Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
n70 al dostum.madem 2 megapiksel diyosun.

arkadaşlar 6600 versiyon nasıl yüleniyor

Ben yeni bir Nokia N70 aldim ama uzerinde simklidi var nasil acabilirim? Bi oneriniz varmi?

12345 sim kilidi olmalı arkadaş

nOKİA 6600 ezan programı

Bana nokia 6600 için ezan programı lazım ben buldum al-moazen die fakat crackını bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba

dostum ben de burda daha yenıyım.telefondan nasıl ücretsız bı sekılde tv izleyecegımızı bılıyosan cevap yazarmısın.şimdiden tesekkur ederım

talu' Alıntı:
dostum ben de burda daha yenıyım.telefondan nasıl ücretsız bı sekılde tv izleyecegımızı bılıyosan cevap yazarmısın.şimdiden tesekkur ederım

öncelikle cep telefonu symbiam serisinden olmalı. sanırım turkcelde olmuyor fakat telsim ve avea da bahsettiğin olay oluyor... programın ayarlarını yapman gerekir ve bunun için hattın telsimse telsim avea ise avea müşteri hizmetlerini arıyosun...
yalnız ücretsiz değil ilk olarak 25 knt gidiyo daha sonra saat başı 5 knt gidiyor....

istek

arkadaşlar bana acilen Robİnho teması lazım yardımcı olursanız sevinirim:eek:

Ben 6230i kullanıyorum mükemmel bişey tavsiye edrim herşeyi var veretin :p

adam almış :S tmm :D

sx1 cıler hadı baslayalım
elımdekı en baba sx1 pgogramlarını fw kurulumunu ve tema edıt araclarını toplayalım

öncelikle sx1 in bir sybian telefon oldugunu hatırlatalım ve sürüsüne bereket program arsivlerını calıstıracagını belırtelım

programlar için upload yapmayı gerek gormedım sıze bi site verıcem ıcınde ne arasanız var

fw konusuna gelınce

kimse sx1 ine fw yuklemekten korkmasın ben 80 defa kurmusumdur daha bir bk olmadı

telefonun diyelım bır sekılde arızalandı mesela tuş takımın calısmıyor orjınal fw yukle servıse ver hemen yapıyorlar

simdi gelelim programların yogun oldugu sıtelere

www.mobildepo.com
www.maxicep.com

kullanıcı adı hakanlevent
sifreye ise 000000

girmenz yeterlı olucaktır
baska sıte lere uye kaydırmamak ve zaman kaybına engel olmak ıcın bunu yaptım

fw içinse mobildepoda mevcut ayrıntılı bilgi için bi lınk düzenlıcem

sagılarla

hakan levent

arkadaslar sx1 için fw link siteye girip indirin indirdiginiz dosya 30 mb seklınde ıcınde siemens için en iyi programalr ve modifiye fw var

kurulum asamasına gecmek ıcın dıkkatle okuyun ben de sızlere yardımcı olmak ıcın bı mysıte hazırlayayım
http://www.mobildepo.com/index.php?showtopic=13312

ayrıca sx1 tema modifıkasyonda en cok arastırma yapan sıte
www.donanimhaber.com bu sire mobildepo ile baglantılıdır

birde rusların geliştirmiş oldugu

www.oslik.ru

diye bi site var

benim tavisiyem eger fw yukluceksenız vermıs oldugum sitelerdekı kill value pack 2,0 i yukleyın
yuklemeden once gereklı dosyaları mmc kartınıza kopyalamayı unutmayın

tabiki ön önemli seyi yani rehberinizin yedegınıde alın

arkadaslar son ricam vermıs oldugum siteler bi nevi forum sitelerı oldugu ıcın oradakı yazanlara cvp vermeyınız

tekrar saygılarlla

ayrıca herturlu sorun ve yardım ıcın [email protected] a mail atın yada msn den onlıne sorun

6270 in programlarını bulamıorum yardım lütfen!!!!

beyler 6270 te program yok hiç bi yerde...symbian kaç indiricem bi el atarsanız sevinirim...pls

ya ben bi program atmaya kalktım desteklenmi falan dedi 6630 un programlarını denedim olmadı yaa...

şimdi verdiğin programdan 1 tane attım soru işareti var klasör üstünde desteklenemio dio..offff anlamadım gitti ben böyle telefonun...

Sİmens Cx 75 Nasil

ArkadaŞlar Bu Telefonu Alacam İnternetten KarsilaŞtirdim Bu Fİyatlara En Uygun En Özellİklİ Tlf Bu Ama Nasil HİÇ Sİmemn Kullanmadim LÜtfen Sadece Sİemens Kullananlar Yazi Yazzin SaĞdan Soldan Duyupta Yorum Yapmayin

Geri