crazytim
New member
kanka valla sime kayıtlıysa sadece imkansız bu...ama yedekleseydn mümkün olurdu....
imkansızı yok
numaralar sim karta kayıtlı ise kimlik bilgilerini vererek turkcell bayiinden yeni bir sim kart alabilirsin
telefon önemli değil diyorsun inşallah o kadar pahalı bir telefon değildi :hhmanD
sorunu çözdüm.uzun sürdü biraz ama yine de ihtiyacı olan olur belki diye driverı upload ettim.buyrun.
http://rapidshare.com/files/71225791/dcu-11.rar.html
selam kardes ben daha yeniyim burda ve bu sorunumu insallah gidermeye yarimci olusun,
bende bir sony-ericsson t630 var bunun simlockunu kirmak istiyorum ne yapmam lazim oldugunu söylersen bana sevinirim cevaplarin icin tesekkürler
saygilarla
SAMSUNG D900İ cep telefonum var sesini nasıl açabilirim açarsam bir sakıncası olurmu? şimdiden tşk
saygılar selamlar. ben 6220 classic aldım. telefeonun işletim sistemi symbian s60 v9.3 FP2 program falan yüklerken sertifika hatası alıyorum sürekli. bunu nasıl çözebilirim yardım edin lütfen.
bi de telefonun sesini nasıl yükseltebilirim yada yüksek sesli bi mp3 programı varmıdır ?
arkadaslar bana normal video yu cep telefonuna uyumlu yapan program varmı msn adresim [email protected]
arkadaşlar bnm telefonum 6230i,ben telefonun usb kablosu bulamadım,onun yerine bilgisayardan hiç bi bağlantı olmadan bluetooth sayesinde bişeyler atabileceğim bi program varmı?yardımcı olursanıs sevinirim![]()