Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
W800i flash programı

arkadaslar merhaba bende W800i telefon var sanırım telefon coktu yani hiç

acılmıyor.flash programı gerekliymiş sanırım elinde olan varsa benimle paylasırsa cok

memnun olucam.

bence hiç bulaşma siemens e çok rahat çöken bir telefon.zamanında siemens kullandım.tamirinden bıktım.bide garantiliydi yani.telefoncuyla bi kavga etmediğim kaldıydı.

NOKIA almanı tavsiye ederim.

symbian nokia telefonlara bak.

tlf num 6600 hafıza kartına geçmek istediğimde hafıza kartı bozuk diyor içerisindeki verileri kurtarabilirmiyim veya tamir olanağı varmı tşkk

hayır yok arkadasım hafıza kartı nın tamırı dıye bırsey soz konusu degıldır. Verılerı de kurtaramazsın :

bluetooth la telefona restart atma

oncelikle merhaba ben gecen lerde duydugum bişeyi dogrulamak istedim benim bi arkadasın arkadasında 6630 var bluetoothta takma ismine garip bişiler yazıyo ve sonra onun yanındayken bluetooth la birine bişey gondermek için cihaz aramaya kalkarsan telefonun kapanıyo eger bilen varsa yardımcı olurmu lutfen

Böyle birşey mümkün değil.. Ben biliyorum bir tane fakat onun için LAPTOP veya normal PC olması gerekir.. Bluetooth adaptörüyle yapılıyor..

arkadaslar eger arastırdıysanız bel ki bulmussunuzdur ama ben buldum yıne de saolun bunu sizlede paylasacagım

" © "

evet bu kodu telefonun takma ismine girin ve gerisini biliyosunuz

samsung d600 hafıza kartı sorunu

yeni samsung d600 telefon aldım kutuda çıkan 128mb lık hafıza kartını tanımıyor
card reader de format attım yine sonuç aynı bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

hafıza kartın bozuk olabilir sıfırlarında bazen oluyor....

başka kart ta taktık sonuç aynı

başka kart ta taktık sonuç aynı

pıyasada bulamassın ama arastırıp bulursan sx1 al

tesekkur ederim achilles bu flash benim cok isime yarayacak bulabilirsen

ya baba bana 6600 için radyo programı lazım bulamıyom yardımcı olabilirmisin ne yapmam lazım

.wad*?

.wad dosyasi ne işe yarar bu symbian telofonlarinda bilen warsa anlatabilirmi

benim bildiğim jad jar sis vb dosyalar vardır bu dosyaya tam olarak nerde rastladın bir oyun setup u olabilir veya melodi tonu olabilir....

Geri