Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
peki arkadasım denicem yine denedim ve ssssonuc link ölü :(

i-mate sp3 gprs ayarları

i-mate sp3 kullanıyorum ama gprs ve mms ayarlarını bir türlü yapamadım. yardımcı olursanız cok sevinirim.

panasonic yardım

selamlar arkadaşlar

yaklaşık 2 saattir panasonic nv-gs50 modeli bir kameranın driverini aramaktayım driver guide türü sitelere baktım ancak sorunu çözemedim kasetten cd ye kayıt için gerekli bu driveri bulabileceğim bi yer biliyorsanız vede yardımcı olursanız sevinirim. (umarım doğru yere konu açmışımdır.:sigara:

Bluetooth Programı!

Arkadaşlar Nokia PC suite hariç bi bluetooth programı yokmu telefonu kontrol etmek için bu program çok gıcık ve 6600 da paso problem çıkartıyo..Yardım PLS:eek:

dostum ilgine teşekkur ederim ancak avain ve salasan adlı iki ikonla karşı karşıya kalıyorum ne yazacağımı bilemedim biraz daha açık uyazarsan memun kalacağımdan eminim şimdiden teşekkur ederim...

Arkadaşım eğer telefonun noki ise tv izlemek için bi programa ihtiyacın yok....Mesela ben 3230 kullanıyorum ve hiçbir program kullanmadan izliyorum...Ama bazı telefonlar için(SX1 v.b) PVPLAYER diye bi program yüklenmesi gerekiyo...O programı da int bulabilirsin..:hhman:

Arkadaşim çook Teşekkur Ederim Makbulelerin Sayisini Hatirlamiyorum Bayaği Geçti ... :)

arkadaşlar konu yanlış yere taşınmış soz konusu olan panasonıc cıhaz bır kamera cep telefonu deıl istersenız taşırsınız istersenız kalsın sorun yapmaz

iski bedaş wb kuruluşlardan :)

6630

6630 kullanıyorum ama posta kutusu ayarlarını bir türlü beceremedim. bütün değerleri girmeme rağmen e-maillime giremiyorum. şimdiden teşekkürler.

Bu nedir?

Telefon durup dururken ''sim kart kaydı yapılamadı'' diye bişe yazdı... sonrada hangi kartı taksam aynısını yapıyo bugün oldu.. doğal olarak da sebeke yok tabi...

markası nokia 6220 böyle bişeyle karsılasan oldumu cözümü hakkında bişe bilen varmı?

Geri