Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
nokia 6230 i tavsiye ederim 490 ytl ...

"www.ereyon.com.tr 2. nokia 6630'u alıyorum fiyatlar çok uygun (peşinde) 503 milyon şu anda tavsiye ederim."

Nasıl yanı sıteden kredı kartı numarasıyla falanmı

abi ben olsam 6230i derim çünkü hem kullanışlı hem küçük hem pratik

Nokıa yı, kimse yanlış anlamasın, dağ başında sürü otlatanda kullanıyor ama siemensi kullanamıyor. Herkese saygılar yaşasın sx1.......

Ya şu nokia 6260 lar nasıl kapaklı hoş duruyor özellikleri de fena değil onu almayı dusunuyorum.Bu arada fiyatı nedir bilen varmı?

nihil kardes ben 6230 kullanıorum cok da memnunum hem kucuk hem de kullanıslı..

kapaklı tel bence alma,tamam konusması guzel oluo ama zaten teknolojık bi makina alacaksın bunlar cok hassas ben iki kere halıya dusurdum hafıza kartını isterse tanıo cogu zaman gormuo..dicegim su ki kapağı da sorun yaratabilir..bence ufak bişey al,eger cozunurluk falan diosan 6230 al derim gercekten cok guzel

6620 al :) 6600 a benziyo gerçi

AKIN17' Alıntı:
abi ben olsam 6230i derim çünkü hem kullanışlı hem küçük hem pratik

Akın17 ye katılıyorum. Bende 6230i kullanıyorum bana göre mükemmel. Ses kalitesi, görüntü kalitesi ve kullanımı çok güzel. Ayrıca hepsi birarada. Kızılötesi, bluetooth, radyo, herşey var. Tavsiye ederim.

Saygılar...

nihil' Alıntı:
Ya şu nokia 6260 lar nasıl kapaklı hoş duruyor özellikleri de fena değil onu almayı dusunuyorum.Bu arada fiyatı nedir bilen varmı?

6260main27kp.jpg

sanırım bahsettiğin telefon bu fiyatını araştırdım senin için 525 ytl (kdv dahil)

artık son karar sana kalmış.....:)

Gençler şimdi de aklımda iki telefon var 1) 6230i 2) 6230

Fiyatları nedir hangisini alim.???

nihil' Alıntı:
Gençler şimdi de aklımda iki telefon var 1) 6230i 2) 6230

Fiyatları nedir hangisini alim.???

Kardeş 6230i 6230 un bi model üstü. Onun için 6230'u bulman zor olabilir sıfır olarak. 6230i ninde fiyatı şuan 550-570 civarında. Ama önceki yorumundada dediğim gibi şiddetle tavsiye ederim. :D

Playboy aga saolsaın ama kapaklı telefon ıcın ıyı degıl dıyorlar ya bılmıyorum ıste ne yapsam??

sx1kullanıoz sewioz ne mutlu sx1 im war diene

ÖnerileRiniZz?

Arkadaşlar N90 almayı düşünüyorumda sizce alayım mı öneriyomusunuz yada neleri önerirsiniz neden?

paran varsa al önerilmez mi o telefon...

bence az daha bekle ve nokia n91 al 4gb lik bir hard disk var istedigin kadar muzik film yuklersin kart olayi kalmaz yok kart da yer kalmadi falan filan

yada sony ericson w950i oda 4gb lik bir hard disk var (w600i ye benziyor ) ve taktil li bir ekrani var cok guzel bir gelisme bence

telefon iyi hos ama cok buyuk be.bende alacaktım aslında kafaya koymustum yakından bi gordum one dedim oyle telsiz telefon mu ne.ama islevlerine laf yok tabi guzel telefon N90 dan bahsediyorum.

6230i için prince of persia temasi lütfen

arkadaslar prince of persia oyunun 6230i için temasi var mi varsa bana yardimci olurmusunuz

Geri