Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
evet öncelikle telin kayıtlımı ona bak ve sonra *#7370# YAP

umarım başarılı olur

D500 mü Sony Er. S700i mi???

Arkadaşlar bende şu an samsung d500 war fakat şu an çok şikayetçiyim çünkü daha alalı 10 ay oldu fakat 5 kere bozuldu...Sizce napiim s700i düşünüom ama siz ne dersiniz...Bi yardım pliz...:sigara:

kardesimde 2 aydir d600 var valla süper bir telefon (Daha hic bozulmadi)sana tavsiyem anca d600 olur. s700 hakkinda fazla birsey diyemicem.ama bir kere görmüstüm güzel bir telefon.

arkadasım sony ericsson larda programsal hata olusuyor ve d 500 den daha zor tami oluyor sen en iyisi garantiliyse tamamen bozulana kadar d500 u kullanmaya devam et

valla arkadaşım bende de d600 var taş gibi telefon vallaha sana tavsiyem D600 dür.

selam bende nokia 6600 var ama rar uzantılı temaları yüklemiyor.ne yapmak lazım...
şimdiden teşekkürler

esta135' Alıntı:
selam bende nokia 6600 var ama rar uzantılı temaları yüklemiyor.ne yapmak lazım...
şimdiden teşekkürler

kardeş rar uzantılı dosyayı bilgisayarında aç içinden sis uzantılı dosya(lar) çıkacak bu dosyaları göndermeyi dene telefonuna...

sms guard

bana smsguard bulabilirmisiniz? :eek:

arkadaşlar motorola v220 için usb driver.

:eek: ya v220 için usb kablosu aldım driver çıkmadı cdden paylaşan olursa çok sevinirim biraz da açıklamayla sağolun............:hhman:

arkadaşlar bende 7610 var telde bazı java oyunlarrını oynarken java.lang. NullpointerException diye bir hata mesajı çıkıyor nedeni ve çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin:(

boil' Alıntı:
kardeş rar uzantılı dosyayı bilgisayarında aç içinden sis uzantılı dosya(lar) çıkacak bu dosyaları göndermeyi dene telefonuna...

denedim ama olmadı yinede sağol

arkadaşlar bende aldım bu telefonda 3 nesil series 40 var ...symbiandan daha hızlı bi işletim sistemi..hemde baya kullanışlı ..sadece programlar sorun onuda yakında çıkartırlar....bekleyin biraz

slm arkdslar bende siemens sx1 var ve uygulama kapatıldı sistem gibi hatalar veriyr nsl düzeltebilirim lutfen yardım

Geri