Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Sen o telefonu daha uzuuun zamanlar kullanrsın Türkiye bu sistemle giderse Ne klonlanmış telefonların önüne geçer nede vergi kaçakçılığının.

kesinlikle w810i ben kullanıyorum ve çok memnunum n70 aynı 6600 gibi bi kabini farklı bide 2 magapixel o kadar benim telefonum hem kamera hem dijital fotoğraf makinası hem ipod hem cep bilgisayarı hmde telefon :D kesinlikle w810i ayrıca w810i ye program falan herşeyi yuklersiniz kullanmayan bilmiyo tabiki hem programa gerek bile yoq ve en iyi telefon seçildi

sakın telefonunu verme telefoncuya parça çalarlar sakın he kardeşim

KesinLikLe w800... Neden mi ?

Gerçek 2 MP ve hatta piyasadaki en iyi kameralı telefon SAMSUNG P850 3,2 MP S.E W800 2 MP ama w800 ondan daha iyi çekiyor..İnanmayan varsa onlara Link atabilirim.

Megapixel değeri önemli değildir.Megapixel resmin büyüklüğüdür.Kaliteyi Lens belirler lens kaliteli ise fotoğraf çekimini doğrudan etkiler.

Nokia´nın 3 MP li N80´i w800 ile karşılaştırılamaz bile :)

Sonuç olarak..

Stand By süresi ( Bekleme Süresi ) uzun olan bi multimedya canavarı ... w800

Müzik konusunda çok iyi
Kamera Konusunda çok iyi

Tercih senin ama bana kalırsa.. w800 derim

N70 sadece video ve symbian olduğu için tercih edilebilir.

İyi Forumlar

heLLdOctOr güzel özetlemiş ben de w800i derim şimdilik,

çünkü eşdeğer tüm telefonlardan kullandıkça üstünlüğünü anlıyorsunuz.

1. fotoğraf çekiminde makro ve panoroması

2. müzikde megabass'ı

3. tüm java programları kullanabilmesi

gerçekten onu benzersiz yapıyor...

ama şimdilik dedim çünkü onu geçebilecek

çok daha iyi mercek ve yüksek megapixel, özel ses yazılımı ve ileri version symbian ile n73 geliyor.

ya benımkıde kapandı.nerde nasıl klonlanır.acılmazmıs bıda

anabellpar' Alıntı:
ya benımkıde kapandı.nerde nasıl klonlanır.acılmazmıs bıda

Senin bu davranışın doğru değil ama Türkiye´de diğer ülkelerle rekabet edecek bi fiyat verse cep telefonlarına kimse kaçak telefona yöneLmez..

Örn : Sony Ericsson k790 almanyada 350 € iken Türkiyede 535 €...Arada bu kadar fark olmamalı. :mad:

İstanbul / Sirkeci / Doğubank´a bi uğra orada sana yardım edeceklerdir.
:cool:

kayıtlı ve eski bir telefonun imesi ni kendi telefonunuza yükletip kullanmaya devam edebilirsiniz :)
eskiye veda etmeniz gerekecek, yoksa klon gorunup tekrar kapanır tlf.unuz

:mad:
heLLdOctOr' Alıntı:
Senin bu davranışın doğru değil ama Türkiye´de diğer ülkelerle rekabet edecek bi fiyat verse cep telefonlarına kimse kaçak telefona yöneLmez..

Örn : Sony Ericsson k790 almanyada 350 € iken Türkiyede 535 €...Arada bu kadar fark olmamalı. :mad:

İstanbul / Sirkeci / Doğubank´a bi uğra orada sana yardım edeceklerdir.
:cool:
iyide ben bu tlfnu faturalı aldım turkiyede yoktu.kaydını verdım yınede kapattılar.ve yasal olarak pasaporttan giris cıkıs ıstıyo benım pasaporta damga vurmuyorlar bu arada.baska ne yapabılırım.dogru degıl ama sıstemın yaptıgı sence dogrumu:mad:

Sen ucuz ve kayıtlı bir cep telefonunun imesini kendi telefonuna klonlat babalar gibi kullan :)

arkadaşlar benim telefonum 6230.bugün bir arkadaştan usb kablosu aldım bilgisayardan birşeyler yüklemek için.ama cd veya program istiyor PC.ne yapmam gerekiyor.lütfen yardımcı olurmusunuz

Vİsual Radyo Yardim

Merhaba arkadaşlar.Benim bir 6230i telefonum var ve visual radyoya üye oldum .Gereken her şeyi yaptıktan sonra normal olarak power türk ü açtım daha sonra visual radyo ya bastım.Ama her visual radyo yu açtığımda bana şu hatayı veriyo 'Bu kanal için görsel servis yok'.Bunun nedednini söylerseniz çok sevinirim arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler

power türk te bir sorun yok bütün olay visual radyoya bastığımda bu kanal için görsel servis yok demesi.görsell servis ayarlarında bişey var herhalde .Ne olur yardımmm

Oyun İsteği (amazing world)

Arkadaşlar.. sizden ricam elinizde N70'te çalışacak Amazing World oyunu varsa, paylaşıma açarsanız çok sevinirim..
Bu oyunu bilenler vardır.. çok eğlenceli bi zeka oyunu.. elimde bi ara demo versionu vardı ama bi türlü full olanını bulamadım..
Şimdiden teşekkür ederim..

yardıııımm!! 3gp filme alt yazı yüklemek

arkadaşlar küçülttüğüm yabancı filmlerde alt yazı nasıl ekleyebilirim yardım edin lütfen

öncelikle cavaplicak arkadaşa kolaylıklar hayli soru var:) ya ben samsung sgh-e770 aldım forumda verilen tel programlarını yükleyemiyorum :( klasörlerin içinde *.sis dosyaları var onu bluetooth ile tele atıyorum ama desteklenmeyen dosya türü diyor nasıl yapıcam?

valla dostum onceden bende cok ugrastım sorunun kaynagı bızde o alt yapının olmayısıymıs oyle anlatıldı

Geri