Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
kendiliğinden giden kontörler

arkadaşlar sizlerle yeni keşfettiğim bir olayı paylaşmak istiyorum.çevrenizde belki

rastlamışsınızdır 100 kontör aldım 50 si birdenbire gitti veya buna benzer şikayetler.benim

bir arkadaşım cep telefonuna kontör yükleyemiyordu yüklediği anda kontörün gelmesiyle

gitmesi bir oluyordu. internetteki şikayet sitelerine girerseniz buna benzer 10,000 lerce

şikayet bulabilirsiniz. insanlar hiç bir yere abone olmadıkları halde (öyle sanıyorlar)

aboneymiş gibi her gün 40 kontör veya 50 kontörleri kesiliyor. bu konu benim garibime

gitti ve uzun ve titiz bir araştırma sonucu olayı çözdüm. şimdi kontör almak için bir bayiye

gittiniz

genelde çalışanlar kızlar oluyor. özellikle gençler tezgahtar kızla daha fazla vakit

geçirmek için aldığı kontörü siz yükleyiverin diyor. ve ya yaşlıdır köylüdür anlamıyordur

yada gözü iyi görmüyordur kızım al sen yükleyiver diyor.işte tam bu noktada çok büyük

bir dolandırıcılık

olayı başlıyor.çalışan kızların kod numaraları var telefonu eline geçirdiği anda mesajlara

giriyor önce kendi kodunu yazıyor sonra abonelik işlemlerini tamamlıyor ringafon vs. gibi

abonelikler. sonra hemen hızlıca gönderdiği mesajı siliyor. ve kontörü yükleyip telefonu

teslim ediyor. kızın kod numarasınada her abonelik için 50 kuruş veya bir lira gibi bir

miktar ekleniyor. (kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyorlar) ve saf arkadaşımız abone

olmuş oluyor. eğer işe uyanıp davacı olsa bile davayı kaybedecek çünkü işlem kendi

hattından yapılmıştır. böyle korkunç bir dolandırıcılık var ortada dönen paraları siz

hesaplayın 50 kontör=yaklaşık 9 ytl 10,000 lerce keriz her kontör yüklemede veya

hattında kontör olduğu müddetçe ödemeye devam ediyor.benim tahminim bu dolandırıcı

şirketler her ne kadar oparatörlerden bağımsız gibi görünsede aralarında sıkı bir çıkar alış

verişi vardır. hatta benim korkum belki terör örgütlerine bile menfaat sağlanabilir.

vatandaşın cebinden birileri paralarını çalıyor yıllardır buna devam ediyorlar ve buna göz

yumuyorlar neredeyse uçan kuşları bile ergenekondan yargılamayı düşünen adalet bunları

görmüyor herkesin cep telefonunu dinlemişler ama cep telefonuyla yapılan bu korkunç

dolandırıcılığa rastlamamışlar nedense çok garip. şimdi herkes tanıdığı herkesi uyarsın

belkide tekerlerine çomağı biz sokarız devletin bunlara bir şey yapacağı yok
saygılar....

bilen varsa lütfen yatdım

merhaba arkadaslar cep telefonundan gps ile izlemenin nasıl olduğu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. özellikle izleme bölgeselmi yoksa bir nokta halindemi görülmekte. ilgilenen arkadaslara şimdiden teşekkürler.:victory

SW - Software TU-Kalibrasyon nedemek

merabalar bundan bir ay önce nokıa 6300 marka telefonumu kvk servisine verdim ve yüksek seviye bildirimi diye kayıt yaptılar ve aşagıdaki yazıların ne anlama geldigini bilen varsa lütfen yardım etsin

Yüksek Seviye GönderildiArıza CLL-Çağrı alınmıyor
SIM:Sim Kartı kabul etmiyor

Tamir SW - Software
TU-Kalibrasyon
bunların ne anlama geldigini bilen varsa lütfen söylesin

SW - Software
TU-Kalibrasyon ? nedir bu

yaw allah senden razı olsun oldu sonunda yha tesekkur ederım :)

e490 ses yükseltme ?

arkadaşlar samsung e490 ın ses yükseltme kodunu bilen var mı yardım ederseniz çok sevinirim saygılarımla..

Arkadaslar Verİlen Hİzmet No Dogru Oldugundan Emİnmİsİnİz Yaklasİk 2 Hafdadan Buyanİ Ariyorum SÜreklİ Mesgul

tuş kilidi prg arıyorum

selam arkadaşlar
nokıa 5500 sports telefonum var
s60 destekli sanırım
bir tuş kilidi programı arıyorum
yardımcı olabilir misiniz
teşekkürler.​

Tuş kilidi programı derken biraz açabilir misin arkadaşım isteğini...
Otomatik olarak kendiliğinden tuş kilidine girmesini sağlayacak bir program mı istiyorsun?

Tuş kilidi programı derken biraz açabilir misin arkadaşım isteğini...
Otomatik olarak kendiliğinden tuş kilidine girmesini sağlayacak bir program mı istiyorsun?

evet mehmet kardeşim
otomatik olarak tuşları kilitleyecek bir program aırıyorum
uzun süredir tuş kilidi olmadığı için hem çok kontör kaybettim
hemde dostlarım beni dinlemekten bıktılar

Infected by CommWarrior !!!

telefonma kısa bi süre önce bilgisayarmla bağlantı yolyla dosya aktarımı yaparkn kullanılan operatör seçeneğinin yanında "infected by commwarrior" adında bi logo yerleşti duyduma göre telefona bulaşan en keskin virüslerdn biriymiş :O soft ve hard format seçeneklerini denedim logo ortalıktan kalktı fakat telefonmda sürekli donma meydana geliyor ve hiç bişey yapamıyorum... n72 kullanıcısıyım aynı olayla karşılaşmış arkadaşlar varsa ve bunn çözümünü yapabilmişse yardımcı olabilir mi? + böyle bir virüsle karşılaşmamış kişiler varsa bluetooth veya bağlantı yoluyla gelen şeyleri kabul etmemeleri :S =)) deliriyoruuuuuuuummm!!!:vur

Cep Telefonumu Kaybettim.Sim Karttaki Numaraları Geri Alabilirmiyim?

Arkadaslar Karda Telefonumu Kaybettim . Telefon Önemli Değil Ama İçindeki Numaralar Cok Önemli Bnm İçin Onları Kurtarabilirmiyim.

Hattım TURKSEL

Tam BiLemiyorum Ama Bi Turkcell Bayisine Gidersen BeLkide KimLik BiLgiLerini Vererek Alabilirsin..

Arkadaşım o iş nasıl olacak. Operatör senin telefonda veya sim kartta kayıtlı numaranı nerden bilsin.operatörün web sitesine numaralarını yedeklersen ancak alabilirsin. onuda zaten kendin yapabilirsin. bayiye falan gitmene gerek yok

Geri