afrasyapp
New member
beyler benim telefon nokia 6151. telefon simi görüyo yalnız şebeke olmuyo. sim kart kaydı yapılamadı yazıyo. ne yapmam lazım. yardımcı olursanız sevinirim. mümkünse özel mesaj atarsanız duacı olurum.... şimdiden teşekkürler
link yok kardeşimArkadaşım almış olduğun bu hata mesajıyanlış bilmiyorsam...Kod:series60skinssuport.sürüm 0.00
Tema desteği olmayan (7650,3650,3660,...gibi) telefonlar için olan bir program...
Yani Series 60 Skinsupport adlı bir program...
Deneme olarak farklı bir tema dosyası yükle istersen...
Aynı tema dosyasını deneme...
Eğer aynı hatayı alıyorsan telefonuna ilk olarak bir soft format at,sonra olmaz ise hard format at...
Kolay gelsin...
Saygılar...
sony ericsson t610 kilit kodunu unuttum yardım edermisiniz
arkadaslar elımde nokıa 8800 var nasıl gercek oldugunu anlayabılırım
http://imei.tk.gov.tr/sorgu/imeisorgu.php
Adresine gir telefonun 15 haneli ımei numarasını yaz sana en altta o ımeinin hangi
tele ait olduğun söler...Eğer 8800 yazıyorsa sorun yok ama başka tel çıkarsa işin var
demektir...![]()
Ūretici: Siemens AG (KLF) - Pazar adı: Siemens M55 S30880-S63*0-****
boyle bısey cıktı yaw bu gercek degılmı sımdı.gercegın aynısı arkadastada var kvk dan almıstı. hıcbısey farklı degıl.arastırdım netten klonlanmıs galıba.yurt dısından geldı faturası yok.bunun her ozellıgını kullanabılırmıyım .korkumdan daha telefonu kurcalamadım
Pazartesi günü şu numaraları ara sana yardımcı olurlar...
444 9 777 (Türkiye'nin her yerinden)
(0312) 232 23 23
tesekkurler.benımkı cakma galıba yaw bıde hedıye dıye verdıler.bende dedım telefona bak kandırmıslar beni