Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
tema istiyoruummmm :(

arkadaşlar bende NOKIA 6125 (symbian değil) var telefonuma tema arıyorum ama bi türlü bulamıyorum eğer bilen yada elinde olan varsa veririse çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür eder mesajıma son veririrm
Not: Wallaha konuyu buraya açtım eğer yanlış yerde ise mod arkadaşlardan özür dilerim

kimse sallamamış yaw

:hhman: motorola kullanan hackhellci yok pek galiba neyse yine de sağolun :sigara:

Arkadaslar elime bi MDA telefon gecti ama calinti acaba bunun IMEI no. sunu deyistirebilen bi prog. varmi??? yardim ederseniz cok sevinirim simdiden Tesekkürler Dostlar

Arkadaslar Gözünüzü sevem bi yardim edin

Arkadaslar varsa bana bi IMEI no. deyistiren yada silen bi prog. lazim.Hepinize simdiden cook tesekkürler

imei no yu silen değişteren bi program var
ancak bunu kullanamazsın.
bu tarz programlar telefonun içindeki belleğe işlem yapar ve bunun için aparata ihtiyaç duyarsın.ayrıca imei numarasını bu saatten sonra değiştirmen pek birşey ifade etmez, sen telefoncularda halletmeye çalış yoksa senin yapabileceğin bir şey yok bu konuda...

ok arkadaslar yardiminiz icin cok tesekkürler"En büyük Hackhell Aylesi"

LeadeR' Alıntı:
Arkadaşlar Bende Nokia 3230 var.yanlışlıkla hafıza kartını sildim.içindeki video düzenleme, resim düzenleme, settings wizard, life blog gibi programlar silindi.bunları yeniden indirip kurmaya calıstım fakat tel hafızası yetersiz diyor.acaba kullanılar hafızayı hafıza kartı yapıp nasıl bu programları kurabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım 3230 da böyle bi özellik yok yani kart hafızasını seçemssin ya başka bi tel. takıp yapacaksın yada bilgisayarına nokıa'nın phone browser diye proğramı var onu yüklemelisin. yapacak başka şansın yok... KOLAY GELSİN

Telefonunu Sakin Atma Ucuza Almak İsteyenlerede Verme Gİt (herhangİ Bİ Telefoncu Olmasin Ama Tanidik Vasitasiyla Daha İyİ Olur) Klonlat Sonrada İster GÜlerek İster AĞlayarak Kullan...

bende 6230i var çok memnunum. arkadaş özelliklerini sıralamış. java oyunları oynayabiliyorsun. sen telefonu konuşmak, idare eder şekilde resim çekmek, mp3 ve radyo dinlemek(ses kalitesi iyidir) ve bluetooth için kullanacaksan süper bir telefon.

fakat simbian oyunlar,programlar falan yüklemek istiyorsan başka birşey bakacaksın.

ben kullanıyorum telefon kısaca süper yalnız siyah değilde gri almanı tavsiye ederim daha şekil olur

slm

slm arkadaşlar:Sopa

arkadaşlar wep tasarim programlari lazim yaa.

Şarkı İsteği

Arkadaşlar bana Miami Vice 'ın Fragmanında çalan şarkıyı bulabilirmisiniz :eek: şimdiden teşekkürler....

Arkadaşlar bilen bi arkadaşımız yardımcı olursa sewinirim; ben bi makine aldım, Samsung x850 ,yahu buna msn felan yukleyebilirmiyim,yükleyebilirsem nerden,nasıl..Bi el atın yaw :D:D:D

slm

arkadaslar o sarki bana da lazım eger elinde olan varsa çok makbule geçecek...

Sagem YARDIM lütfen

moderatör arkadaslar yurtdısından sagem my400v cep telefonu getirdim fakat sim lockunu bulamıyorum.sagemle ilgili simlock programları link veya eklenti olarak cevaplarınızı bekliyorum.
teşekkürler.:)

Arkadaslar Yardimmm!!!! ççook Acil Lutfenn!!!

EVDE KAYBOLAN ESKİ HATTIMI BULDUM VE PİN KODUNU UNUTMUSTUM 3 KERE YANLIS GİRDİM PUK KODU İSTİYO PUK KODU KARTINIDA ATMISLAR.BANA NE OLUR YARDIM EDİN TURKCELLDEN HALLET DİYECEKSİNİZ BUNU DENEDİM OLMUYO HAT RAHMETLİ YİGENİMİN UZERİNEYDİ OYUZDEN BANA ACİL YARDIM LAZIM PROGRAMI FELAN VARMI NASIL OLURSA OLSUN BANA LUTFEN YARDIM EDİN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

Geri