Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadaş seni rahatsız etmek istemezdim ama sorunumu ilk 10 sayfada bulamadım bu kadar sayfada tek tek bakılmaz diye sana soruyorum kusura bakma. bende 3230 var ve mesajlarımı hafıza kartıma yönlendiremiyorum hep tel. hafızası 6mb. filim atamıyorum sorunumu çözersen sevinirim.böyle bişey yaptığın içinde çok teşekkürler...

150 170 arası satarsın bence d-600 al ben çok memnunum

6280 çok memnunum kardeş tavsiye ederim ...!

en çok 180 liraya satabilirsin kardeş
üstüne ekleyip D500 yada D600 alabilirsin ikiside güzel çünkü

eğer çok temizse 150 ye gidebilir...
6630 tipi telefonlar hoş bence üzerine para ekleyip o telefonu alabilirsin..

n70 Ten SaSMa ManYak Bisey Çok KuLLanısLı ...

R€B€L' Alıntı:
6630 kullanıorum
telefon cok güzel memnunum onu önerebilirim sana
sadece hava biraz karanlıkken cekimleri biraz kötü oluyo o kadar.
paran warsa n70 al ama.
ayrıca bilen arkadaş warsa ben 6630u kaca satabilirim?
ne zaman aldın telefonu ve temiz mi ?

R€B€L' Alıntı:
telefonu alalı 5-6 ay oluyo temiz denilebilir
300 e gidebilir bence , tabi daha geniş kapsamlı araştırmak lazım...
yeni telefonlar çıktıkca eskilerin fiyatı düşüyo ve direk olarak 2. el piyasasıda düşüyo...

Alacaksan N Serisi Tel Al Teknoloji Uyumlu Sonraki Paketleride Yükleyebiliyorsun

olumlucumle' Alıntı:
kardes ben 6600 (tamırli-garantısız-8 aylık) 1ay once 200 e sattım ank da hemde telefon bayısıne!!!simdi de 6680 kullanıorm cok sağlam ve ergonomik bi tel!!sana da tavsiye ederim!!!
enayiymis biraz sanırım o tel bayii =)
demekki oyle tel bayileride var =)

kardeş benim 6630 a bi virüs geldi telefonu kitliyor açılış ekranındaki nokia yazısı geliyor ve kitleniyor bi yardımcı olursan sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

dostum benim sorunum PC baglantısı kuramıyorum USB DKU-2 VERİ TAŞIYICI KABLOM VAR TELEFONUM NOKIA 7610 yardımcı olursan sevinirim...

T630 Yardim

Arkdaslar Bende Ericsson T630 War.benim Sorunum Telefonda Foto Cekeceğiyoruz Kaydete Bastigimiz Zamn Yeterli Yer Yok Uyarisi Veriyor Ama Telefonda Bos Yer Var Fazlasiyla Ne Yapabilirm Yardimci Olursaniz Sevinirim.

yazılımsal olsa gerek tel bosken dolu gosteriyor. tekrar yazılım yukletirsen sorun kalmaz...

T630 Yardim

Arkdaslar Bende Ericsson T630 War.benim Sorunum Telefonda Foto Cekeceğiyoruz Kaydete Bastigimiz Zamn Yeterli Yer Yok Uyarisi Veriyor Ama Telefonda Bos Yer Var Fazlasiyla Ne Yapabilirm Yardimci Olursaniz Sevinirim.

Geri