Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
samsung e310 driver lazım olan varmı şimdiden saygılar iyi çalışmalar

Bende bu problemi yaşamışdım, neyseki TURKCELL herzamanki gibi problemimi çözmüştü.. Paylaşım için teşekkürler..

selam arkadasim...bendede samsung d500 var bende ayni senin yasadigin problemleri yasadim... usb driver ve ayni zamanda PIM & FILE MANAGER i de isle bilgisayarina... sonra tel i computere bagal ...daha sonra datei ve neu laden alles de... sonra telefondakileri bilgisayrinda göreceksin bütün bilgilerini yani..

umarim isine yarar..sevgilerimle..

nokia pc suite sorun

nokia pc suiteimde sorun war. telefona bişi aktarınca işlem tamalanamadı diyor hep sil baştan yüqle demeyin en az 10 silip yüqledim sorunuma çözüm bulun lütfen :D lütfen çabuk bulun tele hiç bir şey aktaramıyorum.
nokiahata7wr.jpg

Slm Bana da yardımcı olursanız sevinirim
benim telefonda kafayı yedi
telefon modeli 6630
1.hafıza kartına reset çekiyorum
normAlde reset çektiğinde hafıza kartındaki bilgilerr silinmiş olması gerek ama benimkin de silinmiyor
2.pc den blututla mp3 atıyorum ama çalmıyor zaten kullanılıyor diye hata veriyor
silemiyorsunda silerkende aynı hatayı veriyor
3.telefonda antivrüs var fakat sanırım virüs girmiş ondan dolayıda yapıyor olabilir ama yinede danışayım dedim
4.ne önerirsiniz
5:şimdiden teşekkürler

Sen bence bi telefona hard format at! Belki bilmezsin diye söylüyorum: * 3 ve yes tuşuna telefon kapalı iken basılı tutacaksın ve aynı anda telefonu açacaksın! Kısa bir süre bekledikten sonra telefon formatlanacak, en güzel çözüm bu :)

evet guzel bi hard format atsan cok iyi olur...

bende var 9210 yurt dışı malı ama bide bataryası yok kardeş ilgilenmek istersen görüşelim. [email protected] dan ulasabilirsin bana yardımcı olurum

hafıza kartı şifresini çözebileceğim bir bprogram varmı (mms)

evet arkadaslar 200 eger temizse 150 normale gider

valla telefoncular 70-100 arası fiyat verdiler bana 3 ay önce..
ama ben 275 ytl ye sattım, birini bul öyle sat derim kardeş sakın telefoncuya götürme..
salare:D

internetten cebi arama??

arkadaşlar var mı böyle bi sistem???

Geri