Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
imkansızı yok
numaralar sim karta kayıtlı ise kimlik bilgilerini vererek turkcell bayiinden yeni bir sim kart alabilirsin
telefon önemli değil diyorsun inşallah o kadar pahalı bir telefon değildi :hhmanD

imkansızı yok
numaralar sim karta kayıtlı ise kimlik bilgilerini vererek turkcell bayiinden yeni bir sim kart alabilirsin
telefon önemli değil diyorsun inşallah o kadar pahalı bir telefon değildi :hhmanD

aldığı yeni sim kartta numaralar kayıtlı olmayacak üstad....babam yaşadı aynısını daha önce....sıfır kart gelio..hafıza aynı hafıza deil ki...

telefona üzülmüyorumda .telefon nokia n95 di.

ama numaralar cok önemli idi türkcell bayisine sordum yedeklemediyseniz geri dönmez dediler yani gitti ):

kimse yokmu

arkadaslar ben belcikadan katiliyorum sisden bir ricam var bende bir samsung i900 yaniomnia var yalinis dili turkce yok ban yardimci olursanis cok mutlu olurum simdiden tum arkadaslara tesekur ederim:aşk

gps harita yardım

merhaba arkadaşlar,
ben denizde kullanılan lowrance LMS-527C DF balık bulucu ve gps cihazını aldım fakat üzerinde gps harita olarak basit dünya haritası var. sd kart ile harita yüklenebileceğini biliyorum ama nasıl harita bulacağımı bilmiyorum. haritaları nerde bulabileceğime dair bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum. birde lowrance ın sitesinde map create 7 diye bir program var bu programı almam şartmı??
ayrıca google earth ile harita yükleyebilirmiyim??
şimdiden teşekkürler....

SAMSUNG D900İ cep telefonum var sesini nasıl açabilirim açarsam bir sakıncası olurmu? şimdiden tşk

motorola v3 için mp3 programı lazım

motorola v3 için mp3 programı lazımacil mp3 yüklemek için bi program gerekiyormuşlş varsa lütfenn

mp3 programı die birşey yok kardeşim.
www.modmymoto.com
bu siteye gir orada bütün software leri var frimware güncellemeleride mevcut...kolay gelsin

IMEI Kodu

Değerli arkadaşlar,

IMEI kodumu çalışmışlar (HTC Marka cep telefonu) yükleme şansım var mı?

saygılar selamlar. ben 6220 classic aldım. telefeonun işletim sistemi symbian s60 v9.3 FP2 program falan yüklerken sertifika hatası alıyorum sürekli. bunu nasıl çözebilirim yardım edin lütfen.

bi de telefonun sesini nasıl yükseltebilirim yada yüksek sesli bi mp3 programı varmıdır ?

selam kardes ben daha yeniyim burda ve bu sorunumu insallah gidermeye yarimci olusun,
bende bir sony-ericsson t630 var bunun simlockunu kirmak istiyorum ne yapmam lazim oldugunu söylersen bana sevinirim cevaplarin icin tesekkürler
saygilarla

arkadaşım senin telefonunda simlock varsa en yakın teknik servise gitmen gerek setool veya ufs gibi box dediğimiz cihazlarla telefonun açılabilir. 5-10 lira masrafı olur. dünyadaki tüm kartlarla kullanırsın

SAMSUNG D900İ cep telefonum var sesini nasıl açabilirim açarsam bir sakıncası olurmu? şimdiden tşk

d900i lerin e250 gibi sesi açılmaz ancak yüksek kalitesi olam bir mp3 veya zil sesi bulursan onu kullanabilirsin.
not: e250 lerinde hepsinin sesi açılmıyor zaten bazı versiyonlar şifreyi kabul ediyor sadece onlarda cok nadir.

saygılar selamlar. ben 6220 classic aldım. telefeonun işletim sistemi symbian s60 v9.3 FP2 program falan yüklerken sertifika hatası alıyorum sürekli. bunu nasıl çözebilirim yardım edin lütfen.

bi de telefonun sesini nasıl yükseltebilirim yada yüksek sesli bi mp3 programı varmıdır ?

yalnış hatırlamıyorsam sertifika yönetici imzası diye birşey olaması gerekiyo onları değiştirmen gerekebilir yada tarihi geriye alıp dene. 3 ay geri al tarrihi dene olmadı bir 3 ay daha geri al dene yine olmadı tekrar 3 ay geri al 2007-2008 dene

arkadaslar bana normal video yu cep telefonuna uyumlu yapan program varmı msn adresim [email protected]

programın adı SmartMovie Converter veya nette 3gp converter diye ararsan bir çok program bulabilirsin

arkadaşlar bnm telefonum 6230i,ben telefonun usb kablosu bulamadım,onun yerine bilgisayardan hiç bi bağlantı olmadan bluetooth sayesinde bişeyler atabileceğim bi program varmı?yardımcı olursanıs sevinirim:D

bluetodh un kendi programıyla veya nokia pc suide nokia.com.tr den kendi telefonuna uyumlu olanı indirip kullanaabilirsin

çok önemli lütfen yardım edin

mrhaba sayın hackhell üyeleri bnm bir çin malı telefonum var mail numarası iptal oldu 17/01/09 tarihinde bir telefoncuya kayıt ettirdim ve 18/01/09 tarihinde hattıma 150 kontor yükledim 3-4 saat sonra krediniz bitmiştir diye msj geldi hiçbir yere üyeliğimde yok bunun sebebi sizce nedir lütfen yardım edin 150 kontore acımıyorum tekrar kontor yüklücem eger aynısı olursa işin sonu kötüye gidicek cvplarınızı bekliyorum

hyundai w100 için yazılım lazım

arkadaşlar hyundai w100 için yazılım atmam gerekiyor. bu programı nerden bulabilirim.

Imeı Değiştirme

Arkadaşlar benim tel kaçak ımeı deiştirme programı varmış bunun için yardm edebilirmisiniz?
programı bulamıomda...

polifonik meledi telefona bilgisayardan nasıl atılır

polifonik melodiyi bilgisayarımdan telefonuma nasıl atabilirim
telefonumda kızıl ötesi ve blutut yok eski siemens
yada bu telefona mp3 çalma özelliği eklenebilirmi

Geri