Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
beyler benim telefon nokia 6151. telefon simi görüyo yalnız şebeke olmuyo. sim kart kaydı yapılamadı yazıyo. ne yapmam lazım. yardımcı olursanız sevinirim. mümkünse özel mesaj atarsanız duacı olurum.... şimdiden teşekkürler

Ya arkadaşlar benim samsung l760 telefonum var ve bilgisayarla bağlantı sorunum var resim nasıl koyulur bilmiyorum bilsem sorunumu capsle gösterecegim ama bilmiyorum aradım okadar forumda bulamadım resim nasıl koyulur söyleyin bide caps atayım öyle görün sorunumu yardım lütfen!

15 gün önce samsung 8300 ultra touch cep tel. aldım pil sarjı 12 saat gidiyor konuşma yaparsam bu süre dahada kısalıyor servise gönderdim bir şeyi yok diyorlar acaba bu telefonda bir bozuklukmu var yoksa bu marka telefonların hepsimi aynı. teşekkürler

arkadaşlar benimdebir sorunum var tel samsung d 900 i bana bluetooth ile başkası tarafından gönderilen dosyaları pc ye kopyalayamıyorum bu bağlantı kablosu ve kart okuyucu ilede aynı diskin yazmaya karşı korumalı olmadığından yada dosyanın kullanılmadığından emin olun diye bir uyarı veriyor sadece kendi çekmiş olduğu resimleri pc ye kopyalayabiliyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum saolun

Arkadaşım almış olduğun bu hata mesajı
Kod:
series60skinssuport.sürüm 0.00
yanlış bilmiyorsam...

Tema desteği olmayan (7650,3650,3660,...gibi) telefonlar için olan bir program...

Yani Series 60 Skinsupport adlı bir program...

Deneme olarak farklı bir tema dosyası yükle istersen...

Aynı tema dosyasını deneme...

Eğer aynı hatayı alıyorsan telefonuna ilk olarak bir soft format at,sonra olmaz ise hard format at...

Kolay gelsin...

Saygılar...
link yok kardeşim

slm bende samsung i8510 innov 16gb telefon var ve her programı yükleyemiyorum sertifika hatası veriyor ojinal yazılım istiyor bu durumdan nasıl kurtulurum yardım lütfen

Merhaba
Ben Yurt Dışından Gelen Telefonuma IMEI kaydı yaptırdım 3 gün geçti ama telefonum henuz açılmadı.
IMEI sorgulamaya girdğimde IMEI numarasını yazdıgımda kayıtlı olarak gorunuyor. Acaba sizler bu sorun hakkında bir bilgi paylaşabilecekmisiniz IMEI kaydı süreci daha uzunmudur acaba??

İlgilenenlere teşekkürler

arkadaşlar yeni bir çın malı n96 aldım ama bunun türkce dil seçeneği çok dandik bunu ayarlaya bileceğimiz bir proğram felan varmı nasıl düzeltile bilir yardım ederseniz sevinirm

Nokia 5200 Oyun Atma

Arkadaşlar 5200 için oyun buldum yanlız şunu sorucam zip olarak mı atıcaz dosyayı nasıl atıcaz yardım edebilirmisiniz:durdurun:durdurun

arkadaslar elımde nokıa 8800 var nasıl gercek oldugunu anlayabılırım

http://imei.tk.gov.tr/sorgu/imeisorgu.php

Adresine gir telefonun 15 haneli ımei numarasını yaz sana en altta o ımeinin hangi

tele ait olduğun söler...Eğer 8800 yazıyorsa sorun yok ama başka tel çıkarsa işin var

demektir... :D

Ūretici: Siemens AG (KLF) - Pazar adı: Siemens M55 S30880-S63*0-****
boyle bısey cıktı yaw bu gercek degılmı sımdı.gercegın aynısı arkadastada var kvk dan almıstı. hıcbısey farklı degıl.arastırdım netten klonlanmıs galıba.yurt dısından geldı faturası yok.bunun her ozellıgını kullanabılırmıyım .korkumdan daha telefonu kurcalamadım

Ūretici: Siemens AG (KLF) - Pazar adı: Siemens M55 S30880-S63*0-****
boyle bısey cıktı yaw bu gercek degılmı sımdı.gercegın aynısı arkadastada var kvk dan almıstı. hıcbısey farklı degıl.arastırdım netten klonlanmıs galıba.yurt dısından geldı faturası yok.bunun her ozellıgını kullanabılırmıyım .korkumdan daha telefonu kurcalamadım

Pazartesi günü şu numaraları ara sana yardımcı olurlar...

444 9 777 (Türkiye'nin her yerinden)

(0312) 232 23 23

n70 açılmıyorrr

arkadaslar bende n70 bulunmakta telefnda bu sabah çalışıyordu fakat kapandı açılmıyor bataryadandır dedim başka telefonu çalıştırıyor şarjı bitmiştir dedim şarj ekranı dahi gelmiyor açma kapama tuşu gitmiş olsa hani en azından şarj edıoken gelen ekran gelirdi ama gelmiyor bu konuda bi fikri olan yardımcı olursa sevinirim... şimdiden teşşekürler.

Selamlar... Kardeşler ben de Trident W-T3 bulunmakta. Malumunuz bu telefon tıpkı IPhone gibi. Ben bu telefona program bakıyorum veya oyun bulabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?

sony ericsson z610i

Acil Yardım edin java bozuk program bozuk???

Geri