Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
hoca teknosa dan bluetooth portu almıstım. yukledim pc'ye.silindi sonra.şimdide cd sini bulamıyorum.yardımcı olablirimasin?

bu kadar çok cevap geleceğiin tahmin etmemiştim.. herkes farklı bişe deyince kafam karıştı walla.. hepsi güzel:) d500 iyi gibi gözüküyo da şimdiye kadr hiç samsung kullanmadım.. o yüzden tereddüt ediyorum..

keysersoze00' Alıntı:
bu kadar çok cevap geleceğiin tahmin etmemiştim.. herkes farklı bişe deyince kafam karıştı walla.. hepsi güzel:) d500 iyi gibi gözüküyo da şimdiye kadr hiç samsung kullanmadım.. o yüzden tereddüt ediyorum..

tereddüt etme doru yoldasın d500 emin ol bana çok dua etcen hatta tüm mesajlarıma tşk ediceksin görürsün:D:D:p

sana onerebilecegim tek telefon W800 muzik seti fotograf makinası vb. ozellıklere sahip bir telefon

keysersoze00' Alıntı:
valla kardeş D500'ün kullanımı gayet kolay ve rahat.sınırsız video özelliği olan bir makina ekran çözünürlüğü de çok kaliteli ve son olarak şunu söyleyeyim biz telefon işini yapıyoruz ve en çok sorulan makinalardan biri de Samsung D500:D

nokıa 7610 a tema yukleyemıyrum program olarak pc suıte kullanıyorum data kablasuyla ama ıslem gecersız hatası verıyor yarıdmcı olrsan sevınrım.
sımdıden saol

mmtgc' Alıntı:
nokıa 7610 a tema yukleyemıyrum program olarak pc suıte kullanıyorum data kablasuyla ama ıslem gecersız hatası verıyor yarıdmcı olrsan sevınrım.
sımdıden saol

data kablosuyla tema yükleyemezsin blloetooth veya kızılötesi aracılıgya yükleyebilirsi...

Bence 125 Yada 175 e Sat Yardımım Dokunsa Dükkan Senin
( Ben Öyle Bi Marka Duymadım Bile )
:D

Siemens SX1'e Sim Karttaki Rehberimi Kopyalayamıyorum.. ühü... Yardım pls..

Siemens Sx1 marka paylanço kılıklı telefona yaklaşık 10 yıllık simkartımda bulunan yüzlerce numarayı aktaramıyorum.. Sim rehberi kopyalıyor diyip kalıyo öölece..

Sim rehberine giriş yapmayı denediğimde sim girişleri bilmemneyapılıyor deyip ööölece tırmalıyo sabaha kadar.. (sabaha kadar dediğim doğrudur zira telefonu bütün gece o şekilde bıraktım).. Yinede banamısın demiyor...

Nerde hata yapıyorum ben yaa.. envai çeşit FW yükleyip defalarca kez format atıp denememe rağmen sorun haalaa devam ediyo..

Bİ YARDIM EDECEK HACKHELL MENSUBU YOKMUDUR A PAYLAŞIMIN GÖZBEBEĞİ ARKADAŞLARIM ???

Şimdiden ilginize Teşekkürler..

sim kartında kaç numara var eğer çok varsa az az kopyala mesela 50 - 50 falan bide öle dene...olmazsa telefonu değiştir çünkü başka secenek yok telefona cok format attım diyorsun..

ilgin için teşekkürler arkadaşım.. fekat benim sorunum sim karttaki numaralara hiç ulaşamamak.. bi ulaşsam kopyalama varyetesine de giricem ama nafile... Telefonun diğer fonksiyonları zımba gibi de bi tek buna takıldım kaldım ben.. :(

sim kartın başka telefonda çalışıyomu çalişıyorsa sorun telefonda..yani yapacagın kartı başka telefona takıp denemek başka telefonda da çalışmıyorsa sorun kartda dır.

başka telefonda çalışıyor.. demekki bizim esixbir hakkaten paylançoymuş ha?.. :(

Fikirlerin için Saolasın dostum...

Cr@zyboy' Alıntı:
sim kartında kaç numara var eğer çok varsa az az kopyala mesela 50 - 50 falan bide öle dene...olmazsa telefonu değiştir çünkü başka secenek yok telefona cok format attım diyorsun..

Ya dostum sen harikasın... Bu söylediğinden yola çıkarak zımbazıb dolu olan sim kartımın bi 50 tane kaydını eski telefonumun hafızasına kaydederekten sim karttan sildim.. Sx1'e kalan 65-70 tane kadar kayıtla giriş denedim.. Sonuç müsbet.. Sonra naaptım simdeki mevcut 65-70 tane girdiyi sx1e kaydettikten sonra sildim, eski telefonumdan kalan kayıtlarıda sime atıp aynı şekilde sx1'e attım artıkın full komünikeyim.. Yaptıklarımı iyice anlatıyorum ki bu sorundan muzdarip arkadaşlarada bi nevii faydam dokunsun diyine...

Vede Çılgın insan sevgili dostum crazyboy'a Tekrar tekrar teşekkürü borç biliyorum.. İlk görüştüğümüz yerde kendisine bi 70'lik açıcam :D

Saygılar, İyi Forumlar...

oscars' Alıntı:
Ya dostum sen harikasın... Bu söylediğinden yola çıkarak zımbazıb dolu olan sim kartımın bi 50 tane kaydını eski telefonumun hafızasına kaydederekten sim karttan sildim.. Sx1'e kalan 65-70 tane kadar kayıtla giriş denedim.. Sonuç müsbet.. Sonra naaptım simdeki mevcut 65-70 tane girdiyi sx1e kaydettikten sonra sildim, eski telefonumdan kalan kayıtlarıda sime atıp aynı şekilde sx1'e attım artıkın full komünikeyim.. Yaptıklarımı iyice anlatıyorum ki bu sorundan muzdarip arkadaşlarada bi nevii faydam dokunsun diyine...

Vede Çılgın insan sevgili dostum crazyboy'a Tekrar tekrar teşekkürü borç biliyorum.. İlk görüştüğümüz yerde kendisine bi 70'lik açıcam :D

Saygılar, İyi Forumlar...

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ....:p

_Pl@yboy_' Alıntı:
oscars bildiğin gibi forum kurallarına göre flood yapmak yasak msjının birini silermisin.........

Helecandan vede Sevinçten gözümden kaçmış hocam.. Çok Özür... Bir Daha Olmaz...

Geri