Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
dostum ben pro bilmiyorum.ama işin zor turkcell extra ya git.yeni hat çıkarttır.aynı no ya 12 ytl.ancak öle olur

tamam arkadaslar sağolun ama yinede bileniniz varsa yollasın

ya kardeşim bunun için konumu açılır ya googlede arattırsan bile bulursun forumu kirletmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

baron0233' Alıntı:
ya kardeşim bunun için konumu açılır ya googlede arattırsan bile bulursun forumu kirletmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
biraz akıllı ol konuyu açan yorum istememiş yardım istemiş.. yardım edeceksen yaz yoksa sus

baron0233' Alıntı:

kardeşim arkadaş yardım istiyor,
bu konuda forumu kilitleme olmuyor,
lütfen anlayış ve hoşgörülü olalım
saygılarımla

6230i ye oyun yüklemek!!!

nokia 6230i telefonum var.usb kablosunu takınca bilgisayarın ekranına bir pencere geliyor.bende mp3 ve temaları kopyala yapıştır yaparak atıyorum ama jar oyunu atınca olmuyor.nasıl atılıyor bu oyunlar?yardım lütfen...

yok mu çaresi????

arkadaslar cep telefonuna uyuyarlıyabılecegım bır video program lazım yardım lutfen

cep telefonuna video yapma program lazım yardım lutfen arkadaslar

arkadaşlar yardım deil önemli lütfen!!

arkadaşlar benim bi motorola L6 cep telefonum war...

ben bunu bilgisayara tanıtamıyorum başta telefonu motorola usb modem olarak algıladı şimdi ise hiçbir cep telefonu programı görmüyo telefonu algılamıyo...

bağlı cihaz yok die falan uyarılar veriolar...

lütfen yardım edin...

merhaba benim n 70 var pc ye orjınal nokia pc suite yukledım ve bluetoothla bir birlerini gormuyorlar soyle bır hata dıyor donanım yazılım hatası ama hepsını programlrını yukledım ama gormuyorla ne yapmak lasım

Yav bewnde bi tane 3310 var Ama çemkiyor göküküyor normalde Fakat şebeke arattığımda şebekeleri buluyor. Şebekeyi seçince de Geçiş yok diyor. Neden olabilir???

ya kardeş kusura bakma nokia bölülümde derdimi anlattım.devamlı nokia yı tıkladığımdan bu başlığı görmem biraz geç oldu.orda da sorunuma çözüm bulan çıkmadı.(zaten altı üstü 8 kişi bakmış :D) neyse ben sana derdimi anlatıyım belki yardımın dokunur.

Ben de nokia 6680 var.Bi ara tuş kilidi kurmuştum.Sorun çıkmamıştı.Geçenlerde yeniden kurdum ama şifreyi doğru girmeme rağmen kabul etmiyor telefonu açıyorum.Direk kilit kodunu istiyor.O kadar format attım ama hiç bir düzelme yok.Walla heder oldum servise göndersem 1 ayda anca gelir. eğer bununla ilgili bi bilgin varsa sölersen sevinirim

gencergenc kardeş ben şarkıyı buldum istersen linki vericem ama mp3 yasakmı diilmi bilmiyorum...

yardım

mrb 6670 tlf var yanlız bilgisayarımdaki windows media playerdaki izledigim kısa vidioları yukledigimde izliyemiyorum biliyorum çalıştırmıyor sizden istegim öyle bi program var mı tşk ler

Yardim.ad Soyad Ile Turkcell Numarasi Nasil Bulunuyor???

Arkadaslar Yapamadim Bien Biri Varmi?

merhaba

bana da motorola v190 driver'ı lazım arkadaş.nette kayboldum bulayım derken.usb kabloyu takıyorum, windows xp buluyor ama driver cd'si yok maalesef. acaba bu forumda var mıdır bize yol gösterebilecek bir babayiğit?

:goz:

biraz ara dostum bulursun.biraz daa fazla ilgilenilirse ben de sevincem

Arkadaşım nokia 6230 a oyun yüklemek için ya nokia pc suite programı ile uygulama yükle diyerek ya da mmb mobil media browser ile yüklenebilir. pc suite kurduktan sonra ilk önce bağlantı penceresi açılır. telefona kabloyu taktıktan sonra veri transfer modundan çıkınca bağlantı gerçekleşir.

Geri