Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
bilmiyorum kararsızım hoşuma da gitti aslında

hoşuna gittiyse problem yok sonuçta kullanıcak olan sensin ama en azından o fiyat fazla haberin olsun birazcık araştır bi kaç yeri daha uygun fiyat bulursun eminim

bakacagım daha detaylı anycool T8 var arkadaşlar o nasıl

kardes ı phone nın yeni modeli ABD de satışa çıktı 299 dolara eski(bildiğimiz ı phoneler) ise 99 doalra düştü çin malı alıcağına biraz bekle orji ı phone türkiyede de ucuzladığı zaman al..

Anycool güzel bak, al derim. Sadece sesi(konuşurken) biraz kalitesiz o kadar. Ama şahane bir telefon.

Arkadaşım iphone'u elimize almak nasip olmayacak galiba Anycool T8'i araştırdım güzel bir telefon %100 menüsü aynıymış iphone ile ilgimi çekti bi bakcam getirtebilirsem telefoncuya ondan almayı düşünüyorum..

Bu arada, aklında bulunsun. Çok uygun fiyata Anycool alabilirsin ikinci el. Sahibinden adresine bir göz at derim, güvenli ticaret ilanları kısmından bakman daha iyi olur.

ikinci el düşünmüyorum araştırdıgım kadarıyla 0'ları garantili oluyomuş onlardan alcam

arkadsım ben ankarada oturuyorum ben de aynısını aldım 200 ytl ye çok kötü sakın alma bende bi hevesle aldım ama çok kötü hiç kullanıslı degil hemen bozuluyo we çok kaba !!!!sakın alma özellikleri berbet yanımda olsan benim teli sana 10 ytl ye werirdim o biçim yani:d

arkadsım ben ankarada oturuyorum ben de aynısını aldım 200 ytl ye çok kötü sakın alma bende bi hevesle aldım ama çok kötü hiç kullanıslı degil hemen bozuluyo we çok kaba !!!!sakın alma özellikleri berbet yanımda olsan benim teli sana 10 ytl ye werirdim o biçim yani:d

bu bahsettiğin Anycool T8 mi

mobil oyunlarla ilgili 2 sorunum var

arkadaşlar cep telefonuyla ilgili 2 soru kafama takıldı pek anlamıyorum bu konulardan lütfen yardım edin;
1) jar veya jad uzantılı dosyalardan virüs bulaşırmı??
2) bağzı oyunlar oluyor mesela benım telefonuma uyuyor 176x220 çözünürlüğünde ama diyorki nokia telefonlar için şimdi ben bu oyunları samsung telefonda oynayamaz mıyım?

şimdiden teşekkü:eek:am:D şunların cevaplarını alırsam

Kamerasız,mp3çalarlı ve radyolu telefon önerisi?

Arkadaşlar,kardeşime okulda kullanmak üzere telefon alcam,fakat kameralı telefon götürmek yasak. O yüzden kamerasız fakat mp3çaları,radyosu olan önerebileceğiniz telefon modeli varsa sevinirim..

samsung kullanıcıları baksın :)

samsung cep telefonu olup da java oyun yükleyen arkadaşlar, yüklediğiniz oyunlardan beğendiklerinizin isimlerini yazar mısınız :hhmensigara:
teşekkürler ...

o telefon çok kullanılıyorsa kalibrasyonu bozulmuştur. benim izlediğim kullanıcı videolarında böle bi sorun yok gibi bide ben 8gb lık telefınu Konya'da Zafer Meydanı'nda 850 tl ye buldum (ki orda pahalı olur)
ben onu burda yaklaşık 750 civarı alırım 1100 tl vermeye gerek yok.

bu nasıl telefon, went to dg870, bilgisayar kabul etmiyor..bende bıktım porogram bulamdım...went to dg870..için bilgisyarda tanıtıcı programı nerede bulabilirm..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

mission imposible 3 oyunu oynadıgım en iyisi

Geri