Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
abi bendede bir sorun var t630 war bende foto cekiioz kayıt edecez çok dosya war dosya silin falan dio ama bos yer war halbuki
yardımcı olursan sewinirim

emretunca1989' Alıntı:
abi bendede bir sorun var t630 war bende foto cekiioz kayıt edecez çok dosya war dosya silin falan dio ama bos yer war halbuki
yardımcı olursan sewinirim

maraş' Alıntı:
6610İ git programına girince telefon kapanıyor yardımmmmmmmmm

sorun aynı şeyden kaynaklanıyor flaşh atılması lazım yane program yüklenecek....

walla calıştıgım sirket türkiye disbirütörü ama hic gelmedi ne cihaz nede pili

FatalError' Alıntı:
tahtakaleye baktınmı orda bulursun buyuk ıhtımal bulamassan sırkecıde rem gsm war orda bulurusn

KARDEŞ BEN GAZİANTEP'TEYİM TAHTAKALEYE GİTME İHTİMALİMDE YOK BU ARALAR SİZDEN RİCAM HANİ SİZE TAHTAHKALE YAKINSA Bİ ARAŞTIRABİLİRMİSİZ.

MEHMETSİR'E

USTA GİTTİGİDİYOR.COM'DE DEDİĞİN GİBİ YAPTIM AMA DÜKKANLAQRA MAİL ATAMADIM BİR TÜRLÜ NERDE OLDUĞUNU BULAMADIM .

TEŞEKKÜRLER...

YUNUS YİĞİT

:hhman:

2 si farklı işletim sistemleridir arkadaşım..
Bu tıpki windowsda çalışan programlar mac. de çalışır mı gibi bişi olur..
İkisinin aldığı komut dilleri farklı.Mümkün değil.
Ancak oyun firmaları symbian oyunlarının java versiyonlarını da çıkartıyor.Tabi aynı zevk ve kaliteyi alman imkansız.

arkadaşlar 6630 telim kapandı. tel kayıtdışı.açmak için program gerekiyormuş.acabilecek bildiğiniz yer var mı.

benim sorunun su yardım ederseniz sevinirim babam bana fransadan nokia 6280 telefon getirdi ama telefona kart takamıyorum bunun için önce sim kilidini kırdırmam lazımmıs bunua nasıl yapabilirim

samsunlu_55' Alıntı:
benim sorunun su yardım ederseniz sevinirim babam bana fransadan nokia 6280 telefon getirdi ama telefona kart takamıyorum bunun için önce sim kilidini kırdırmam lazımmıs bunua nasıl yapabilirim
Dostum onda senin yapabileceğin bişey yok..Telefoncular kırabiliyorlar onu..Yani telefoncuya uğraman gerek..
---------------------------

Gelelim kendi sorunuma..Benim bluetooth'la ilgili bi sorunum var..Telefondan bilgisayara bluetooth cihazından dosya gönderebiliyorum fakat bilgisayardan telefona dosya gönderemiyorum..Programı tekrardan kaldırdım kurdum ama değişmedi..Sorun nerde olabilir?

Uni_Ts' Alıntı:
Dostum onda senin yapabileceğin bişey yok..Telefoncular kırabiliyorlar onu..Yani telefoncuya uğraman gerek..
---------------------------

Gelelim kendi sorunuma..Benim bluetooth'la ilgili bi sorunum var..Telefondan bilgisayara bluetooth cihazından dosya gönderebiliyorum fakat bilgisayardan telefona dosya gönderemiyorum..Programı tekrardan kaldırdım kurdum ama değişmedi..Sorun nerde olabilir?

bilgisayarın tel. görüyormu?
tel. modeli ne?
eşleştirmeyi dene bide. telefondan.

clever84' Alıntı:
bilgisayarın tel. görüyormu?
tel. modeli ne?
eşleştirmeyi dene bide. telefondan.
İlgin için saol dostum..Ama düzelttim..

bende belkide yüzlerce tema var tel. için ama hepsini tel. atmam lağzım baka bilmem için daha bilmediğim bir sürü temam var. keşke öyle bi proğram olsa...

Nokia 6680

bende o telefon var ben 96 dan beri nokia kullanirim böylesini görmedim herseyi ile mükemle 1gb kard taktim simdik mükemle gidiyor ses video resim süper motorola yada samsung alim deme sakin arkadaslar pisman aldigina

Nokia 6680

bende nokia 6680 ver birkac güzel program ariyorum navi yapmak icin programin hangisi lazuim gps mause ihtiyac varmi

hayır buradada var o tel. hemde bende giriyorum Agile Messenger 3 V2 ama isteme türün bana biraz ters geldi onun için vermiyorum....
sen git başka ülkelerde ara...

merhaba

abim geçen hafta kanada'dan türkiye'ye 2 aylığına tatile geldi. havaalanından girişte telefonunu kaydettirmemiş. telefona(nokia 6101) telsim veya turkcell kart takınca "this phone is restricted" mesajı alıyorm. telefonculara sorduğumda sim lock'u kırabileceklerini ve telekomünikasyon kurumu abimin telefonunun kayıt dışı olduğunu anlayana kadar bizim telefonu kullanabileceğimizi söyledi.

1- sim lock'u kırdırmanın cihaza herhangi bir zararı olur mu?
2- abimin telefonu kayıtlı olmadığı için telsim kartı kullanmaya başlayınca ortalama kaç gün içinde telefon kullanıma kapatılır?
3- türkiye içinde kullanıma kapatılan telefonu abim kanada'ya döndüğünde (kendi kartını takıp-rogers-Kanada)yeniden kullanabilir mi?

cevaplar için şimdiden tşk..

o kadar para o telefona yazık biraz daha üstüne koyup n 70 al derim ben kullanıyorum mükemmel ötesi bi alet.

aynı paraya alınabilcek bisürü telefon war we 6680 in smbyan yok sanırım.Devir smbyan dewri derim

güzel ama yeni çıkan n80 daha iyi biraz bekle fiyatı düşer

Geri