Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
bende de 6630 var senin bluetooth hecklenmiş gibi geldi bana telefona hard format at * . 3 . yes kapama tuşuna basılı tut tel kapalı iken sssakın bırakma tuşları ssonun da tel ilk günkü kadar hafifliyor tel hafızasını biçimlendiriyor bu yöntem başka türlü düzelceni zannetmem

k750 i tartışmam bile diğer söylediğin telefonlerle arasında dağlar kadar fark var illede nokia demiyorsan se k750 i derim

kardes en iyisi samsung e-900.süp:) er bisey tavsiye ederim. kendimde kullaniyorum

kendimde kullaniyorum e-900 ü cok süper bisey. cok tavsiye ederim.slm

baba e900 manyak bişi hem sonra 6280 nin yavrusu sayılır 6280 cebe girmiyoki ???

hangi gerizekalı söylediyse onun aklına tüküreyim...
al kardeş ben ocaktan beri kullanıyorum çok seri, şık, şeker bir telefon...
ayrıca bir motorola harikası <sesi mükemmel> çıkıyor yamaha synthysizer kullanılıyor...
:D

Arkadaşlar Selam...lütfen Cevap Yazin...
---------------------------------------------------------------------

Yurtdişindan Hediye Olarak Gelecek Bir Telefon Var...
Bu Telefonun Kapanma Durumu Olursa , Tekrar Nasil Açtirabiliriz ???
Cevaplarinizi Hemen Bekliyorum , çünkü Gerçekten Acil...
Selamlar...

cevap

sen 6600 ı telefoncuya satarsan o telefona 180 190 ytl fiyat biçerler benim tavsiyem vatandaşa sen kendin san 220 lira eder ve git telefoncuya 2 el bi d500 yada d600 al

pin kodu bulabilen arkadqaşlar bi el atarmısınız (((lütfen)))

şimdiden ilglenen ler teşekkür ederim
arkadaşlar bende bir tane turkcell hat var ama pin kodunu bilmiyorum pin kpdunu bulmanın bir yolu varmı acaba varsa lütfen yardıjm edermsiniz telefoncu arkadaşlardan ve bu işi bilenlerden yardım istiyorum

bende de D500 ve usb kablosu var ve daha baglatamadım bilgisayara bastan yardımcı olabilecek var mı simdiden tesekkür ederim

nokia 6230i ya da sony ericson w810i başkası gereksiz

patrich : telefonun markası sis desteklemez zaten...

cros: forumda verilmiş olan bir sürü gprs ayarları hakkında konular var onlara bi bak istersen...

jack- : telefon geldiğkten sonra açtırmak için gidicein telefoncuınun becerisne kalmış artık...

wıldman : Çalış senınde olur...

web cam programı arıyorum...

arkadaşlar benim aradığım program mobiola web cam gibi sadece görüntü değil...
- hem ses hem de görüntüyü - bluetoothla taşıyan bir program...
böyle bir program bilip yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar kimsede yok mu böyle bir program :( :( :(
bir cevap yazın lütfen...

cep telimden yanlışlıkla sildiğim klasörü nasıl geri yüklerim?

6610 i marka cep telim var yanlışlıkla hafıza kartından klasör sildim geri yükleyebilirmiyim? Eğer cvp evetse nasıl? Nolur yardım edin. çok önemli :(

xonox hocam benn telefoncuyum ama hiç bişekilde geri alamazsınnn geçmiş olsun.....

Geri