Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Hafıza Kartı Açılmıyo

Arkadaşlar merhaba dün gece hafıza kartına resim ve şarkı atıyodum birden gitti card reader a takıyorum gözükmüyo telefona taktığımda hafıza kartı biçimlendirelemedi işlem başarısız diye yazısı geliyo hafıza kartını nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Görükmüyor Dediğiniz Şey Yazma Koruma İse Onun Yan Taraflarına Dikkat Edin Siyah Bir Soket Olması Lazım Onu Aksi Yöne İndirirseniz Yazma Koruma Kalkar Yoksa Görmesi Lazım..

agalar ben de 62 30 i var sesi az cıkıyo gogalta bilirmiyiz

yazma koruması değil hiç açmıyo telefondada gözükmüyor

MERHABA.ARKADAŞLAR KARDEŞİM AFGANISTAN'DAN NOKİA N95 GETİRMİŞ.BUNU TÜRKİYEDE KULLANMAK İSTİYORUM.İMEİ NO.SUNU NASIL DEĞİŞTİREBİLİR VE BU TELEFONU NASIL TÜRKİYE'DE KULLANABİLİM?VARSA YARARLANABİLECEĞİM PROGRAMLAR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?NELER YAPMALIYIM?
MÜMKÜNSE EĞER VARSA PROGRAMLARI ÖZELDEN MAİLİME ATABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
GERÇEKTEN RİCA EDİYORUM
GERÇİ ÖZELE YAZMAK YOLLAMAK HATALI OLUR BİLİYORUM AMA BU ÖZEL DURUMUM İÇİN BİR SEFERLİK BİR AYRICALIK YAPARMISINIZ?!
ÇÜNKÜ GERÇEKTEN BU KONUYU ÖNEMSİYORUM YOKSA BU TELEFONU TÜRKİYEDE KULLANAMASAM ÇOK ÜZÜLÜRÜM.ÇOK TA UCUZA GELDİ BANA.
BİR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
İLGİLENEN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

NORMAL BİR ŞEKİLDE SORUNSUZ OLARAK BU TELEFONU KULLANABİLMEM İÇİN FİKİRSEL OLARAK TA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

E-MAİLİM= [email protected]

arkadasım googledan mobiledit forensic adlı programı aratdır.cok guzel bır program telfonuna istedigin herseyı yaparsın

benQ simens t33 programı arıyorum yardım

slm arkadaşlar bana yardım edermisiniz benO simens t33 ses yükseltebilirmiyiz bilen varmı ve oyun lazım t33 uygun oyun var sa yardımcı olursanız sevinirim hrkese kolay gelsin

o telefon program çalıştırıyormu ki:

çok sağol ellerine sağlık insallah turkçe dıl desteği vardır

arkdaslar bana yurtdısından kısa bi süre önce n95 8gb hediye geldi.fakat menü nokia menü dil .menü yükleme şansım varmı?şimdiden teşekkürler

arkdaslar bana bi n95 geldi kaçak ve nokia menü yok nasıl yükleyebilr ?şimdiden tesekkür

Anycool'a nasıl oyun yüklenir..

Arkadaşlar bende Anycool T818 cep telefonu var. Buna nasıl oyun yükleyebilirim. Kaç gündür uğraşıyorum yapamadım bir türlü.Lütfen biri yardım etsin. :bow

Samsung SGH P900 Java Yükleme ?

Arkadaslar ben tlf java oyun vs.. yüklemek istiyorum 10 gündür belki 1000 ni askin forumu gezdim okudum hep ayni bilgileri kopyala yapistir ile paylasimda bulunmuslar derdimi anlattimdada cevap verecek kapasiteleri olmuyor cünkü bu konu baska yerden calinacak birsey olmadigindan.. her neyse biz derdimize dönelim.. ben tlf java eklentileirini yüklemek istiyorum denilen bazi programlari buldum kurdum calistiridm ve calistilarda SoftickPPP302.. vs.. gibi.. ama bu program araciligi ile tlf oyun atmam icin tlf bir kod girmem gerekiyor java konsol koduymus ama benim tlf numda yanitlanamiyor hatasi veriyor denilen kod bu
*#9998*52824678255# Java Kodu.. benim tlf nasil java yüklüye bilirim ve eger bu yöntemle yüklenecekse benim tlf icin gecerli java kodu nedir biliyorsaniz paylasiminizi bekliyorum..
Tlf Markasi Samsung SGH P900..
Simdiden Tesekürler..

harbiden ya
bende de t808 var
2 ay oldu alalı
herşey süper aa ne progam kurabildim ne oyun.
nasıl olur bu

bendende bi tane..
n73 ün signed olayını kökten çözen bi pro filan warmıdır acep??
warsa nerde ne alemdedir??
signed siteside yeni üyelik kabul etmio bildiim kadarıylan
kendim çözmeye kalktım,beceremedim..çok allengirli bi olay!
bilen birileri warsa Allah rızası için yardım,tel aldıım gibi full orjinal duruyo :(
hiç bi b.k yükleyemiyom :(

General Mobile Tema

Arkadaşlar yeni General Mobile G777aldım.Tema desteği var ama tema attığımda açmıyor.Ona uygun tema nerden bulabilirm. :( :(

satılık n99i var almak isteyenleri bekliyorum [email protected] msj bekliyorum
bursadan oturuyorum

kardeş bende var 2 tane almak istersen görüşek

mobilejust.com a bak ben ordan tema indirirdim ama sony e orası ücretsiz veriyo

arkadaşlar bnm tel samsung j700.sesi çok az ve cızırtılı bi sekilde geliyor,arayan kişilerin sesi de çok kısık duyulmuyo.sizce ne yapmam gerek:saskin:saskin

Geri