Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
kardeşim telefonunla uyumlu bi data kablosu varmı peki ?
mp3 eğer telefonun destekliyorsa yüklenebilir tabi bunun içinde hafıza gerekir hafızası az ama destekliyorsa uyarlama mp3ler mevcut yani parçanın sadece nakarat kısmını falan alıyorsun programlarda var mp3 n istediğin kısmını kesip atabilirsin. Telefonun modelini tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışayım

kardeşim telefonunla uyumlu bi data kablosu varmı peki ?
mp3 eğer telefonun destekliyorsa yüklenebilir tabi bunun içinde hafıza gerekir hafızası az ama destekliyorsa uyarlama mp3ler mevcut yani parçanın sadece nakarat kısmını falan alıyorsun programlarda var mp3 n istediğin kısmını kesip atabilirsin. Telefonun modelini tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışayım

BenQ Siemens AL21 teşekkür ederim ilgilendiğin için

Kardeşim öncelikle telefonunun mp3 çalma özelliği yok olsada hafızası 1.5 mb olarak gözüküyor ayrıntılı bilgi ve telefonun diğer özellikleri için

http://www.hipernex.com/pro.aspx?cid=1300&iid=61755

ama diğer taraftan uygun bir programla wav çalabiliyormuş :) yine data kablosu şart tabi

bi kaç siteye baktım tek başına usb kablosu göremedim ama detaylı araştırsan iyi olur. gittigidiyor a bakmanı öneririm ya da bi telefoncuya götür ve uygun bi kablo al. Elimden bu kadarı geldi malum çalışma saati ofis bi türlü boş olmuyo

bluthoot ile int bağlanma

arkadaşlar herkese merhaba...
beni samsun L-700 cep tel im var evimdeki kablosuz int den bluthoot yoluyla internete bağlana bilirmiyim bilen dostlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim

Kardeşim öncelikle telefonunun mp3 çalma özelliği yok olsada hafızası 1.5 mb olarak gözüküyor ayrıntılı bilgi ve telefonun diğer özellikleri için

http://www.hipernex.com/pro.aspx?cid=1300&iid=61755

ama diğer taraftan uygun bir programla wav çalabiliyormuş :) yine data kablosu şart tabi

bi kaç siteye baktım tek başına usb kablosu göremedim ama detaylı araştırsan iyi olur. gittigidiyor a bakmanı öneririm ya da bi telefoncuya götür ve uygun bi kablo al. Elimden bu kadarı geldi malum çalışma saati ofis bi türlü boş olmuyo

teşekkürler

sl m hocam ya bende n80 ie var ama bzaı programları yuklemiyo sertifika sorunu veya suresi geçmiş seritifka diyo.. yardımcı olursan sewinirim kardesim

selam arkadaşlar benm matsu t828 telefonum var pc usb bağladığımda teli görmüyor neden olabişlir acaba program mı lazım nasıl bulabilirimyardımcı olursanız sevinirim..

turgay sen yazalı bi hafta olmuş ama okursun belki diye yinede cevaplıyorum.kardeşim bende de n95 8gb var bunlara koruma olarak sertifika kontolü konulmuş.sertifika kontrolünü devre dışı bırakan programlar mevcut ama işletim sistemini bozduğu da bir gerçek tavsiyem sertifika süresi dolmuş hiçbir yazılımı telefona yüklemeye çalışmaman elbet ki vardır süresi sınırsız olan programlar ve benzerleri.

Geçenlerde 200 tane temanın ve 500 tane oyunun bulunduğu rarın içinden sadece 30 tema telefonuma yüklendi yeter bozmaya gerek yok. :D Sağlıcakla kal.Sertifikaları da fazla kurcalama :D

Arkadaşlar dün Nokia 6300' ıma firmware güncellemesi yaptım, fakat yüklediğim yeni yazılımda Türkçe dil seçimi yok telefon menüleri İngilizce oldu. Türkçeye nasıl çevirebilirim bir bileniniz varmı?

Digiphone E711

Telefonu alalı yaklaşık olarak 4 gün oldu. İçerisinde iki adet bataryası var. USB'den Nokia ince uçlu şarj aletlerinden şarj olabiliyor. Hatta Nokia'nın bazı modelleri ile bataryası aynı. İki hat aynı anda aktif ama birisi ile konuşurken diğerine ulaşılamıyor. Televizyonu gayet net ve iyi. Konuşurken ses kalitesi güzel. Bluetooth kulaklık ve normal kulağı ile denedim ses çok yüksek olmamakla beraber iyi. Gayet kibar ve görüntüsü çok iyi. Şık duruyor. Telefon yeni çıktığından henüz ilgili firmanın sitesinde bu model yok. Kullanıcı klavuzu bence yetersiz. 500 kişilik telefon hafızası var. Bir isim adı altına bir kaç numara, doğum tarihi, adres, görüntü, kişiye özel müzik atanabiliyor. Menü Nokia menülerine çok yakın. Aynı zamanda masaüstünde kısa menü var. Şarjı 1 gün gitti. Belki fazla kurcaladım ondandır. Ama normalde 2 gün gideceğini tahmin ediyorum. 3-4 hafta çift hatlı tel aradım. Ürünü gördüğüm an hoşum gitti. Daha yeni olduğu için hiç yorum yoktu. Fakat şansımı denedim ve aldım. İlk yorumu ben yazmış oluyorum. Büyük telefon sevmeyenler bence alsın. Gösterdiğim arkadaşlarımın hepsi çok beğendi. Şimdilik bir sorun yok. İnşallahta olmaz. Karar sizin...

anycool t808 aldım görüş varmı

:durdurunbu telefon hakkında görüşleriniz çin olduğunu biliyorum bu anycool letus orite v.b 15 marka aynı model hatta aynı ad marka deişik üretio bn aldım aycool bn bunun kaliteli olduuna inanıyorum yorumlar.anycool taklit deil:durdurun:durdurun gibi sar testinden geçmiş fln ama bi sorun var bunlar tv li dev ekranlı:clap 2 simli üretio nokia ve sonyerricson nie üretemio bu işte bi iş var amma ne yardımm:vur pls?

Wentto DG870 program sorunu

Wentto DG870 marka telefona nasıl program oyun ve tema yükleyebilirim.sitede bulduklarım.çalışmıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

wentto dg 870 için program veya oyun nasıl bulabilirim?sitedekiler çalışmıyor

İ 900 Omnia...

Arkadaşlar Samsung i 900 almayı düşünüyorum ancak bi kaç nokta kafamı karıştırıyor...
öncelikle telefon samsung tarafından 16 gb olarak tanımlandı bi kaç sağlam alışveriş sitesine baktım telefon 8 gb olarak 1200 tl civarından satışa sunuluyor... ancak benim çalıştığım telefoncu 16 gb olanı 1100 den satıyor şunuda söliim hemen bizim dükkandaki bütün teller bu sitelerdeki tellerden normalde daha pahalı... birde dükkanda telefonu test ettim dokunmatik ekranda kalemiyle yada parmağınızla bi tuşun tam ortasına bastığınızda bir üstteki tuşa basıomuşunuz gibi algılıo tuşun alt sınırına yakın bir yere basarsanız ancak bastığınız tuş işliyor... bu hepsinde böylemi yoksa bizim dükkandaki tel arızalımı bilgisi olan varsa yazabilirmi?..

hiç yokmu yaw elime yeni geçti çok memnunum sar değeri n70 den daha az kalite iyi tv süper fakat açtığınızda 2-3 saatte full bataryayı sıfırlıyor ses yüksek ve kaliteli ekran dokunmatık ve dehşet büyük

arkadaşlar nextcom d 98 bir cep telefonu aldım pc ye bağlayıp müzik mp3 atmak istediğimde hata veriyor parametre hatalı diyo ve hiç bir şekilde mp3 atamıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

yaramaz derim ben turkiyede yedek parçasi yok bitek ekranı war + olarak kimse tamirine yanaşmio dikkatli kullan derim.. ttn mobile tavsiye ederm..

Geri