keysersoze00' Alıntı:bu kadar çok cevap geleceğiin tahmin etmemiştim.. herkes farklı bişe deyince kafam karıştı walla.. hepsi güzeld500 iyi gibi gözüküyo da şimdiye kadr hiç samsung kullanmadım.. o yüzden tereddüt ediyorum..
valla kardeş D500'ün kullanımı gayet kolay ve rahat.sınırsız video özelliği olan bir makina ekran çözünürlüğü de çok kaliteli ve son olarak şunu söyleyeyim biz telefon işini yapıyoruz ve en çok sorulan makinalardan biri de Samsung D500keysersoze00' Alıntı:bu kadar çok cevap geleceğiin tahmin etmemiştim.. herkes farklı bişe deyince kafam karıştı walla.. hepsi güzeld500 iyi gibi gözüküyo da şimdiye kadr hiç samsung kullanmadım.. o yüzden tereddüt ediyorum..
mmtgc' Alıntı:nokıa 7610 a tema yukleyemıyrum program olarak pc suıte kullanıyorum data kablasuyla ama ıslem gecersız hatası verıyor yarıdmcı olrsan sevınrım.
sımdıden saol
Cr@zyboy' Alıntı:sim kartında kaç numara var eğer çok varsa az az kopyala mesela 50 - 50 falan bide öle dene...olmazsa telefonu değiştir çünkü başka secenek yok telefona cok format attım diyorsun..
oscars' Alıntı:Ya dostum sen harikasın... Bu söylediğinden yola çıkarak zımbazıb dolu olan sim kartımın bi 50 tane kaydını eski telefonumun hafızasına kaydederekten sim karttan sildim.. Sx1'e kalan 65-70 tane kadar kayıtla giriş denedim.. Sonuç müsbet.. Sonra naaptım simdeki mevcut 65-70 tane girdiyi sx1e kaydettikten sonra sildim, eski telefonumdan kalan kayıtlarıda sime atıp aynı şekilde sx1'e attım artıkın full komünikeyim.. Yaptıklarımı iyice anlatıyorum ki bu sorundan muzdarip arkadaşlarada bi nevii faydam dokunsun diyine...
Vede Çılgın insan sevgili dostum crazyboy'a Tekrar tekrar teşekkürü borç biliyorum.. İlk görüştüğümüz yerde kendisine bi 70'lik açıcam
Saygılar, İyi Forumlar...
_Pl@yboy_' Alıntı:oscars bildiğin gibi forum kurallarına göre flood yapmak yasak msjının birini silermisin.........