Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Skype ücretli kullanıcısı olursanda kontor sistemiyle arayabilirsin...

Sis dosyasını Jar uzantılı dosyaya çeviren program arıyom

Bilen varmı sis dosyasını jar a çeviren program.Çok acele lazım

6600 telefonum card reader kullanıyorum fakat telefona ne program ne oyun atamıyorum hafıza kartına geçiyor telefonu açtığımda gözükmüyor sebebi nedir veya başka türlü nasıl yapabilirim?

ßirde telefona mp3 programı bi kaç oyun falan attırdım açılırken lisans kodu istiyor bir türlü çözemedim:(

çok masraflı oldum ama telefonun kilit kodunuda bilmiyorum onu kırabileceğim program ve bi yöntem varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

lg 7200 şu reklamlardaki??

evet arkadaşlar belki çogunuz görmüştür bu aralar reklamlarda çok çıkıyo bişey 2.0 mp cam var görünüş falan süper ama içeriği kullanışı nası bilmiyorum bugün yarın bi tel alcam onu düşünüyorum almışkende bikere alim diyorum o yüzden kafamda ?????? var acaba hangisi iyi olur???? tavsiyelerinizi bekliyorum:boks:

ne aliiim?

maximum 600 milyon verebilirim.. hangi telefonu önerirsiniz? yardım lütfen

2. elmi sıfırmı..... sıfırsa nokia 6230 i 2. else 2. elede 600 verilmez boş ver sıfır al...

samsung tek geçerim. kapaklı seversen tabi

Nokia 6230i veya Samsung D500 tavsiye ederim
Samsung'un içinde müzik(zil sesi) yoktur istediğin Mp3 leri atabilirsin sadece mp3 formatındaki müzikleri çalar ama çok kaliteli bir makinadır
6230i için de birşey anlatmaya gerek yok harika bir makina

saolun.. söylediğiniz telefonları hemen inceliyorum:)

d500 al ben kullanıorum süper bişey baq sora nokia alıp pişman olma samsungu kesinlikle dene;)

kesinlikle d600 derim 680 milyona bulursun g600 al sonra üzülme

walla bende bilmiyorum lg hiç kullanmadım ama aklımdan lg 7200 geçiyo reklamlarda görüdüm inceledim falan ama hala karasızım???????????

Geri