Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Samsung D500

Arkadaslar Bu Tel. Için Msn Warmi Warsa Yardimci Olurmusunuz..

•ẩ¢нίℓℓєگ•' Alıntı:
mesajlar>seçenek>ayarlar>diğer ayarlar>kullanılan hafıza menusunu memory adr yap.....
sorunun hallolucaktır.....

bende öyle biliyodum fakat orda böyle bir seçenek yok başka bir yolu varmı yoksa bu böyle mi telefon nokia 3230 yardımlarınız için teşekkürler

Arkadaşım emsnlite die bi program vermiştim olursa o olur.. bilgisayarına bluetoot ile at kur. cevabını bekliyorum

oLdu abe :):):):)5110 nasıL hehehehhehe

mustafaz6' Alıntı:
150 170 arası satarsın bence d-600 al ben çok memnunum
BataryaLarı cok az gidiyor bence kullandım.cok da rahatsız oldum.bence 7610 al

benim favorim 6630 çok seviyorum =)

•ẩ¢нίℓℓєگ•' Alıntı:

Nokia 6881....

i24590_a.jpg

İşte bunu tavsiye ederim.....:)
katılıyorum..:goz:

lütfen bakın

6680in arkasındaki flaşını fener gibi kullanabilirmiyiz veya bunu yapan bi program varmı?

sağolasın kardesm ben bi denerim sna cewp yazarım

gerekli cvplar verilmis sanırım bana birsey kalmamis :)

java olduğu için oluor die biliorum bendede d500 var ama 7/24 makine karşısında olunca hiç ihtiyaç hissetmedim

bu arada site ismi vermek yasak arkadaşım silersen ii olur. . .

3230 nasıl tv izleyebilirıim

3230 nasıl tv izleyebilirıim yardım edin..

SıpA' Alıntı:
java olduğu için oluor die biliorum bendede d500 var ama 7/24 makine karşısında olunca hiç ihtiyaç hissetmedim

bu arada site ismi vermek yasak arkadaşım silersen ii olur. . .
Uploadla hiç uğraşmadım net çok yawaş sorun değil silerim ama amacım yardımcı olmak.Kimsenin reklamını yapmıyoruz.. Java'lı telefon kullanıcıları bu konuda önemli bi bilgi eksikliğine sahipler..Kendim için araştırdım dikkat edersen benden başka bu soruna cevap yazan yok..Sonuçta bunu yazmam size fayda sağlar beni tınlamaz..:eek:ut: :mad:

evet yanlışlıkla flood yapmışım kusura bakmayın arkaşlar.. react0r sana flood şikayeti mi geliyor dolaşırken mi rastladın ?? ispiyoncu varsa bilelim :) şaka bi yana merak ettm

Geri