Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
gercekten işe yarıyrmu yoksa dalgamı geciyrsnz bide guvenlık kodunu unuttum nsl halledbilirim

6270 Kullananlardan Rica!!!

6270 kullanan arkadaşılarımdan bir ricam olacak bu tel.i almayı düşünüyorum ama kafamda bi kaç soru var,gercekten bilenler cevap yazarsa cok sevinirim:

1)6270 de online tv izleyebiliyormuyuz?

2)tarayıcı var diyo tel. özlelliklerinde, ama nasıl bağlanıyor tel. internete aynı bu bizim ie de göründüğü gibi mi gorunuyo sayfalar ,yoksa nasıl?

3)6270 üzerinden hotmail hesabımı kontol edebilirmiyim? mail yollayabilirmiyim?

4)msn çalıştırabilirmiyim?

5)tel.in üzerinde kaç mblık kart var?(biz eklemeden yani..)

cvp yazabilirseniz çok faydalı olacak benim için..lütfen fikri olanlar..bu tel.i kullananlar bilgisi olanlar bişiler yazsın.

6630 da çok güzel... Siemens ten tiksinmiş biri olarak kesinlikle uzak durmaı da tavsiye ederim.... :)

3310 al boş ver diğer telleri

dostum benim tel arada sırada sınırlama kodu istiyor bilmiyorum ne oldugunu açıp kapadıgım zaman normal haline dönüyor, birde bazı yerlere girince tel yavaş yavaş kapanıyor örnegin e-postaya, markası 6230 cevabını bekliyorum.

kardes bende 6260 var ve tema olmuyr lytfen yardım edermisin simdiden saol

motorola v3i

muhterem motorola kullanıcısı kardeşlerim bana bu kodumun telefonunda nasıl tema yukleneceği hakkında açıklayıcı bilgi verirseniz çok makbule geçer .... yoksa telefonu bu akşam kıracam....:ter:

alain iyi diyorsunda ben nokiadaçok sıkıldım hiç ince telefon yapmıyorlar çok kalın ve kaba duruyor biraz onun için v3i aldım

dostum valla v3 bende kullandım 1 ay kadar memnun kalmadım sattım tavsiyem nokia dan şaşma

Photo Base (istek)

Arkadaşlar böyle bir program var acaba bulabilirmisiniz.

sms ac üyeliğinizi iptal edin

arkadaşlar sms.ac üyeliğiniz varsa hemen iptal edin garip garip mesajlar geliyo sonra konturleri siliyo 100 konture yakın gitti benim

Bende bugün site üzerinden hesabımı kapattım sitenin tr dil desteği var orda şirfe ve kullanıcı adını unuttuysan email yada sms ile sana yolluyolar ordan yardım kısmında siteye account la girdikten sonra sağ üst köşede, ordan yardım alabilirsin hemen kapa bende çok kontör kaybettim sonra farkına vardım sürekli onar onar gidiyo

lütfen yardımmmm!!!!!!!

arkadaşlar telefonumun garantili olup olmadıgını anlamak için bi adres varmı çok lazım. telefon modeli samsung d500:( şimdiden çok teşekkürler

6680 de sorunum war

6680 tel im war...geçenlerde bi tema yükledim
ve yazı karakterleri değişti ve türkçe harfler
görünmemeye başladı...temadandır dedim
ama nokia nın kendi orj temasını yükledim
hala karakterler aynı bi bilgisi olan ve yardım edebilcek war mı???

Bende C75 Var şarji Hariç Memnunum Ama Herkesin Dediği Gibi Nokia Ve Sony Ericssondan şaşma Derim

PANTECH cep telefonu için LÜTFEN YARDIM

Arkadaşlar bende Pantech PG-6100 marka cep telefonu var, hani şu fotogeaf makinesi görünümlü olan telefoon var ya ondan bahsediyorum.

benim sorunum bu telefon:

Ses dosyalarını .mfr uzantılı olarak
video dosyalarını ise .mjp uzantılı olarak kaydediyor.

Kendi programı haricinde izleyemiyorummm!!1

Denediğim hiç bir convert programıda işe yaramıyor. bu uzantıyı tanımıyorlar..:eek:

Lütfen yardım edin

Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar:goz:

adam gibi bir tel alsaydın ugraşmazdın lem

Geri