Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
kardeşim 6280i önermem çünkü çok sorun çıkartan bi makina 3 kere yazılım atırdım

Arkadaşlar Bende Nokia 3230 var.yanlışlıkla hafıza kartını sildim.içindeki video düzenleme, resim düzenleme, settings wizard, life blog gibi programlar silindi.bunları yeniden indirip kurmaya calıstım fakat tel hafızası yetersiz diyor.acaba kullanılar hafızayı hafıza kartı yapıp nasıl bu programları kurabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

valla inşallah senin şansına öle çıkmamıştır birkaç forum gezdim ordada telafonun kullanışsız olduğunu söylüyolar ama almak istiyorum işin gerçeği sendende bunu duyunca iyice gaza geldim :)

ya benm tel d600 mp3 calarda 4 tane album lıstesı var ama ben 1 tanesını kullanabılıyorum ılk aldıgımda hepsını kullanabılyodum zamanla tek tek kullanamaz oldum dger 3 albume muzık ekleyemıyorum yardım edersen sevınırım

acil yardımmmm

ya arkadaslar d600 kullanıyorum mp3 calarda 4 tane album var ama 1 tanesını kullanabılıyorum dger 3 une muzık ekleyemıyorum ılk aldıgımda oluyodu yardım edın

nokia 6230 i hakkında bilgi

nokia 6230 i hakkında bilgi almak istiyorum bu telefonu satın almak istiyorum ama karrasızım sizin tecrübelerinize ihtiyacım var nasıl bir telefon acaba mersi kvk fiyatı 495 ytl acaba fiyat uygunmu yada üzerine bir kaç kuruş koyup değişik model alabileceğim nokia telefon varmı ilginiz için şimdiden teşekkürler

dostum 6230 i güzel bi telefon :D

bluethoot (doğru mu yazdım? :D ), kızılötesi, vs vs, mp3 çalabilme özlliği, kamera ayrıca operatör destekliyorsa TV bile izleyebiliyorsun yanlız 6230 değil 6230 i olmalı TV için ama o parayı vereceksen peşin ise derim ki üstüne bi kaç kuruş koy 6260 al. bende var ii bi telefon. ama başkası ne önerir bilmem :D

bana sorarsan çok pahalı bişeye kasma, hergün yeni tel. çıkıyor ama poktan bişeyde alma. ben 6260 derim başkada bişey demem :D

hem 6260 serius60 6230i serius60 mı? bilmiyorum ama!!!

ilgin için teşekkürler arkadaşım sağolasın

ya kardes dedıgını yaptım eklendı yazıyo ama listede yıne gorunmuyo

ya bende muzık eklemek ıcın boyle yapıyodum ama sımdı sadece 4. albumu kullanabılıyom dıerlerıne eklemeye calıstıgımda eklendı yazıyo ama album lıstesı yıne bos gozukuyo ama ynede saol

>> aciL << hafıza karty korumasy probLemy

arkadashLar abimin cep teLini aLdym memory card daky iiirenç sarkyLarynı siLip Qendi istedikLerymi koymak istiorum ama shu hatayı werio...

i110516_arfy.JPG

bLuetooth La saatLer sürer waLLa bunu haLLetmem Lashym bu gece ...

teL in marQashy nokia 6680

Hafıza kartının üstünde kilitleme işlemini (disketlerde olduğu gibi) gören tuş vb. bir yer var mı ?

yüklersin arkadaşım eger sildikten sonra üstüne veri yazmadıysan...

Digital_MediaRescue_Pro google dan arat bulursun

benim sorunum da

benim sorunumda 7610 tel.ime yüklediğim java oyunları silemiyorum?
nasıl siliceğim hakkında yardım edebilirsen sevinirim...:sigara:

Geri