Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
kendisi oyuncak onun zaten ne gerek var ekstra oyuna :D

arkadaslar anycool T serılerıne malesef oyun yuklenmıyor bunun nedenıde kendı telefon hafızasının kuçuk olması ama dıger serılere NES uzantılı oyunları kopyalayın kendısı acacaktır....

samsung e250 sim kilidini açamıyorum.telefonu full reset yaptım olmadı.

iyide biri nası imei deiştirilcennii sölesin be laf olsun die hukuk dersi vermeyin

HP 6815 için nasıl oyun bulabilirim

merhaba arkadaslar elimde HP İPAQ RW6815 POCKET PC (cep telefonu) var ama oyun yukleyemıyorum cunku bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz :help:help

Wap map o ayakları bilen varmı?

Selam millet. ya bu wapmdır nedir ondan mğüzik falan indiren varmı hiç? ücretler faln bilgisi olan yada indirlen müzikler iyimidr kötümüdür.. :) bu gibi bilgileri olan varmı

selam bende 6020 var nokianın ses çıkmama sorunu yapıyor yazılımdan kaynaklanıyo olabilir sorun tamda bilkmiyorum ama titreşimden olmadığı kesin 6020 yazılımı bulma ihtimalimiz varmı

Gerekli Yere Taşınmıştır..

İyi Forumlar..

yardııııııııııııııımmmm

arkadaşlar bende bir tane N70 telefon war ve bu telefonun imei sini acilen değiştirmem gerekli başka bir telefonun imeisini N70 ime kopyalatabileceğim söyleniyor ama bunu nerde nasıl yaptırabilirim bunu bilen warmı yada böyle birşey yaptran warmı bu doğrumu lütfen yardım edin...

arkadaşlar bende bir tane N70 telefon war ve bu telefonun imei sini acilen değiştirmem gerekli başka bir telefonun imeisini N70 ime kopyalatabileceğim söyleniyor ama bunu nerde nasıl yaptırabilirim bunu bilen warmı yada böyle birşey yaptran warmı bu doğrumu lütfen yardım edin...

lem mademki sorun istiyosn al sana bi kaç tane sorun
baştan soliim ben tel.nokia 3650
1.sorun;
benim tel.in titreşiminde bi zayıflama war
eskiden daha bi fazla titriodu şimdi daha bi az
tel.i kapatıp açdtığım zmn yine belli bi süre eskisi gibi gür titrio
ama bi süre sonra zayıflıo

2.sorun;
benim tel.de bazı zmnlar programların hepsi sapıtıo
menü:
sistem hatası
şeklinde bi sorun çıkıo
tel.i kapatıp açtığım zmn yine düzelio
(format at deme hiç uraşamam)

3 sorun;
tel.de bazı fotolar(özelliklede 800 x 600 çözünürlüğündekiler)ı 2 defa yakınlaştırabiliorm
3.defa zoom yapmak istediğim zmn "hafıza dolu lütfen verilerden bazılarını silin"şeklinde bi sorunla karşılaşıorm
tel.i kapatıp açtığım zmn yine düzelio

4.sorun ;
bazı oyunları,programları,antivirüsleri benim tel açmıo
aynı programlar,oyunlar,antivirüsler 6600 yada 7610 gibi daha üst modellerde açılıo
bu sorunumunda neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum

5.sorum ;
bu bi soru
bazı ark.lara bluetooth'la programlar atıorm
6600 yada 3650 gibi eski tip tel.lerde açılan programlar 7610 gibi tel.lerde açılmıo
giriosn programa atıo
örneğin geçende başıma gelen olay
ben ark.a camerafx'i atıorm
crackını hallediorm
herşeyi tastamam
ama prgramı açtığım zmn girio ve anında çıkıo
bu da neden oluo

gördüğün gibi bunlar sadece başıma gelen bir takım olaylar
daha bunun dewamı war
ama daha ilk sorunda forumun ağzına sıçmiim die dewam etmiim

sakın bana "tel.ine format at geçer"deme
128 mb mmc kart kullanıorm
bi daha onlarla uğraşamam şu öss zmnında
yazın başıma geldi
2 hafta boyunca sırf uğraştım
tam istediğim gibide olmadı

hadi kolay gelsin w133 kardeşim

Sen açıp kapamaya devam et ;)

hasan kardeş yeminki çok çok saol satcaktım ama güvenlik kodu unutmuştum iyi günler

Merabalar ;
Ben Nokia N95'in Orta Asya modeli ve daha kibarı ve daha özellikli olanı Leady MM95 aldım arkadaşımdan.
Fakat bu küçük uzak doğulu üreticiler menüleri düzgün bir şekilde dillere çevirememişler.
Haliyle Türkçeye çevirirken kelimelerin sözlükte yazan ilk anlamlarını yazmışlar ki çok saçma ve komik çeviriler olmuş.
Örneğin; İngilizcedeki "Clear" kelimesi temizlemek ve açık anlamlarına geliyor. Mesaj yazdıgımızda mesajı silmek istediğimizde buna basarız. Fakat Çinliler bunun türkçesini "Açık" yazmışlar. Bunun gibi bir sürü yanlış çeviri var ve bi müddet sonra insanı sinir ediyor.
Sözün kısası, Telefonun menülerine bir programla erişip menüleri kendim Türkçeleştirmek istiyorum ve sıkıntıyı gidermek istiyorum . Acaba var mı böyle bir program...

wap da bazı adreslerde indirme ücreti 4 sms 8 sms 12 sms gibi oluyor bazı yabancı adreslerde ise herhangi bir ücret yok sadece operatörün mb ücreti ne kadarsa o kadar yani 1 mb = 10 ykr gibi. turkcellin yeni kampanyası var günde 10 kontore 30 mb cepten internet istediğin gün 1 yazıp 2260 a gönder saat 24 e kadar 10 kontöre 30 mb wap istersen haftalık 25 kontöre 50 mb wap 7 yaz 2260a gönder. Umarım aydınlatıcı oldum.

bende bir tane sirocco var nasıl yapıcaz kime 5 ytl verecegiz

Siemens Ax72 almıştım bir sene önce. Aldığıma pişmanım. Geçenlerde kardeşim telefonun biçimlendirme özelliğine girmiş ve ne var ne yok herşeyi silmiş. Bütün melodi, resim, özel mesajlar, doğum günleri, takvimde kayıtlı olan bilgiler gitmiş. Aceba geri nasıl getirebilirim?

öncelikle teşekkür .........nokia 3600 aldım sizce nasıl seçim:melek

arkadaşlar bendeden ancool t818 var ardaşımızın dediği gibi nes uzantılı oyunları çalıştırıyor bluetooth la mobil edit programına baglandım ama o programla bile oyun yükleyemedim:saskin usb deneyemiyorum bluetoothla nasıl yükleneciği konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

T serilerine kesinlikle oyun yükleyemezsiniz. Oyunlar sadece D6000, D6000i, D7000, tc500, TC800, Z848 GİBİ SPREADTRUM modellere yüklenir. Sizin kullandığınız MTK modellere oyun yüklenmez. 200kb lık fotoğrafı açamayan telefonda "arsenik76" arkadaşım nasıl oyun oynatacak acaba? Sadece Anycool Çin telefonlarını inceleyen 5000 in üzerinde üyesi olan bir forumun sahibiyim. Şuan Tr de paylaşılan Anycool ile ilgili bilgilerin ve programların %40 sahibiyim. Bu sitede verilen programların rar uzantılarına da bakarsanız bunu açıkça görebilirsiniz. İşte adres: www.anycoolcepforum.com (link yasaksa forum yöneticileri editleyebilirler) Herkese iyi forumlar..

Evet böyle bir program var ama bazı telefon modelleriyle sınırlı çoğu ikinci el telefon alıp satanlar yapıyo bunu.

Geri