Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Walla arkadaşım ben de telsim i aradım real player ayarlarına gir yakın kopya ya hayır ı işaretle 2)şebeke ayarlarını varsayılan erişim noktası; telsim_mms(telsim mms ayarlarının olması lazım) çevrimci süresi ; sınırsız Bağlantı zaman aşımı 60 sn Sunucu zaman aşımı 40 sn en düş. UDP bağ. nok. 6970 en yük. udp bağ. nok 7170 yapıp kaydet.. 7070 e video yaz mesaj at gelen linkle bağlan güle güle izle..

man utd' Alıntı:
Uploadla hiç uğraşmadım net çok yawaş sorun değil silerim ama amacım yardımcı olmak.Kimsenin reklamını yapmıyoruz.. Java'lı telefon kullanıcıları bu konuda önemli bi bilgi eksikliğine sahipler..Kendim için araştırdım dikkat edersen benden başka bu soruna cevap yazan yok..Sonuçta bunu yazmam size fayda sağlar beni tınlamaz..:eek:ut: :mad:

üslubuna dikkat et bu sitenin kuralları var ve verdiğin link site kurallarınca yasak!önce site kurallarını oku sonra bana afra tafra yap derim eğer hatalıysam zaten özür dilemesini bilirim ama bi hatam olduğunu düşünmüorum eğer bu kadar yardımcı olmak istiorsan o siteden download et sora www.hackhell.com şeklinde upload et emin ol daa makbule geçer!!!

SıpA' Alıntı:
üslubuna dikkat et bu sitenin kuralları var ve verdiğin link site kurallarınca yasak!önce site kurallarını oku sonra bana afra tafra yap derim eğer hatalıysam zaten özür dilemesini bilirim ama bi hatam olduğunu düşünmüorum eğer bu kadar yardımcı olmak istiorsan o siteden download et sora www.hackhell.com şeklinde upload et emin ol daa makbule geçer!!!

Uslubumda birşey göremiyorum upload şansım yok diyorum iyi okursan anlarsın.. bu sitede yüzlerce kez site ismi verildi (bkz. oyun dağıtımları) paylaşıma destek olmanı beklerdim ama köstek olma yeter

Ben kesinlikle sony ericson alırdım.şu anda K750İ kullanıyorum süper bi telefon K800i çıktığında ilk işim o telefona sahip olmak...:)

6630 Telefonum Açılmıyor..Bi Yardım :(

Dün akşam fexplore programını yükledim ve programla uğraşırken bazı işe yaramaz dosyaları sildim..Ve bugün telefon artık açılmıyor ve açıldığında "Telefon açılması hatalı.Satıcınızla görüşün" uyarısı veriyor..Ne yapmam lazım?Format felan atamazmıyım?

başka bir seçenek te yok görünürde dostum..ben de o markadan kullanıyorumm..sana format şekilleri ve açıklaması;

Cep telefonunda format 2 çeşitli yapılır bunlar:
1-)Soft format
2-)Hard format

1-) Soft Format
Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2-) Hard Format
Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat edin

Telefon açılmadığına göre *#7370# yapamıyorum..Yapacağım şey galiba hard format olacak..Onu da tam anlayamadım *,3,Yes ve açma kapama tuşuna aynı anda mı basılması gerekiyor?Ve bi bilgi daha telefon açılırken işlemi yapmak için hafızanın yetersiz bazı verileri silin diyor..

valla zannetmiyorum yer varken öyle bi hata vereceğini , yeterli yerin olmayabilir yinede bi daha kontrol et , olmadı fabrika ayarlarına geri dön...

ArkadaŞlar LÜtfen Yardimmmm....

benim 6600 ım var....ve telsim hattım var.....ben 6600ı modem olarak kullanıp telsim hattımla kızılötesi aracılığıyla internete bağlanabilirmiyim???? ve bu işlem olursa nasıl olucak???:p

6670 Herkez Baksın

Kardeşler 6670'e uygun arayan kişinn tam ekran fotosunu gosteren bı program Arıyorum Acaba varmı cevaplarınızı beklıyorum varsa lınkı koyarsanız Çok sevınırım .. !

sana zahmet olacaq ama cep tel bölümüne girip aramaya ne dersinnn:Sopa

aradım ama uymuyor telefona o yuzden açmak zorunda kaldım zaten boyle bı başlık varsa uygun koyarsan sevınırım kardeş

Az Bakar Mısınız???

Arkadaşlar herkese sormak istedimbelki bir kullanan vardı.yakın bir zamanda nokia 6680 modellitelefonu alıcagım.acaba kullanan varsa nasıl bir telefon diye sorucaktım da:)ehehehe:hhman: [/COLOR][/COLOR]

700 ytlm olsa 6680 alırdım mükemmel telefon bide 512lik kart alırdım tamam ......benim görüşürüm beylerrr.

arkadaşım bende var mükemmel telefon kimseyi dinleme al derim ben 512 lik kartta takarsın mükemmel derim sen al tavsiye ben telefoncu deyilm kullanıcıyım tek kelimeyle mükemmelll.

Geri