Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
he bu arada bıseye dıkkat ettım işin malesef görulmeyecek galıba cunku bu ınternet uzerınden dorudan radıo olmaz cunku o telefona özellik katar onu boşa arama sadece yenı telefon alana verıolar onu yardım edemedım ıcın uzuldum ama öle malesef...

Samsung d600 telefonunda videoları gizleyemiyorum. Şifre ne Bana yardım edin

Arkadaşlar bana yardımcı olun şifresi ne bu aletin lütfen sizden cevap bekliyorum şimiden teşekkürler

S60 Screen Saver "Ekran Koruyucu" (Lütfen Yardım!:..)

Arkadaşlar benim telefonum N. 6600 ve ne kadar aradıysam windows xp'nin Ekran koruyucusu olan "Windows XP" Ekran koruyucusunu bulamadım.. Bulup upload edene şimdiden teşekkürlerimi iletmek istiyorum...

ya bende nokıa 6680e yükleyemedim yardımcı olursanıız sevinirim

Arkadaşlar cok özür dilerim walla pek bakamadım konuma ama evet hallettim yinede herşey için teşekürler...

Nokia 6260 Yorumlarınızı Bekliyorum.

Arkadaşlar bir telefon alamadım gitti yaa.Kimisi diyor yok bu telefonu alma kapaklı işte çabuk deforme olur.Kimisi de çıkıyor diyor yoo gayet güzel bir telefon..

Bakın şimdi telefonun özellikleri ve dış görünüşü bana uyuyor.

Telefonun fiyatı nedir bilgi edinmek istiyorum.Ayrıca bu telefonla ilgili sizlerin yorumu nedir.

400- 450 ytl aralıgındaki begendiginiz hos telefonlardan da bahsederseniz çok sevinirim.

Sanırım daha öncede bi konu aaçmıştın telefon alcam diye sanırım ondan sıkıldın......

nys sorduğun teli üyelerimiz görsün önce bi......

Ürün Açıklaması

Şebeke Frekansı: GSM 900/1800/1900 MHZ
Boyutlar (mm): 102 x 49 x 23
Ağırlık (gr): 130
Bekleme Süresi: 144 saate kadar
Konuşma Süresi: 4 saate kadar
Standart Pil: 760 mAh Li-ion
Ekran: 176 x 208 piksel yüksek çözünürlüklü aktif TFT renkli ekran
Hafıza: 6 MB Entegre
Kızılötesi İletişim: Var
WAP: Var
GPRS: Var
Bluetooth: Var
Ses ile Arama: Var
Handsfree: Var
Titreşim: Var
Hesap Makinesi: Var
Alarm: Var
Ses Kayıt: Var
Zil Melodisi: Polifonik melodi
Melodi Programlama: Var
MMS: Var
EMS: Yok
Tahmini Metin Girişi: Var
Kutu İçindekiler: Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil
Diğer: Entegre dijital VGA kamera,Mobil e-posta ve VPN istemci,Belge görüntülemek için Quickword ve Quickpoint yazılımları,HTML İnternet tarayıcı,Kablosuz Bluetooth teknolojisi,Özel yan tuşla bas ve konuş,FM radyo ve MP3 çalar,Takvim, kişiler, notlar ve yapılacaklar listesi,Sesli arama,Sesli komutlar,Entegre handsfree hoparlör,Ses kayıt cihazı,Temalar; Duvar kağıtları, ikonlar, renkler, zil sesleri,Zil sesleri; Gerçek Sesler, polifonik zil sesleri,Grafikler, ikonlar, animasyonlar, logolar,Oyun ve Uygulamalar; Yeni oyun ve uygulama yükleme imkanı
Garanti Süresi: 2 Yıl.

Fiyatı: 550 ytl

Bence süper bi cihaz......:)

Artık görüşler üyelerimizin........

bakele harbiden fiyatı 550 mı yaa fazlaymış bee ama ben adanadayım haa bu sizin şehire göre falan olmasın hani oynamalar olabilir o bakımdan şey ettirdim.

450 milyona sana 6230şi verebılırım yada 500 e 6630 verırım sıfır faturalı garantılı pm den ulas bana tahtakalede telefoncuyum!!!
parayı havale edersen kargo ıle telefonu gonderırım !!!! sureklı Van a mal gonderıyorum kargoyla sana da ulasır.... Istersen hackhell reklam larında bulunan www.webpaz.com a bakabılırsın bana aıttır ıncele ulas bana

nihil' Alıntı:
bakele harbiden fiyatı 550 mı yaa fazlaymış bee ama ben adanadayım haa bu sizin şehire göre falan olmasın hani oynamalar olabilir o bakımdan şey ettirdim.

sanmıyorum ölee bişi olucağını zaten oynama olsa bile garaantilisini 20,30, oynar en fazla fazla bişi oynaamaz yani......:)

Cevap

naser' Alıntı:
450 milyona sana 6230şi verebılırım yada 500 e 6630 verırım sıfır faturalı garantılı pm den ulas bana tahtakalede telefoncuyum!!!
parayı havale edersen kargo ıle telefonu gonderırım !!!! sureklı Van a mal gonderıyorum kargoyla sana da ulasır.... Istersen hackhell reklam larında bulunan www.webpaz.com a bakabılırsın bana aıttır ıncele ulas bana
yok aga kargo ile telefon almam.Bişe sorim 450 ytl ye bana satmayı istedigin telefon kaçak mı nedir yani bu kadar fiyatta oynama oldu?

nihil' Alıntı:
yok aga kargo ile telefon almam.Bişe sorim 450 ytl ye bana satmayı istedigin telefon kaçak mı nedir yani bu kadar fiyatta oynama oldu?
Grey Market dedıgımız bır olay bu KVK gıbı baska bır fırmada mal getırıyo... Ama gumrukten getırırken malın fıyatını dusuk gosterıyor.. ve Mala KDV gelmıyor ee neoluyor malın fıyatı dusuyor.....

Lütfen Yardım Edin!... Bulamıyorummmm!....

Yalnız ben tema aramıyorum SchakaL..:boks: Ekran koruyucusunu arıyorum Windows XP'nin.. S60 için uyarlanmışını arıyorum.. Aşağıda resmini verdim.. Lütfen elinde olan veya bir sitede gören olursa upload ederse sevinirim.. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim...:)

k700i de msn sorunum

bende k700i var bir türlü msn yükleyemedim wap.ceptemsn.com adresin den çalıştım ama hata veriyo eminim aynı problemi yaşayan arkadaşlar da vardır.
bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim :(

samsung d600

arkadaşlar yeni samsung d600 aldım ve usb ile telefondan resimleri pc ye aktarmak istiyorum.fakat beceremedim,kullanma klavuzundada detaylı anlatılmamıs.usb bağlantısını yapıyorum pc tanıyor fakat hiç bir resmi pc de göremiyorum.yapmam gereken başka bişi mi var yoksa makinede bi sorun mu var anlamadım.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler...

Geri