Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
samsung E840 cep telefonum var ama sesini duymam için ancak elimde taşımam geekiyor verilen 8999-8378 gibi şifreler işe yeremıyor bu modelinde telefonumun sesini nasıl yükseltirim bana yardım edermisiniz.

ilk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin EGER BU KOD GİRMİYORSA yeni E 250 KODU *#0206*8378#

nokia pc suite pc. ye yedekledikten sonra klasör olarak açabilirmiyiz?

arkadaşlar cep telefonumu geçmiş zamanlarda pc suite kullanarak yedeklemiştim şimdi telefonuma paket olarak değilde istediğim şeyleri yüklemek istiyorum yedekleme dosyasını açabileceğim bir yol varmı?
yardım

arkadaşlar ben samsung sgh e 250 kullanıyorum.sorunum ise kamera!Kameram çalışıyor fakat hem net değil hemde renkler birbirine girmiş bir durumda.(Not: telefonuma bol miktarda java oyun ve program yükledim, sildim, yükledim.Ayrıca elektroniğe de biraz merakım olduğundan yardımcı şarj aleti, sesi haporlorlere bağlayan aparatlar yapıp bunu telefonum üzerinde kullandım.Normal şekilde çalışıyorlar.Bunları anlatmamda ki amaç kameraya bunlar etki etmiş olabilirmi diye ek bilgi vermek)

Benden küçük bir bilgi: elektronik cihazlar ıslandığı zaman kabaca bir bez ya da peçeteyle suyunu alın.İçindeki nemi çıkarmak icinse pirinç dolu(evet bildiğimiz pilavlık pirinç) bir kaba koyun ve orda bir gün kadar bekletin.Belki bilenler vardır tuzluklar nemlen mesin diye pirinç koyarlar içine, bizde cihazımızın nemini almak için kullanıyoruz bu yöntemi. :)

Ayrıca onesquare bey farklıbir yöntem söylemiş nasıl olur bilmiyorum fakat fön makinesiyle kuruturken dikkat et bir arkadaşım fazla abartıp kurutucam derken laptop un tuşlarını eritmişti, bizde daha sonra öğrendik pirinç yöntemini tabiiii.....

Arkadaşlar nokia 3230 telefonumu tuvalete düşürdüm cebim delikmiş pantolonumla bacağımın arasından vıjjt kaydı gitti :( neyse şu anda çalışıo ama ekrana nokia yazısı geliyo,ışığı yanıyo o kadar ötesine geçmio pin kodu sorma ekranı falan gelmio.en kötüsüde iğğğğğrennç kokuyo :) çalışır mı bu telefon tamir falan olsa??

vıjjt diyemi düştü gözümde canlandırdımda bi an yarıldım gülmekten. komikler bölümüne konulabilir bu konu :D:durdurun

Arkadaşım ben samsung kullanıyorum.Samsungun kötü yanları sms sesini değiştiremiyorsun birde direkt hafıza kartına kayıt yapamıyorsun ama bütün bunlara rağmen güzel telefonlar samsung modelleri.

bende 6230i war kullandığım bütün kulaklıkları 2-3 gün içinde bozuor yanılmıyorsam bütün 6230i lerde warmış bu 2-3 gün olmuosa 1-2 ay içinde yapıormuş mesela şimdi taktım kulaklığı dinledim diyelim kulaklığı çıkarıp geri taktığımda donamım desteklenmior die bir hata çıkarıor we bide o kulaklık hiç bir 6230i lerde çalışmıor ama başka modellerde çalışıor gene 4-5 tane kulaklık bozdum böle orjinal nokia kulaklığı kutusundan çıkanı bile tanımadı neden olur bu

Benimde Yıkandı Makinada Ağır Reset Attım çalıştı Yıldız 3yeşil Açma

k790 i al kardes sarj konusunda super 9 saat kadar konusma suresı var ....

biraz daha bekle w61s al sonyerıcsson....

n73 çok iyi bir seçim olur en azından birgün sıkılıp satmak istersen daha az zarar edersin

nokia express music serisi telefonlarından birini tavsiye ederim 5300 kullandım daha önce kalite ses deyince akla gelen en iyi telefonlar express music serisidir bence

ben k790 kullanıyorum iki senedir tavsiye ederim her türlü özelliğiyle mükemmel bi telefon

nokia6230i den bilgisayra mesajları güncelleyemiyorum

Arkadaşlar telefonu bilgisayra bleutootla bağlıyor mesajlarda düzenlemelerimi yapıyordum hiç bir sorun çıkmıyordu ama birden telefonla mesajlarımı düzenlemek istediğimde işlem tamamlanamadı hatasını almaya başladım ve bu hatayı aldığımda telefondaki hiçbir yeni mesaj bilgisayra güncellenmiyor ama bilgisayarda eskiden kayıtlı olan mesajlar telefona her denememde tekrar güncelleniyor tekrar tekrar enersem aynı mesajdan 2-3 tane oluyor telefonda. programda sorun olduğunu düşünerek pc suiti kaldırıp tekrar kurdum ama bir değişik olmadı yardım edebilir misiniz??

arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu??

Geri