör oluştur ("i" side var)
bu oluşturduun klasörün içinede "dlls" adında bi klasör daha oluştur.Bu indirdiin dosya nın içindeki "sxei_mm.dll" yi bu klasöre at.Bi tane geri gel (cstrike/addons/sxei) ve buraya da "sxei.ini" yi at.Sonra "strike/addons/metamod" a gel ordaki plugins.ini dosyasını aç ve
en alttaki satıra win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll yı yapıştır kaydet kapat ve SXE n hazır olcak. :clap:clap
Türkçeleştirmek için "cstrike/addons/sxei" içindeki "sxei.ini" yi açıp düzenlemeleri yapabilirsinnn.
sxei_protected=Bu ServeR sXe Injected 4.3 Ile Korunmaktadır
sxei_downfrom=
sxei_statopt=(Gerekli surum: 4.3)
sxei_statreq=(Gerekli durum: 4.3)
sxei_downsite=www.oyunsunucum.com
sxei_kickmsg=Once sXe Injected yukle ve ole gir.Indirme adresi
www.oyunsunucum.com
sxei_kickerr1=Once sXe Injected yukle ve ole gir.Indirme adresi
www.oyunsunucum.com
şeklinde düzelt......