Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
6600 versiyon yükseltek istiyorum????

arkadaşlar nokia 6600 telefonumdan msn i kullanamıyorum sanırım verisyonu farklı. msn kullanabilmem için üst versiyonu nasıl yükleyebilirim. bilgisi olanlar lütfen yardım şimdiden teşekkür ediyorum

teşekkür ederim ilgine

zaten senin bu programı indirmiştim ama acmadı versiyon düşük sanırım :( versiyonu yükseltmem lazım ama nasıl ??? :((

arkadaşlar hangi tel.tavsiye edersiniz?

çok kararsızım arkadaşkar w800 ve lg 7200 var aklımda ama bilmiyorum karasızım sizce ne olabilir?teşekürler

w800 dostum bence hiç pişman olmayacaksın ben kullanıyorum ve cok memnunum

ben bu pc suite kullanamıyorum yani yeni aldım nasıl kullanıcagımı bilmiyorum nasıl kullanılıyor yardımın içn şimdiden tesekkür ederim

abi ben oraya yazdım "sil baştan yüqle demeyin en az 10 silip yüqledim" siz mi okuyamıyosunuz yoksa ben mi görüyorum sadece yaw

eneskilic' Alıntı:
nokia pc suiteimde sorun war. telefona bişi aktarınca işlem tamalanamadı diyor hep sil baştan yüqle demeyin en az 10 silip yüqledim sorunuma çözüm bulun lütfen :D lütfen çabuk bulun tele hiç bir şey aktaramıyorum.
nokiahata7wr.jpg

telefonunun markasını ve ne yükleyeceğini sölersen sana yardımcı olabilirim..

telefonun versiyonunu data kablo ve program olmadan yukseltemessin cep telcılerde var program baska türlü olmaz....

1. si telefonun versionunu oyle arkadsın soyledigi gibi data kaplosu ile yukseltemessin......
2. si version yukseltmen icin JAF GRİFFİN BLACK BOX UFS TORNADO TWİSTER gibi box ların ve bunlarla telefon arasında baglantı saglayacak ozel kaoploların olması gerek
3. su bunu sadece cet telefpnu tamirat yapanlara yuklete bilrsin..
4. su bunun icin en az 5 ytl en fazla 10 ytl verirsin
5. si eger G.Antepte isin bana pm den ulas sana adresimi vereyim yanıma gel ucretsiz yukleyeyim....!

kardeş telefonun modeli ne belki sen telefonunun desteklemediği bir dosya bicimini atıyosun örneğin nokia telefonlar symbians işletim sistemini destekler simens telefonlar ise java desteklidir sen eğer siemense symbians programları atarsan olmaz.veya müzik formatları atarsan olmaz siemenslerin bazıları .wav çalmaz bunlara dikkat et olur ama sen modelini söyle daha açkıl açıklarım sana ....

technical gayet güzel açıklamış...

lg almada benden sana tavsıye bı bk yaramıyor abime aldık

2 megapixel telefon almak istiyorsan k750 veya w800 al.pişman olmazsın

siemens sx1 le ilgili butun sorular

arkadaslar siemens sx1 kullanan ve sorun yasayan varsa buraya yazsın yardımcı olmaya calısıcagım
nokia var sony ericsoon var fakat
siemens yok
herkez biliyor en az 6600 kullanıcısı kadar sx1 kullananda var

butun sx1 cılerı buraya davet edıyorum hemde topıc kırlılıgı olusturmamıs olurz

saygılarla hakan levent

hocam bu koyde siemense dusmanlıkmı var
yoksa kullananmı yok
uzuldum bak sımdı

Telefon Alacam Yardım Please

Merhaba arkadaşlar bir tane cep telefonu alacam.Kesinlikle Nokia Marka istiyorum.
Ancak hangi modeli alacağıma bir türlü karar veremedim istediğim fiyat aralığı şöyle: 450 - 550 civarlarında birşeyler...Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben 6630 kullanıyorum kızlıl ötesi yok bluetoth var. camerası cok ii . su anda piyasa fıyatıda senın soyledıgıne yakın bir fiyattır emin değilim. ben memnunum ama sımdı düşünüyorumda pahalı telefona gerek yok bence.

www.ereyon.com.tr 2. nokia 6630'u alıyorum fiyatlar çok uygun (peşinde) 503 milyon şu anda tavsiye ederim.

Edit: 1.sinide bu siteden almıştım :)

Geri